[ maric1 @ 18.12.2005. 15:44 ] @
postovani "elitovci" ako neko ima neke informacije i ako hoce da pomogne neka napise nesto isao na pretragu i nisam nasao bas mnogo informacija o ovome stvar je sledeca sa drugom razmisljamo o otvaranju agencije ili SZR ili sta bi trebalo za ovu deletnost a delatnost bih bila tj zeleli bi da radimo web dizajn odrzavanju web prezentacija prodaju praznih diskova (ovo bih ubacio samo da bih za pocetak imao neki obrt)mozda i neke multimedije (zvicnjake i sl) komponente ne bih jer bi nam trebalo dosta vise novac za pocetak i plasi nas stalno varivanje cena, servis racunara, zatim mozda i kucanje diplomskih i seminarskih radova, dopuna ketridza. e sad ako neko moze da pomogne na bilo koji nacin tj interesujenas koliko bi nam dazbine na mesecnom nivou bile za ovo ja imam neku informaciju oko 4500 din dazbine + lokal+knjigovodja za pocetak znam da bih trebalo fiskalna GPRS (ne znam da li bi trebalo i citac kartica) ako neko ima nesto slicno ovako neku radnju ili da prodaje recimo diskove ili dopunu ketridza neka se javne dobro dosao je za saradnju veliki pozdrav i nadam se da ce neko pomoci |