[ ^:^ @ 14.03.2006. 15:50 ] @
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Sve ima samo nece da uci!!!! ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Moze tako a moze i ovako hm posto nisam nesto posebno trazio gde da uglavim ovu temu stavicu je ovde a ako joj nije ovde mesto premestite je .... Pa da pocnem>>>>>>>> ........................................... ....................................>>>>Muvalo se na sve strane preprodavalo sve i svasta doslo do nekog kesa obrnuo malo i evo me.Trenutno stanje je takvo da sam naplatio neki dug od .....evrica i uzeo masinu koja sa laserom moze da pise po staklu,mermeru ,gvozdju ,plastici ,drvetu da nenabrajam ima puno mogucnosti... Ono gde sam ja zaglavio je dobra ideja da se malo unovci masina. Mnogi me savetuju privesci ,olovke,upaljaci ,tra lala probaj ikone na drvetu i metalu ,ili plocice sa prezimenima za stanove i milion nekih iskreno receno ispaljenih fora. E sad kakve to veze ima sa Vama koji citate nema nikave i cao>>>>>>>>>>> He he naravno malo se salim da razbijem ovaj smor bar se smori vise kucajuci..Naime trazim ideju -neciji savet sta da probam da preuredim na nekom od pomenutih materijala,nesto potrebno ili primamljivo masi sirokog spektra a .. Da li da idem na skuplji ili jeftiniji proizvod..... Lutao sam netom i nista ako imate neku idejicu da podelite izvolte i hvala... |