[ KiselinaXP @ 04.01.2006. 09:26 ] @
Pozdrav svima! Zanima me koji je najbolji fakultet za programiranje, u Srbiji i dalje??? Hvala unapred ![]() |
[ KiselinaXP @ 04.01.2006. 09:26 ] @
[ jablan @ 04.01.2006. 10:44 ] @
Najbolji fakultet za "programere" je FON.
A što se tiče fakulteta za programere, tema je na ES bila hiljadu puta, koristi pretragu. [ kobrejabre @ 04.01.2006. 23:16 ] @
U, bre, jablan je bas, ali BAS kivan na FON :P
[ jablan @ 04.01.2006. 23:32 ] @
Šta ću kad mi se naslov teme baš namestio. :)
[ kobrejabre @ 05.01.2006. 00:37 ] @
Ma i to sto kazes, cisto da se ne propusta prilika za vezbanje :)
[ KiselinaXP @ 05.01.2006. 18:22 ] @
Neznam nesto sam cuo za CET i RAF u Beogradu, dal neko zna nesto o njima, mada su mi oni skupi 3000 evra jedna godina. Ja sam inace iz RS, pa kad bi iso u Beograd znate vec kako to ide, onda sam strani drzavljanin pa plati ili odustani.
[ bokacbl @ 05.01.2006. 22:28 ] @
sto se RAF-a tice svejedno ti je jesi li iz Amerike ili Srbije skolarina je 3000 Eur, tako da znas, a na ostalim fakultetima po zakonu imas sva prava kao i domaci student, bar je tako bilo kad sam ja upisao 2002 godine (VETS)
[ mijatovic_86 @ 06.01.2006. 02:43 ] @
Pa pazi ovako, ako ti kinta nije problem odna definitivno ETF smer
Softversko inzenjerstvo, ali kosta 2000 E ako ides na budzet onda verovatno FoN (smer informatika) ili ETF(racunarsa tehnika) mada je sve ovo vrlo dikutabilno, jer mnogi veoma dobri programeri i nisu zavrsili fakultet, vec je potrebna volja, rad i rad i rad..., i naravno komp. Pozdrav [ De La Noche @ 08.01.2006. 13:47 ] @
Sta mislite o Fakultetu za Informacione Tehnologije ( www.fit.edu.yu )
Lociran je u Beogradu, i deluje dosta profesionalno (bar prema onome sto je na sajtu) Da li ima nekih njihovih studenata ovde , i kakvi su im utisci ? DLN [ formeye @ 08.01.2006. 18:58 ] @
Citat: De La Noche: Sta mislite o Fakultetu za Informacione Tehnologije ( www.fit.edu.yu ) Svratite na http://www.fit.edu.yu/sitegenius/topic.php?id=275 i pogledajte da li nesto nije u redu sa fotografijom pri dnu. Hint: Obratiti paznju na pol osobe koja drzi karticu i ime koje je na kartici :) [ Vic @ 09.01.2006. 07:14 ] @
FIT ti je dobro resenje obzirom da si iz RS. Mozes da izaberes distance learning i to te kosta 1500 evra. Fakultet je krajnje dobar.
[ De La Noche @ 09.01.2006. 14:47 ] @
Meni takodje deluje izuzetno dobro,
vidim da radi po americkom planu i programu, mene u principu zanimaju njihove magistarske studije. Vidim da imaju Softversko inzenjerstvo. Dobra je referenca kad uz CV prilozis i da si Master. Da li si ti na tom fakultetu ? Master ili Bachelor ? Interesuju mu informacije iznutra, posto ono sto je na sajtu ne znaci da je tako sareno i u prirodi ;) Verovatno bi ove i slicne informacije zanimale i mladje koji tek sad treba da upisu, tako da bi neke kvalitetne informacije pripomogle na tu temu. DLN [ Vic @ 11.01.2006. 13:42 ] @
Ja sam Bachelor varijanta. Nastavni plan je totalno u toku sa trendovima. Cak i neke sporedne informacije koje se pojavljuju na predavanjima su stare po par meseci i manje. Sto se programiranja tice, startuje se sa Javom. Ima dosta domacih zadataka, kolokvijuma i seminarskih radova i to se sve radi od kuce. Jedino si duzan da se pojavis na polaganju. Sto se magistarskih studija tice, mislim da krecu tek od sledece godine.
[ De La Noche @ 12.01.2006. 21:33 ] @
Hvala na informacijama.
Proverio sam i preko nekih ljudi iz Ministarstva, vidim da je priznat kod nas. Otici cu jedan dan tamo, da vidim sta oni kazu. Mislim, da li ce da me ubede da upisem master od sledece godine. Kakva im je ono fora sa nemackom diplomom ? Hoces li to stvarno dobiti posle zavrsetka, ili je fora ? Pozdrav Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|