[ Horvat @ 24.12.2005. 18:43 ] @
Čestitam Badnje Veče i Isusovo Porođenje svim virnicima katoličke viroispovidi p.s. ,a pravoslavcima za dvi nedilje :) peace! |
[ Horvat @ 24.12.2005. 18:43 ] @
[ Nemanja Avramović @ 24.12.2005. 19:05 ] @
Hvala, takodje! S tim sto ja cekam jos 2 nedelje, ali, zar ima veze?
[ JOJO847 @ 24.12.2005. 19:09 ] @
ovo sam pisao jednom prijatelju na pp, a posto odrazava moje misljenje onda cu to i ovdje reci....
Nije poanta u tome da se to želi samo ljudima iste vjere, stvar je u tome da se želi mir,zdravlje,ljubav SVIMA neovisno o rasi,boji kože i svim različitostima i uvjerenjima. Nažalost živimo u svijetu u kojem nas muče i zavađuju razne sitnice, živimo u svijetu u kojem nas razdvaja nesretna prošlost, živimo u svijetu u kojem vlada interes za vlašću,pohlepa i gdje se cijene samo neke krive vrijednosti. Ja bi iskreno volio da smo u nekom drugačijem svijetu,da surađujemo u miru bez obzira na naše razlike, da shvatimo jedni druge i da mi mladi nikada ne napravimo pogreške kao oni prije nas.Pogreške koje nas koštaju tisuće i tisuće nevinih ljudi,mladih života, godine u kojima vlada samo mržnja i postupci kojima ugrožavamo budućnost.Vrijedi za sve.Mislim da shvaćanje razlika,razumijevanje, međusobna potpora i želja za dobrime može biti dobar temelj za budućnost.Možda ne danas, možda ne sutra...možda tek za 20 ili 50 godina. Bez obzira na razlike u Tvojoj i mojoj vjeri, mislim da bi nam svima trebao cilj biti isti. Upravo u tim svim razlikama, ako ih savladamo može biti naša snaga. Zato, slavili Božić sutra ili za dva tjedna moje su želje svima iste : Svako vam dobro bilo! [ Goran Mijailovic @ 24.12.2005. 19:25 ] @
Sretan Bozić
[ BytEfLUSh @ 24.12.2005. 20:05 ] @
Hvala.
Takođe, želim sretan Božić svim korisnicima ES-a! [ AleksandarNS @ 24.12.2005. 20:45 ] @
Srećan Božić ;)
@JOJO847 U ROCK :) [ Ilic Igor @ 24.12.2005. 21:56 ] @
Citat: Horvat: Čestitam Badnje Veče i Isusovo Porođenje svim virnicima katoličke viroispovidi p.s. ,a pravoslavcima za dvi nedilje :) peace! Mi (pravoslavci) smo taj badnji dan proslavili pre, skoro, 12 meseci. :) [ ton_majstor @ 24.12.2005. 21:56 ] @
Prvo, Sretno Badnje Veče, a i sutrašnji Božić!
I daj Bože da se svi hrišćani ujedine, pa da i svi slavimo zajedno! Možda ja to neću doživeti, ali se nadam da moja deca hoće! Pozdrav! [ Ni ten ichi ryu @ 25.12.2005. 03:25 ] @
Nema to veze sa ujedinjenjem hriscanja nego sa razlikom izmedju gregorijanskog i julijanskog kalendara, koji su se, btw, spojili 2000. godine... Tako da, srecan bozic svima, pa i onim pravoslavcima koji jos uvek nisu svesni da "stari kalendar" vise ne postoji ;]
[ BillyTheKid_79 @ 25.12.2005. 10:55 ] @
Srecan,najradosniji hriscanski praznik,Bozic-svima koji ga slave danas!
@Ni ten ichi ryu Ne TUPI! [ H@usto® @ 25.12.2005. 12:57 ] @
"Ja mislim da mi Evropu treba da dovedemo ovde!" - rece jedan cika sa TV-a jednom. :)
Naravno, Srecan Bozic i njima i nama... i vama ES-ovci!!! Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|