[ time @ 27.02.2006. 20:11 ] @
| lezao sam u krevetu,bio u polusnu i imao sam strasnu moru ucinilo mi se da sam na rts-u cuo da cemo ponovo gledati kamiondzije srecom tesim se da je to bio samo ruzan san ali se ipak bojim surove realnosti.da li ima neko ko vec nije napamet naucio tu i ostale domace serije?.jel zato dajemo 300 din da bi po hiljaditi put gledali bajate serije?da li samo pokusavaju da nam zamazu oci i da se smejemo sami svojoj muci?jel to znaci da sami finansiramo svoju zabavu(po sistemu leba i igara) jer je drzava postala toliko *ranje da pink vise nije u stanju da zamlacuje narod?
pozdrav!!! |
[ Broj_1 @ 27.02.2006. 22:04 ] @
Jesi se razbudio! :) Jesi siguran u to, sta fali kamiondzijam jos koji put gradivo ponovit :)
[ pctel @ 27.02.2006. 22:16 ] @
Te domace serije su prava umetnost za 99% stranih serija koje mozes videti na televiziji.
[ mrkidivx @ 27.02.2006. 23:01 ] @
Citat: sta fali kamiondzijam jos koji put gradivo ponovit :)
Ne fali ništa samo malo dosadno...
[ HoT_Steppa @ 27.02.2006. 23:16 ] @
Serije kao sto su Kamiondzije, Pozoriste u kuci, Price iz radionice, su prave srpske serije u nasem duhu a ne kao ove Mjesoviti brak i sl., koje su kopije americkih tv sapunica.
Ne volim ni americke ni spanske sapinice, istp sr#!$nje drugo pakovanje.
[ Mitrović Srđan @ 28.02.2006. 06:38 ] @
Citat:
Te domace serije su prava umetnost za 99% stranih serija koje mozes videti na televiziji.
Daaaa mi srbi smo najjaci narod na svet BRE!
zato i jesmo tu gde jesmo....mi smo umetnici i sila u svemu lolz.
[ time @ 28.02.2006. 07:25 ] @
serije kao serije nisu lose ali nisu sigurno toliko dobre da bi se pustale stalno u krug.sve su iste.znam tacno kad ce ko sta da kaze i kako da odreaguje.strane serije ne gledam pa ne mogu ni da kazem kakve su.i na kraju temu nisam postavio da bi utvrdjivali koja je vise a koja manje losa od serija nego zato sto mi smeta nacin na koji pokusavaju da zasmeju narod i to uglavnom ljude kiji ostaju bez posla i penzionere da ne bi videli kako zive.voleo bi da gresim mene stvarno vredja kada vidim te izlizane serije.nije im dosta sto ih uopste pustaju nego moraju sutradan da udare reprizu
poz!
[Ovu poruku je menjao time dana 28.02.2006. u 08:26 GMT+1]
[ dalibord5 @ 28.02.2006. 08:26 ] @
Pa sta sad...
Serije su dobre,para za nove produkcije nema.
Ako kupuju prava na emitovanje stranih serija to ce,po pravilu,biti neka teska sapunica ili neki propali americki sitkom.
Ipak je bolje da gledam kamiondzije.
Ako nista da stalno uporedjujem dobre serije sa ovin novokomponovanim parodijama...
[ nikstup @ 28.02.2006. 13:12 ] @
Bolje repriza remek djela nego novo njesra. Na RTRS daju reprizu Serloka Holmsa sa Dzeramijem Bretom. Fantasticna serija i gledao bi radije 5 puta istu epizodu nego ono s***** na Hallmarku (njihova verzija istog). Slazem se da ne treba vrtjeti reprize stalno ali jednom u 5 godina da. Covjek taman zaboravi sta je bilo, pa se malo podsjeti. Na HRT-u skoro bio cilus filmova Klina Istvuda, bili svi milion puta, al opet gledljivo. Pametnim izborom i sa malo para moze se napraviti fantastican program.
[ Shadowed @ 28.02.2006. 15:34 ] @
Citat: dalibord5: Pa sta sad...
Serije su dobre,para za nove produkcije nema.
Molim? A sta je sa pretplatom? To je samo onih... koliko bese... miliona Eura mesecno.
[ kv66 @ 28.02.2006. 15:42 ] @
Citat: Molim? A sta je sa pretplatom?
Pa..ona ide na plate zaposlenih!
Svaki direktor u poslednjih 15 godina je primao svoje ljude tako da ne sumnjam da postoje i po pet osoba na jednom radnom mestu,naravno ne rade svi ali svi dobijaju kintu...
a koliko samo ima ispostava rts-a po srbiji..svaki malo veci grad ima svoj studio(dopisnistvo),,,,
[ dalibord5 @ 28.02.2006. 16:07 ] @
Citav sisitem drzavne televizije na niskim granama.
Slazem se da ce kupovina kvalitetnijih serija i filmova doprineti da RTS stane na noge.
Ipak mislim da to nije prioritet.
I bez obzira sta ja mislim novac ce verovatno da se potrosi na plate predimenzionisanog sistema,i na razne promocije,poklone,vozni park...
RTS nema para da otkupi prava na emitovanje "Prijatelja".
Na kraju,bolje daa gledam Kamiondzije nego neke Kasandre...
Mada RTS uopste i ne gledam.
Long live the kablovska.;-)
[ mrkidivx @ 28.02.2006. 17:08 ] @
Najlepše bi bilo da rts raspuste a zaposlene na biro.
[ Deda_Mraz @ 28.02.2006. 17:22 ] @
Da to ti je baš pametno, i onda bi bilo još gore stanje nego sada...
Inače kamiondžije je najgora debilna serija koja je ikada postojala na TV ekranima!
Znači onaj hunmor....kukuuuu
[Shadowed: obrisan nepotrebni citat.]
[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 01.03.2006. u 06:51 GMT+1]
[ mrkidivx @ 28.02.2006. 18:49 ] @
Citat: onda bi bilo još gore stanje nego sada...
Gde gore na rtsu ili uopšte?
[ dr.NPN @ 01.03.2006. 02:09 ] @
A sta bi ti za 300 dinara, mozda novu seriju? A sta bi oni na polozajima onda bez para, kola, rasipanja, izivljavanja...
Pusti bre lopove da uzivaju, kakav si ti to covek. Jos ces mi reci da bi poslao ubicu u zatvor! Oh, Boze... :D :D :D
[ mrkidivx @ 01.03.2006. 05:44 ] @
Da znaš pa zaslužili "ljudi" da malo prožive...
[ banom @ 01.03.2006. 11:03 ] @
Citat: mrkidivx: Da znaš pa zaslužili "ljudi" da malo prožive... :D
lol da, samo mogli bi malo na svoj racun a ne da orobljavaju narod
[ Srdjan Marinkov @ 03.03.2006. 10:03 ] @
Citat: Deda_Mraz: Inače kamiondžije je najgora debilna serija koja je ikada postojala na TV ekranima!
Znači onaj hunmor....kukuuuu
Ovo potpisujem! A dodao bih tu još i "Ljubav na seoski način", "Sekula se opet ženi", "Pozorište u kući" i sl.
Citat: HoT_Steppa:Serije kao sto su Kamiondzije, Pozoriste u kuci, Price iz radionice, su prave srpske serije u nasem duhu
Govori u svoje ime! Možda je to tvoj duh i duh mojih pokojnih dede i babe, ali moj sigurno nije i ne znam uopšte kome je to bilo u interesu da snima seriju u kojoj će se ismevati soptvenom (?) narodu i njegovoj zaostalosti!
Tuga je gledati tako nešto, a još veća tuga čitati postove ljudi koji se i danas time oduševljavaju!
[Ovu poruku je menjao SrDJaNN dana 03.03.2006. u 11:04 GMT+1]
[ dalibord5 @ 03.03.2006. 10:13 ] @
Serije koje navodis su jako stare.
Sigurno je da nisu primerene ovom vremenu,ali ja mislim da su dobre.
Nemoj u isti kos da stavljas "ljubav na seoski nacin" i "Kamiondzije"
U nekim serijama glume neko od nasih najboljih glumaca.
"Paja i Jare" se preterano repriziraju,ali ja mislim da su dobri i komicni.
Humor u njima mozda nije razumljiv onima koji ne shvataju vreme u kojima su snimani.
Ckalja je legenda,Pavle Vujisic takodje pa mi je malo ne razumljivo da neko seriju u kojoj oni glume naziva debilnom.
Zao mi je sto neki misle da je "Crni gruja" krajnji domet nasih humoristickih serija.
Kao i da svako mladji od dvadeset godina misli da sve pocinje od njega i da nista pre nije valjalo.
[ pctel @ 03.03.2006. 11:45 ] @
Mozda se preterano repriziraju, ali eto recimo ja prvu epizodu sam juce prvi put odgledao. Ckalja i Paja su nasa dva najveca umetnika u svetu glume, i to ne samo nasa, vec i sire. Za one koji pljuju po umetnickom delu "Kamiondzije" neka navedu nekoliko boljih serija koje se emituju na domacim TV stanicama. Nije tacno da se ovde ismeva zaostalost naroda, vec se na humoristican nacin prikazuju problemi naroda van prostora i vremena. Inace, "ismevati" nije povratni glagol, dok "smejati se" jeste, to je nesto bez cega u moje vreme nisu pustali iz osnovne skole, tako da mozda smo mi daleko zaostaliji nego sto mislimo.
[ Bananaman @ 03.03.2006. 15:37 ] @
Bolje i to nego Sarma i Drek na B92...
[ Nabukodonosor @ 04.03.2006. 00:56 ] @
Citat: Govori u svoje ime! Možda je to tvoj duh i duh mojih pokojnih dede i babe, ali moj sigurno nije i ne znam uopšte kome je to bilo u interesu da snima seriju u kojoj će se ismevati soptvenom (?) narodu i njegovoj zaostalosti!
Da, a ti verovatno volis da gledas Chari na Pinku i slicne serije, koje su bljuvotine u odnosu na gorepomenutu. Otuda verovatno i ta jezicko-gramaticka "zaostalost" kod tebe. Ajde navedi nekoliko serija koje su po tebi dobre. Osecam da su sve tipa Chari, Vil & Grejs i slicna americka sranja.
Inace, ne radi se o tome kakva je serija vec o tome da smo je mi nekada gledali (a ne bismo je gledali da se nije reprizirala, jer mnogi od nas nisu ni rodjeni kada se prvi put davala), pa bi tako trebalo da pruzimo priliku i ovim klincima da je gledaju i da ih barem malo otrgnemo od novokomponovanih ultra turbo mega holivudskih instant sranja.
[Ovu poruku je menjao Nabukodonosor dana 04.03.2006. u 02:01 GMT+1]
[ Swans @ 04.03.2006. 01:08 ] @
Ja bih npr. voleo da gledam u reprizi "Vruce Plate" -Zelimira Zilnika
zakon serija!
[ xspeed @ 04.03.2006. 14:00 ] @
Ma naj su KUDA IDU DIVLJE SVINJE
[ since1986BC @ 04.03.2006. 22:18 ] @
Najbolja je serija koju su reprizirali pred novu godinu,
"Ljubav na seoski nacin" kad nisam umro od smeha.
Ali i pored dobre volje ,kazem da su smorili sa reprizama.
Bolje da u to vreme ugase emitovanje tv programa, da narod odmara to malo mozga u glavi.
p.s. citaj potpis
[ misty-13 @ 19.03.2006. 15:50 ] @
Svaka serija je na svoj nacin dobra i zanimljiva. Nemojte ih gledati iz danasnjeg ugla. Da bi ste jednu seriju shvatili na pravi nacin, trebate uzeti u obzir vreme u kome je nastala i shvatiti "tadasnje" poimanje zivota.
[ Cileinteractiv @ 20.03.2006. 03:09 ] @
Eeeeee, gde sad naći onog japanca?! lol
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|