[ MiroslavBre @ 28.02.2006. 01:24 ] @
Da vas pitam nešto. Da l' trebam da se brinem zbog ovoga:

Surfujem ja tako internetom i kliknem na neki link na tamo nekom forumu (neko napisao "Pogledajte ovo! Nećete da se pokajete!" i stavio link). Internet pregledač mi prikaže neko prozorče kao taj link sadži šifru i korisničko ime i da li želim da uđem na taj sajt. Ja kliknem na DA i otvorimi se neka stranica na engleskom gde je pisalo nešto kao da sam uneo pogrešnu šifru, da mi je IP zapisan i da će me prijaviti mom ISP-ju zbog neovlaštenog pokušaja ulaza na njihov sajt.

Ne razumem o čemu se radi i molim nekog da mi objasni. Da li je ovo nešto ozbiljno? Zašto da me prijavljuju ISP-ju kad sam samo kliknuo na neki tamo link i šta bi bilo kad bi me prijavili mom ISP-ju?
[ Slobodan Miskovic @ 28.02.2006. 01:38 ] @
Na koji si link kliknuo, postuj.
[ MiroslavBre @ 28.02.2006. 01:55 ] @
Nemam pojma koj je link. Pogledaću ako mogu da ga nađem u History.
Takav link ranije nisam viđao. ima prvo http:// pa onda idu neka slova i brojevi, pa @ pa ime sajta

[Ovu poruku je menjao MiroslavBre dana 28.02.2006. u 02:57 GMT+1]
[ StORM48 @ 28.02.2006. 03:25 ] @
Ma mogu da Te tuže baba Mari... :D

Kad bi to tako moglo, mnogi bi ovde ucenjivali kako im volja... Ali, ne može :)

Pozdrav
[ mrkidivx @ 28.02.2006. 05:24 ] @
Ma Miroslave opusti se bre!
[ MiroslavBre @ 28.02.2006. 07:58 ] @
Citat:
StORM48: Ma mogu da Te tuže baba Mari... :D

Znači nije ništa strašno. :D
Super onda.

Pitao sam jednog mog drugara i on mi kaže da je to verovatno neki sajt što se plaća i da su to verovatno stavili da plaše ljude da ne bi delili svoju šifru. Reko mi je i da je to stvarno bilo nešto ozbiljno, ko što sam ja mislio, da bih verovatno dobio E-Mail od mog provajdera do sada.

Tako da mi je sad malo lakše.
[ pajaja @ 28.02.2006. 12:39 ] @
Kao sto ti je rekao drug, to tu stoji samo da bi plasilo ljude.
Ne brini se, nece te prijaviti nikome.