[ MiroslavBre @ 28.02.2006. 01:31 ] @
Ajde, da vidimo... naravno, ako se sećate. Ja sam tad bio Leonardo. |
[ MiroslavBre @ 28.02.2006. 01:31 ] @
[ MiroslavBre @ 28.02.2006. 01:35 ] @
Sećam se kad je jedan moj drugar iz razreda (mislim da je to bilo u prvom razredu) došo s nekom limenom kutijom na glavi. Taj je voleo da bude Sekač, pa je našo neku limenu kutiju, iseko rupu za oči i došo u školu.
[ BobMarley @ 28.02.2006. 01:51 ] @
Mikelangelo .. pizza, skejt i smisao za humor ...
nikad nisam volio one pretenciozne kojima se svidjao leonardo [ Slobodan Miskovic @ 28.02.2006. 02:18 ] @
Krang
[ HerQl @ 28.02.2006. 03:03 ] @
Donatello!!! [ Mitrović Srđan @ 28.02.2006. 06:36 ] @
Mikelandjelo zato sto voli ekstra picu i kuler je :)) zajebant.
Leonarda sam mrze jel je uvek izigravao glavnog baju, a donatela jel je streber i pametnjakovic. Rafaelo je tu uvek bio u senci. [ MiroslavBre @ 28.02.2006. 07:44 ] @
Pa ja sam bio ludi naučnik kad sam bio mali (pravio sam razne eksperimente). Više bi mi odgovaralo da sam bio Donatelo, al' Leonardo mi se je sviđao zbog katana (mačeva).
[ RooTeR @ 28.02.2006. 08:50 ] @
Ja sam bio i ostao Rafaelo (chovek iz senke:)
[ qpqp @ 28.02.2006. 09:36 ] @
Rafaelo također. I jos sam. Ma meni je bio najbolji.
[ hakinen @ 28.02.2006. 09:48 ] @
Ja sam uvek bio donatelo, ipak je on najpametniji sto se tice nauke u crtacu :D
[ Broj_1 @ 28.02.2006. 11:16 ] @
Leonarda i Donatela oni su mi dragi bili, Mikelandjelo nisam ga volio zato sto su ga svi ostali voljeli, a razloga u dobra.
[ Mobtel @ 28.02.2006. 12:13 ] @
Leonardo.
a kako to da niko nije splinter?ili kako se zvace pacov? [ neca @ 28.02.2006. 12:40 ] @
mikelandjelo je konza :)
inace pacov je splinter [ ad0lf @ 28.02.2006. 14:04 ] @
Bio sam Rafaelo, u pocetku mi nije bilo jasno zasto bas on. Mozda jer su me ostali nervirali zbog vec navedenih razloga. Leonardo je bas bio istripovan, palio se da bude vodja ali iz totalno pogresnih pobuda, sto ce reci zbog nekih kompleksa nize vrednosti i frustracija( mali organ za razmnozavanje, mozak blokiran...) Vodja treba da je tu zbog cilja i da ga sami saborci prepoznaju kao najsposobnijeg(Ronaldhino), a ne da mu je jedini cilj da bude vodja (nesto kao iskompleksirani Zoze Murinjo). Takodje mi nikada nece biti jasan onaj ko moze da se identifikuje sa nekim ovakvim.
Mikelandjelo je pozitivan, ali onako vise blesav luckast i prazan, nema neku tezinu... Donatelo je isto ok, super je sa svojim izumima ali poprilicno dosadan i monoton kada je van njih... I ostaje nam Rafaelo, tacno kako ste rekli, covek iz senke ali ne zbog svoje inferiornosti nego naprotiv, zbog uzvisenosti nad ostalima. ON najbolje razume sve sto se desava, likove, karaktere, pricu...Shvata stvari koje drugi ne mogu sto mu lako omogucava da inteligento bude naocigled u drugom planu i odatle vuce kljucne poteze... Uostalom, komentari su mu UBEDLJIVO najbolji... [ Slobodan Miskovic @ 28.02.2006. 15:27 ] @
A niko nije bio jedan od ove dvojice? :D
Bebop i Rocksteady [ Deda_Mraz @ 28.02.2006. 17:23 ] @
Veoma često sam bio Leonardo jer sam motku najviše gotivio i sada je gotivim
[ BobMarley @ 28.02.2006. 18:32 ] @
e zanimljivo Bepop je uvijek bio jedan prijatelj iz vrtica koji je zavrsio
u raznim financijsko istjerivackim problemima i sada otisao(pobjegao) u legiju stranaca ..... talk about genetics [ Shadowed @ 28.02.2006. 18:56 ] @
@Deda_Mraz. Da, pogotovo sto je "motku" koristio Donatelo.
[ MMX @ 28.02.2006. 20:33 ] @
[ neca @ 28.02.2006. 20:40 ] @
Ali svi morate da priznate da ste se primali na ejpril onil ;))
[ Floyd @ 28.02.2006. 20:46 ] @
Citat: neca: Ali svi morate da priznate da ste se primali na ejpril onil ;)) Moja prva ljubaaav, prvi preedjen most :) Mikelandjelo, pizza i nunchake [ Acika @ 28.02.2006. 20:58 ] @
Donatelo, definitivno!!!
I steta je sto se sada ne pustaju takvi crtani filmovi. Pozdrav [ MMX @ 28.02.2006. 21:03 ] @
Kako se ne pustaju? Pa imas na Pinku svaki dan.
[ Mobtel @ 28.02.2006. 21:05 ] @
ali to nije to
[ KarakorukaJapan @ 28.02.2006. 21:14 ] @
@MMX
Pa čovek ne ustaje rano, pa ne zna. @Mobtel Jeste da nije to to... nema ga Bibop, a ni Rokstedi... a ni Sekač ga nema (Krang je sad Sekač) [ vaderru @ 01.03.2006. 10:34 ] @
Rafaelo???
Za mene je najbolji? [ BojanBG @ 01.03.2006. 18:35 ] @
Voleo sam sve cetiri kornjace osim Leonarda :)
[ petar_ns @ 03.03.2006. 22:10 ] @
Leonardo je bio zakon :)
[ ad0lf @ 04.03.2006. 00:30 ] @
Citat: ad0lf: Bio sam Rafaelo, u pocetku mi nije bilo jasno zasto bas on. Mozda jer su me ostali nervirali zbog vec navedenih razloga. Leonardo je bas bio istripovan, palio se da bude vodja ali iz totalno pogresnih pobuda, sto ce reci zbog nekih kompleksa nize vrednosti i frustracija( mali organ za razmnozavanje, mozak blokiran...) Vodja treba da je tu zbog cilja i da ga sami saborci prepoznaju kao najsposobnijeg(Ronaldhino), a ne da mu je jedini cilj da bude vodja (nesto kao iskompleksirani Zoze Murinjo). Takodje mi nikada nece biti jasan onaj ko moze da se identifikuje sa nekim ovakvim. Mikelandjelo je pozitivan, ali onako vise blesav luckast i prazan, nema neku tezinu... Donatelo je isto ok, super je sa svojim izumima ali poprilicno dosadan i monoton kada je van njih... I ostaje nam Rafaelo, tacno kako ste rekli, covek iz senke ali ne zbog svoje inferiornosti nego naprotiv, zbog uzvisenosti nad ostalima. ON najbolje razume sve sto se desava, likove, karaktere, pricu...Shvata stvari koje drugi ne mogu sto mu lako omogucava da inteligento bude naocigled u drugom planu i odatle vuce kljucne poteze... Uostalom, komentari su mu UBEDLJIVO najbolji... ha hahahaha... kakaaaav ssiii tiii kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaljj hihihi [Ovu poruku je menjao ad0lf dana 04.03.2006. u 01:32 GMT+1] [Ovu poruku je menjao ad0lf dana 04.03.2006. u 01:33 GMT+1] [ apex @ 04.03.2006. 00:53 ] @
Shredder-u Gde je moje telo ............... BUHAHAHAHHAHA [ Nabukodonosor @ 04.03.2006. 01:03 ] @
Nisam bio kornjaca kad sam bio mali. :D
Sreedddeeerrr...Opet nisi platio racun za struju. HAHAHA Ova nova sinhronizacija je mnooogo trula. [ zivanovic @ 30.03.2006. 12:51 ] @
Jel istina da su u bombardovanju unistili arhivu RTS-a sa crtacima pa zato vise nista od legendarnih crtaca ne pustaju?
Pre neki dan pogledam neke stare video kasete i pronadjem cetiri stare epizode kornjaca i nesto od cipelica. Da li ima negde da se nabave na DVD-u neke stare epizode. Ako nema mogli bismo da se udruzimo da prikupimo nesto od starih epizoda sto postoji slucajno sacuvano. PS. Nek se neko seti ako moze imena onih malih Neutrina sto su slucajno doleteli iz dimenzije X [ Janmix @ 30.03.2006. 14:41 ] @
@Floyd
Ja sam se lozio na Irmu... Inace,kad god bi se igrali ja sam bio Leonardo,zaboravio sam zasto,ali verovatno zbog plave boje(koja mi je i omiljena) i maceva... Shrederu,opet si zabrljao!!! [ Nemanja Avramović @ 30.03.2006. 17:03 ] @
Rafaelo, lepo covek objasnio gore zasto. Moj stariji brat je uvek bio Leonardo, a imam isto misljenje o njemu (ne o mom bratu nego o Leonardu) kao i vecina ovde - uvek se lozio da bude neki vodja, kao on je ovo, ono... kompleksash
A Ejpril... eeeeeeeeehhh... i moja prva ljubav p.s. Bibop i Rocksteady [ Knjaz Milos @ 30.03.2006. 21:47 ] @
mikelandjelo je imao odvaratan glas, ali nije to jedini razlog zbog kojeg mi se nije svidjao, nego kad god sam se igrao sa drugarima, neki debeli debil je bio leonardo i posto je vodja, on je sve odredjivao iako je imao glupe akcije, donatelo je bio neki drugar koji je i ovako bio streber pa reko ajde, ali sve se resilo kada se debeli odselio :), tada sam ja dosao na vlast
i sa trona nikad nisam ni sisao ali kad bolje razmislim, vise smo se igrali mocnih rendzera, tu sam uvek bio beli, sem trenutka kada se pojavio zeleni(koji je bio zao-los) tad sam presao na mracnu stranu [ postmortem @ 31.03.2006. 23:53 ] @
ja sam bio Donatelo, valjda sto sam bio streber i naucnik, i valjda sam jos uvek za neke isto to.
drugar je bio leonardo, njegov brat i moj brat, obojica mladji, su se menjali ko ce bude rafaelo a ko mikelandjelo komsija iz zgrade je bio Bakster Stokman, al valjda sto je licio na muvu (iz one epizode) :) kranga nismo imali. najjaci crtani iz detinjstva :) Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|