Citat:
supporters: Mexico,g@rfild Jeste vi bili na utakmici pa mozete da pricate ko je lomio i palio ili pricate samo da bi ste pljuvali po navijcima....
A da li si ti citao sta sam ja napisao???? Pre nego sto pocnes da kritikujes PROCITAJ (ako trba i vise puta). Samo sam se osvrnuo na komentar da cim se spomenu nasi navijaci onda je
naravno da se divlja. Evidentno je da nasi navijaci imaju takav imidz.
I, molim te, navedi gde sam "pljuvao" po navijacima??
Citat:
supporters: ...i da je odatle bacena samo jedna baklja koju je opet bacio neko iz dijaspore,sve ovo mozes da procitas na nemackim i francuskim sajtovima na nekim imas i slike.
Zato dosta vise pljuvanja po navijacima informisite se malo bolje pa onda pisite nesto a ne samo da bi ste napisali!
Jednostavno, "navijaci" su sebe doveli u situaciju da ih poistovecuju sa divljacima. Ako im je to bio cilj, uspeli su. Ako nije, nesto mora da se menja.
Niko ovde nije "pljuvao" po navijacim vec se komentarise njihovo ponasanje.
Pogledaj unazad ponasanje "navijaca" i onda komentarisi nesto. Zasto je zvezda igrala pred praznim tribinama?? Mozes reci da nas UEFA ili FIFA ne vole i mozda neces pogresiti. Ali ako je vec tako ne treba im dati ni najmanji povod da kaznjavaju nase timove. Normalnim navijanjem