Evo kako to neki resavaju:
Citat:
Sterling cannot accept responsibility for increases in ticket prices as a consequence of increased taxes. In the event of a tax increase you will be charged an extra amount, corresponding to the increase.
mada mi se nije dogodilo do sada da mi traze da platim nesto ekstra zbog promene taksi. Uostalom, u Srbiji prodaju karte za kes mesecima unapred, pa i ako se takse promene to je valjda rizik sa kojim kompanija racuna. Ne vidim problem sto ne bi istakli pune cene. Mislim da je to bitno, ne toliko zbog aerodromskih taksi koje svi znamo da moraju da se plate i da ne zavise od avio kompanije, vec zbog raznih fuel surcharge i security fees koje su neke kompanije uvele a neke nisu, tako da kad istaknu cenu bez taksi, to blage veze nema sa onim sto na kraju platite. Ne vezano za avio kompanije, na nekim aerodromima cesto na izlasku iz zemlje naplacuju i "airport improvement fee", "izlaznu taksu" ili kako je vec zovu, sto me posebno nervira s obzirom da sam uz kartu vec platio aerodromske takse.