[ goran638 @ 13.04.2006. 16:07 ] @
da li je neko uspio da nastima global operations da igra u lan mrezi??
ja sam probao sa drugom, ali nismo uspjeli, ja sam npr.HOST i kada se on pokusa prikljuciti preko svog racunara izbaci mu se poruka kao invalid cd key??
ako neko ima iskustva i moze da mi objasni

da ne otvaram novu temu, uzeli smo cunter strike condition zero da li on moze podesiti za igru preko lan mreze i ako moze kako?
pokusavamo da odigramo neku igru preko mreze ali nam nikako ne ide od ruke
[ fade @ 13.04.2006. 16:19 ] @
verovatno ste ukucali isti cd key za tu igru ,pa zato nece da radi ,imash na netu dosta key-eva ,samo malo trazi i onda bi trebalo da radi ,a cs ,pa mi u skolu na 15 kompova imamo isti cd key ,pa svima radi ,inace 1.5 ,za ostale ne znam ,ali preporucljivo razlicite sifre.
[ goran638 @ 13.04.2006. 20:12 ] @
mislim da je ovaj counter strike verzija 1.6
probacemo sa drugim cd key-om
[ goran638 @ 13.04.2006. 20:41 ] @
zanimljivo nemogu da nadjem drugi cd key za global operations...na svi stranicama je ovaj sto ja vec imam 5000-0000.....
[ KnightOfDoom @ 13.04.2006. 22:18 ] @
Ljudi sto ne pocnete da igrate Tactical Ops?! Ne treba vam nikakav serijski broj, neka igra tipa half life pa ovo preko nje i slicni fazoni.Cak ima i da se kupi kod nas (oko 800 din).
Meni je licno bolji od Counter Strike-a, jesam to vec jednom rekao , al' ajde opet.
Za ovih nekoliko meseci sam video samo cetvoricu "nasih"(niko ne zivi u SCG).
[ goran638 @ 14.04.2006. 19:05 ] @
ma evo pokusavamo vec nekoliko puta ali nikako da pokrenemo u mrezi counter strike condition zero, pa bih molio nekoga ako moze da mi objasni kako da podesimo, a moramo nabaviti i tactital ops pa da probamo...nije mi neka masina ne znam je li igra zahtjevna
[ fade @ 14.04.2006. 19:11 ] @
aj nemoj spominjati tactial ops ,to je smesno ,mislim prvo imena igraca kad igrash protiv botova koji su glupi ,a imena : brus swellis , chuck moris ??? sta im to znachi ,igra je gadna ,neka jadna kopija cs-a , cs 1.6 rulez ,mada ja vishe volim hl1 u mrezi ,nije losha ni dvojka.
[ KnightOfDoom @ 14.04.2006. 20:00 ] @
Ti si igrao neku matoru.Sa 3.4 ili 3.5 patchom nema glupih imena i igra je mnogo realnija.
Nije glupa kopija CS-a vec mod za Unreal Tournament koji je postao popularan i poceo da se prodaje kao zasebna igra.
A ako je dovoljno da te od igre odbiju imena botova onda kul....mada je igra pravljena za online upotrebu a ne zezanje sa botovima.
I da, botovi nisu glupi ni u staroj verziji, mozda si igrao samo na novice(tezini).Ima jos 6 tezina i na najvecoj nemas sanse protiv botova.

Ovo treba da izadje 28-og, jedino je glupo sto ce biti potreban unreal tournament 2004.Ali bice bolje od CS-a.
http://www.to-crossfire.net/
[ goran638 @ 14.04.2006. 20:49 ] @
ej ljudi evo nasao sam neki cd half life v1.0
i dobio sam neke cd-ove na kojima su nekakvi update-i ( cs beta 6.6, cs 7, hl101, hl1,team fortress 1.5) za igru i sada kada kreiram igru na serveru za igru preko LAN-a nema ovih botova kako da njih ubacim?? na ovom cd-u ima neki folder sa 2 zipovana file-a u kojima su botovi e sada gdje da ja njih kopiram?? i kako da ih dodam kada igra krene?? uff, brate puno komplikovano ovo..