Citat:
bojan_bozovic: Kakva muzika, jel' mislis torente da drzis? :)
[Ovu poruku je menjao bojan_bozovic dana 25.03.2006. u 09:59 GMT+1]
Bilo bi svakakve,napravio bih da ljudi mogu da ih skinu ali bih postavio i napomenu u fazonu da je to promotivni materijal i da obrisu posle 24 sata a ako im se numera dopala onda da kupe album
Citat:
dr.NPN:
I kako sta ocekujemo? Pa besplatno sve.
U najgorem slucaju da ti damo mail adrese, da mozes da nas spamujes. :)
Cena nece biti do mene tj. bice do proizvodjaca programa i njihove licence,ako je po njima licenca freeware bice i kod mene freeware,ako je trial npr. od 30 dana tako ce biti i kod mene...
P.S Nece biti dosadnih registracija i mucenja korisnika tako da slobodno mozes da zadrzis e-mail adresu u "slamarici" :-)
Citat:
Danilo Cvjeticanin:
Mene zanima, samo da nema nakacenih virusa, trojanaca uz file koji zelim da skinem. Da su samo freeware programi i naravno sto vise .iso i .mp3 fajlova.
Nameravam da svaki program ili neki drugi fajl skeniram pre postavljanja,takodje redovno ce se proveravati da se neki nije ubacio u medjuvremenu.
Za to "sto vise" takodje mislim da nece biti problem jer sam pripremio zaista mnogo mnogo fajlova
Citat:
Dark_Runger: Direktni linkovi,bez ostalih smaranja.
To se podrazumeva jer je i meni vise dosadilo da klikcem na 100 linkova da bih pokrenuo download, "kliknes i ne mislis" :-)
Citat:
Danilo Cvjeticanin:
freeware programi postavljeni u dobro kategorisane download sekcije
Citat:
SqlByte: i naravno kategorije da budu lepo rasporedjene, neke stvari staviti u vishe kategorija ako nemogu da se svrstaju. Ja ne downloadujem programe i ziq toliko al' znam kad trazhim neshto na tim poznatijim sajtovima za download uvek mi te njihove sekcije i kategorije deluju chudno, mozhda je problem u meni :)
Na to obracam najvise paznje i planiram tako da ljudima bude zadovoljstvo da potraze nesto a ne da im padne mrak na oci kada treba da skinu nesto.
Citat:
SqlByte: da ima dobru search funkciju
Mislim da ce se za to pobrinuti Google ili neki drugi pretrazivac, integrisacu ga na sajtu dok ja ne razvijem neku svoju, ne zelim da postavim neku svoju pretragu pa posle ljudi da se smaraju
Citat:
SqlByte:
and ofkors mojne mi uvaljuesh neke spywarez... i hate em.
Meni je na prvom mestu da pridobijem korisnike a ne da im uvaljujem spijune koji ce ih kasnije terati sa sajta,mozes da ocekujes i vrlo malo reklama (mozda nece biti grafickih uopste) jer su mi vazni korisnici.
Zamisli da ti "uvalim" tako nesto i ti dodjes ovde na ES i postujes neku poruku na tu temu,pa odmah bi se stvar rascula i korisnici bi se razbezali,tako da nemaj brige
Citat:
SqlByte:mozhda je problem u meni :)
P.S Mozda :-):-):-)