[ bulgakov @ 05.03.2006. 02:15 ] @
Da li je neko gledao film Minhen i kakav je u poredjenju sa Spasavanjem redova rajana?
[ brandoGE @ 05.03.2006. 07:25 ] @
Pokushaj da nadjesh Jedenaesta zapovest, film o osveti mosada za ubistvo
Izraelskih sportista u Nemachkoj!
[ xspeed @ 05.03.2006. 07:58 ] @
LOL pa sta je Minhen nego to..... svasta
[ Alexxandar @ 05.03.2006. 09:39 ] @
Kako se Minhen i Spasavanje redova Rajana uopste mogu porediti??? Filmovi su apsolutno razliciti! Jedino shto je sito jeste reziser.
[ fanfon @ 05.03.2006. 11:19 ] @
Kakve veze imaju operativci MOSAD-a sa Spasavanjem redova Rajana?
[ AcaNDr @ 05.03.2006. 13:13 ] @
Citat:
Kakve veze imaju operativci MOSAD-a sa Spasavanjem redova Rajana?

Citat:
Kako se Minhen i Spasavanje redova Rajana uopste mogu porediti??? Filmovi su apsolutno razliciti! Jedino shto je sito jeste reziser.

To se i ja pitam,kakve veze imaju ta dva filma?
[ Mladen @ 05.03.2006. 14:13 ] @
Bas sam sinoc odgledao Minhen, i nije mi se nesto svideo film, nekako mi dosadan (skoro 3h traje)...
[ Black_eyed @ 06.03.2006. 10:03 ] @
Citat:
: Kakve veze imaju operativci MOSAD-a sa Spasavanjem redova Rajana?

CIA snajka, CIA.... ;))

Citat:
Mladen: Bas sam sinoc odgledao Minhen, i nije mi se nesto svideo film, nekako mi dosadan (skoro 3h traje)...

Ja sam film odgledao pre 10-tak dana. Meni se svideo (dobro, ima istorijskih dilema oko kojih mogu da se vode polemike i koje bacaju senku na film). Sve zavisi sta ocekujes od filma. Film je pravi spijunski triler. Atmosfera u stilu "Three Days of the Condor" (http://www.imdb.com/title/tt0073802/) . Nije vrh ali sasvim lepo drzi paznju tih ~2,5h.
[ netman @ 06.03.2006. 16:46 ] @
Minhen je jedan od najkvalitetnijih filmova u poslednje vreme, baš je pravi muški film, ako neko priznaje tu kategoriju. Produkcijski je odlično urađen, scenografija i fotografija su odlične, a što se tiče priče tu se može i polemisati. Meni se čini da Spilberg i nije hteo da unosi previše ličnog u samu priču- tako i tako je bilo, pa neka svako tumači na svoj način šta se dogodilo.
[ BillyTheKid_79 @ 06.03.2006. 19:29 ] @
Citat:
netman: Minhen je jedan od najkvalitetnijih filmova u poslednje vreme, baš je pravi muški film, ako neko priznaje tu kategoriju. Produkcijski je odlično urađen, scenografija i fotografija su odlične, a što se tiče priče tu se može i polemisati. Meni se čini da Spilberg i nije hteo da unosi previše ličnog u samu priču- tako i tako je bilo, pa neka svako tumači na svoj način šta se dogodilo.

Slazem se sa ovim!
I jos bi dodao da je Spilberg fantasticno prikazao osamdesete...ulice,automobili odevanje....jako autenticno!
[ dusan4 @ 06.03.2006. 23:42 ] @
Mene je film razocarao . Dobra je tema ali je po meni film tako usporen meni se ne svidja kako je uradjen .
[ Joseph B. @ 07.03.2006. 08:00 ] @
Ja mislim da je odlican film, ali takodje da je bio dosta razvucen, malo predugacak.
[ Boboje @ 07.03.2006. 14:21 ] @
Spasavanje redova Rajana je na mene ostavio bar deset puta jaci utisak od Minhena. Jednostavno, u Minhenu fali Spilbergova atmosfera i da ne pise u spici ne bi ni znao da je njegov film. Jedini njegov film koji nisam uspeo da izdrzim da pogledam odjednom. Spasavanje redova rajana sam pustio jednog jutra oko 7h (pred spavanje) u nameri da samo pogledam o cemu se radi i nisam mogao da iskljucim film.
[ CONFIQ @ 09.03.2006. 17:10 ] @
Spašavanje redova Rajana je film sa efektima, potiče od njegove serije: Band of brothers. Jako zanimljiv film...
Dok film minhen je više dokumentarac, još jedan njegov film koji će dobiti oskara...
[ brandoGE @ 09.03.2006. 17:33 ] @
hmm ne radi se o istom filmu vec o istoj temi,
zato sam rekao pogledaj " Jedanaesta zapovest" film je iz osamdesetih verovatno je Spilberg uradio rimejk.