[ ton_majstor @ 22.12.2005. 10:52 ] @
| Od pre desetak dana, novine "Kurir" i "Press" su dva entiteta, isposvađana i razorena...
Kupujem ih već sedam dana paralelno, a ove nedelje mi se čini da su toliko jednaki da je to prosto degutantno! Znači, ista vest u dve novine, na isti način! Čak su i prodavci novina rezignirani i smeju se celoj papazjaniji! Srpska posla!
Naravno da su u pitanju pare i moć, naravno da su nekome prerasle ambicije, naravno da je sve to POTPUNO nalik na svaku srpsku porodicu, ali ja danas zadnji put kupih te WC-papire... Tri godine čitam "Kurir", ali ovo više neću da trpim!
Pritom, molim vas da diskusija ne pređe u prostakluke i politiku, jer upravo to i ne zaslužuju! Samo objektivno, koliko možete, molim vas!
Pozdrav! |
[ noviKorisnik @ 22.12.2005. 10:57 ] @
Pa lepo postoji billboard "Isti Kurir, drugo pakovanje"
[ Buum @ 22.12.2005. 11:09 ] @
Citat: ton_majstor: Kupujem ih već sedam dana paralelno...
Šta reći, sem – ja ti se divim! :-)
Meni se život smuči od jednog Kurira, a kamoli neće od duplirane doze...
[ crews_adder @ 22.12.2005. 11:55 ] @
Citat: noviKorisnik: Pa lepo postoji billboard "Isti Kurir, drugo pakovanje"
Eto, sta reci kad i oni sami znaju da je Kurir sr.nje.
Ja "to" ne kupujem, mnogo je i 2din. za "to". Jednostavno, bivsi ministar poljoprivrede S. Vitosevic bio u pravu kad je jednom davno na nekoj konferenciji za novinare, na pitanje sta misli o pisanju Kurira o ne znam vise cemu, rekao (prvi): "Je l' to ono sto se kupuje na trafici a nisu novine?"
A kakav urednik, takve i "novine".
[ markolazarevic @ 22.12.2005. 12:09 ] @
koliko su oni neistina ispisali, covek pomisli da je "to" neki zabavnik.
[ superbaka @ 22.12.2005. 14:35 ] @
da nije tog Kurira kog moj otac kupuje, ne znam cime bih potpaljivao pec svakog dana! ali ovo je najozbiljnije...
[ acaradio @ 22.12.2005. 16:27 ] @
Uh, ne podnosim Kurir (kao ni Press, Nacional...) i taj tip novinarstva...nije da ga ne citam, jer svakog jutra na poslu dobijem po primerak raznih dnevnih novina...ali sve ostaje na tome da prelistam, kazem "majko moja" i predjem na ostale novine.
[ pctel @ 22.12.2005. 16:41 ] @
Citat: acaradio: svakog jutra na poslu dobijem po primerak raznih dnevnih novina...
Pa dobar ti posao
[ Bhamby @ 22.12.2005. 17:04 ] @
Od Dnevnog telegrafa pa nadalje: Kupujem novine gde Tirke objavljuje svoju kolumnu. Tako i sad.
[ ypow @ 22.12.2005. 18:02 ] @
Po clancima i izrazima u njima se vidi koliko su novine ozbiljne i cemu sluze. Uporedite Kurir i njemu slicne sa nekim novinama koje izlaze vise decenija i videcete razliku.
[ Fuzz @ 22.12.2005. 20:25 ] @
Mnoge od tih `neistina` o kojima pricate su se pokazale kao vrlo istinite.
[ dejan, @ 22.12.2005. 21:08 ] @
Kurir VS Press
Isto s***** drugo pakovanje
[ Stefano @ 22.12.2005. 21:13 ] @
Apropo lupetanja,da li je neko citao nekad Nedeljni Telegraf,meni se obicno posle jednog citanja smuci zivot.Evo u novom broju Lav Gersman,kaze da ce buknuti u Vojvodini i Raskoj oblasti,u EU cemo ko zna kada i slicno...jel ima neko clanak sta je gosn Lav pricao sta ce biti u 2004 i 2005 godini da vidim koja je verovatnoca pogadjanja
[ Corey @ 22.12.2005. 21:16 ] @
Nisam imao prilike da čitam PRESS ali kada sam ga ugledao kako jedan čovek čita u atubusu reko šta je ovo,isti kurir?! izađoh i videh bilboard.
[ kv66 @ 23.12.2005. 15:28 ] @
Citat: . Tri godine čitam "Kurir", ali ovo više neću da trpim!
svaki komentar je suvisan!
ccc..
[ ton_majstor @ 24.12.2005. 12:12 ] @
A što, jesam li glup što sam ga čitao? Čitao bih ga i dalje, da nisu na kraju napravili ovo s***** sa razdvajanjem. Mada, ni po jada, nego što su nastavili da IDENTIČNO pišu, što je potpuni nonsens.
Godinama mi dolaze "intelektualci" u studio i čim vide "Kurir", zgrabe ga kao da je "Playboy" u zarone u sadržaj. Posle kažu, ne čitaju ga... hahaha!
Pozdrav!
[ kv66 @ 24.12.2005. 13:21 ] @
Citat: zgrabe ga kao da je "Playboy" u zarone u sadržaj.
koji sadrzaj?Jedino sto se u Srbiji moze nazvati dnevnim novinama(po formi)su Politika i Danas,a po sadrzaju uz ova dva dodao bih i Blic.Ostalo je sve golo pljuvanje i estrada(kakva god:politicka,muzicka...)
[ Walker @ 24.12.2005. 14:58 ] @
Blic!!!Mora da se salis.Ajooj,pa to nisu novine,ono je gomila hartije sa sto vise slika i nepotrebnih informacija ,a stil pisanja je gori od Politikinog 3 puta,svaka vest pokusava da se ulepsa sto moze vise ,i kad bude stvarno nesto bitno u drugim novinama,oni to ladno preskoce.Blic-novina!Ha ha.Pa "Politikin Zabavnik" je ozbiljniji od njih 3 puta.Kao da su na nekim drogama,sta li vec.Kod njih svaki clanak svaku situaciju opisuje kao sjajnu i bajnu ,iako nije tako
[Ovu poruku je menjao Walker dana 24.12.2005. u 16:00 GMT+1]
[ Fuzz @ 24.12.2005. 18:01 ] @
Stvarno! Blic? Blic prelistam za 30 sekundi i to je to. Pateticne novine. Novosti su bolje.
[ Nemanja Jakovljevic @ 24.12.2005. 18:36 ] @
Glas javnosti rula! :P
[ Miloje Sekulic @ 25.12.2005. 20:56 ] @
Kurir ima jedan veliki problem - nemaju dovoljno prostorora za objavljivanje svih reklama oglasivaca koji bi hteli da budu unutra.
Miloje
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|