[ Trikki @ 09.02.2006. 01:24 ] @
http://www.danas.co.yu/20060201/dezurna1.html

policija tragala 6 meseci, a izbrojali bas 66.878 falsifikovanih karata za prevoz ! Neverovatno. Inace u celoj prici mi je Karovic fantastican. Ne samo sto je kao dokazani falsifikator drzao stampariju, vec se i razbacivao sa lovom i to gde? U Kragujevcu !!! Kandidat za Darwina.
[ nicr @ 09.02.2006. 02:25 ] @
Pa ljudi su pravo napravili bizMis od toga, citava ekipa radila na rasturanju karti...buuu
[ savanah @ 09.02.2006. 10:31 ] @
gde si to procitao? verovatno je to ista ekipa koja je falsifikovala i markice za zaposlene(iskusno jer one su najskuplje) - a koje su otkrili nasi super ridzovani.cujem da je GSP imao veliki gubitak oko toga
[ Trikki @ 09.02.2006. 11:00 ] @
Jedan moj komsija koji je inspektor u penziji kaze da lopovi uglavnom krenu dobro, ponekad imaju neverovatnu mastovitost, ali uvek padnu kad se prohalave.

Evo ja se secam jednog slucaja u NS od pre jedno 8 godina.

Momak i devojka su se zabavljali. Njeni su prodali neko veliko imanje i uzeli 240,000 DEM. On je to nekako cuo i poceo je da kuje plan. Ideja je bila sledeca. Trebao mu je saucesnik i pozvao je dobrog druga. Sacekali su da njeni otputuju na more, a onda su otisli u troje na strand. Tu joj je on uzeo kljuceve i odglumio da more da ode kuci po nesto, a njegov drug je ostao sa njima.

Cim je usao u stan koji je dobro znao poceo je premetacinu. Uspeo je da pronadje oko 130,000 DEM i odneo ih. Vratio se na strand i pravio se da se nista nije desilo. Pljacka je otkrivena tek kad su se oni vratili sa odmora. Policija je sprovela istragu, cak je i on saslusan, ali na tome se sve zavrsilo.

Dva druga su misli da je sve gotovo. Medjutim iskrsao je problem - gde potrositi toliki novac u ono vreme sankcija ?! Ovaj drugi je bio lukaviji i rekao mu je da ih mozda prate i da je najbolje da ne kupuju nista veliko cak i da se ne vidjaju. Ipak, nestrpljenje je raslo i resili su da odu u Meksiko. Tamo su se provodili vise od mesec dana i dobro spiskali lovu. Vratili su se zadovoljni. A onda je dosao kraj.

Onaj prvi, kupio je novog golfa trojku. Sutra su bili uhapseni. Jedan od njih bio je sin uglednog hirurga pa se digla velika prasina...
[ markolazarevic @ 09.02.2006. 11:14 ] @
moj komsiluk zna kako doci do para...:D
[ savanah @ 09.02.2006. 16:47 ] @
cekaj, prvo je stamparija bila u Gornjem Milanvcu, a sad je u Kragujevcu.posto sam malo vise upoznata sa pricom firme koja je po proceni u gubitku od preko 200 miliona dinara(a mozda i vise) moram vam reci da je prvobitna ideja bila ta da su se markice i pojedinacne karte stampale u inostranstvu. tacnije u bugarskoj. setite se samo piratskih diskova iz bugarske.... ko zna sta su sve tamo piratsko smislili da prodaju ovde