[ pctel @ 29.03.2006. 03:31 ] @
| Moram nesto poverljivo da podelim sa vama, nadam se da necu imati nekih problema zbog toga. Naime, pre par nedelja video sam pasos jedne osobe - ladno mu udarili zabranu jer je zbog onog zastoja u saobracaju kasnio sa povratkom. Medjutim, to njemu nije mnogo poremetilo planove, upravo je odleteo, naravno bez ikakvih tragova zabrane na pasosu. Zna li neko kako je to izbrisao? |
[ tosa @ 29.03.2006. 06:11 ] @
Citat:
pctel: Moram nesto poverljivo da podelim sa vama
Evo nas devedeset hiljada ti obecava da nece otkriti nikome ;)
[ cult @ 29.03.2006. 09:03 ] @
Prijatelju, u ovoj zemlji za 100-ak ili malo vise evrica mozes skoro sve da resis. Mnogo ljudi ne radi nista drugo osim takvih ili slicnih stvari a vecina njih je na samoj ivici kriminala ili je presla i tu granicu. Licno sam se nebrojano puta nagledao svakakvih "poslova" tako da mi ni to ne dodje nesto cudno, cudilo bi me da nije odleteo ili otputovao busom/autom ali resenje takvog problema mi je sasvim ocekivan. Jbg-a i to je srbija, a da su se ovi nasi bilmezi od politicara kao i x NGO-a malo vise potrudili ne bi mi drezdali ispred raznih ambasada, smeskajuci se sluzbenicima da bi im bar malo bili sipmaticni a sve u nadi da nakon silnih ponizavanja dobijemo vizu i otputujemo na odmor ili posetu u neku od zapadnih zemalja. Ovako, samo podsticu razno-razne kriminalne grupe da se bave takvim poslovima a nama, obicnim smrtnicima, da se nadamo da ce jednog dana i nasa zemlja dospeti na belu sengen listu.
[ Fuzz @ 29.03.2006. 12:36 ] @
pctel, ne shvatam te bas najbolje...ko mu je udario zabranu? nasi sto se nije vratio na vreme?
u svakom slucaju, ako je zastoj u saobracaju bio uzrok nepostovanja rokova, onda mu je to moglo posluziti kao argument za skidanje zabrane.
[ pctel @ 29.03.2006. 13:36 ] @
Nisam ga pitao od koga je dobio, nije ni bitno, to je samo pecat u pasosu. Platio je nekom 200 EUR da mu to obrise i ovaj je to perfektno obrisao. E, sad, pitanje za poznavaoce hemije je CIME je obrisao, da ako neko od nas dodje u takvu situaciju ne daje bez veze 200 EUR.
[ biotech @ 29.03.2006. 13:51 ] @
u ovoj zemlji je sve nesto na prevaru, niko nece da igra po pravilima
zato i niko nece da se druzi sa nama.
[ ton_majstor @ 29.03.2006. 13:51 ] @
Ovo će ubrzo da ode u Arhivu! Ne zezajte se sa zvaničnim dokumentima ovde!!!
Pozdrav!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.