[ SmilieBG @ 16.04.2006. 12:30 ] @
Been there, done that... i bejah u crvenilu, ko praznik u kalendaru :)
Jednom i nikada vise!
Poz,
Sale
[ Deda_Mraz @ 16.04.2006. 19:34 ] @
Pa zašto ne kupujete one max 3 turbo. Jeste da koštaju ~1.000 din ali zato nemaš briga, a i patorna jedna traje u proseku 5-6 brijanja ako ne i više!
[ Floyd @ 16.04.2006. 19:51 ] @
Samo elektrika ljudi, nema greske.
[ dr.NPN @ 17.04.2006. 00:07 ] @
Ja koristim machIII i prezadovoljan sam. Kupila mi devojka pre par godina, i hvala joj do neba. Od onda ne koristim "obicne" brijace i necu. Ne da traje 5-6 brijanja nego.... Dobro sve zavisi od cvrstine brade, od coveka do coveka.
Nego, mozete da sprzite nekim uzarenim predmetom kozu na licu, pa vam nece rasti brada uopste. ;)
[ SBSL @ 17.04.2006. 01:03 ] @
...ili na trajnu depilaciju!
[ sasa022 @ 17.04.2006. 01:04 ] @
[ mrkidivx @ 17.04.2006. 01:17 ] @
Meni obični BiC rešava stvar jeftino a mnogo bolje od skupljih bar za mene.
Možda zato što se ne brijem redovno
[ commissar @ 17.04.2006. 01:39 ] @
@time: biti skinhead je ponekad bolno :P
Salu na stranu. Dok nisam presao na Mach 3 koristio sam iskljucivo Astor brijace. Nisu bili skupi, uvek su bili malo jeftiniji od Gillette-ovih. Uspevao sam i po desetak puta da se obrijem jednim, a prilicno su dobri. Vrlo retko mi se desavalo da se posecem na brijanju, bilo da brijem bradu ili glavu.
Mach 3 koristim nekih pet godina, i stvarno je neprikosnoven. Prvi kertridz (tako se zove?) je trajao, verovali ili ne, nesto manje od GODINU (!!!!!) dana. Brijem se od `90. godine, imam prilicno jaku bradu.
Pozdrav
[Ovu poruku je menjao commissar dana 17.04.2006. u 02:40 GMT+1]
[ time @ 17.04.2006. 02:04 ] @
ja sam mach poceo da koristim u vojsci i stvarno je super.bilo mi je lakse zbog transporta i da ne drzim 20 obicnih brijaca u ormaricu koji je po pravilu uvek premali prestao sam da ga koristim jer sam lenj da odem do centra grada da pazarim uloske za mach zato sam poceo da praktukujem odlazaka do najblize prodavnice i kupovinu svega sto lici na brijac jer nemaju nista sto je kvalitetno.srecom ponekad zateknem u radnju gillete blue II i odrde extra posao.
nije mi samo jasno sta ima u glavi taj koji pravi te lazne brijace.ko jednom kupi taj brijac garantujem da ga vise nece kupiti pa taman da bude bradat kao prosecan cetnik razumem da neko pravi kopiju cole ili slicne stvari koje mogu da se iskoriste ali sa ovim brijacem uopste nije moguce zapoceti brijanje.kao da sam uzeo lim od oluka i malo ga ozbrusio
pozdrav!!
[ old @ 17.04.2006. 02:47 ] @
Kad prinosim ustima kašiku supe, a brkovi očetkaju više od pola, to mi je dovoljan argument.
[ MatezYU @ 17.04.2006. 07:15 ] @
I ja sam kupio na buvljaku neke brijace ali nisu bili noname... Bili su zelene boje, Gillete i kao imaju neko mentol dejstvo posle brijanja... Verujte mi da oni stari potroseni brijaci bolje briju nego ovaj nov... A i cena mu je bila ok. Jedino sto nisam zapamtio prodavca pa da mu vratim njegove tkz. brijace... Bacen novac ljudi... Stvarno ne znam ko proizvodi taj skart?! Ne mogu ni deca u pupertetu da se obriju sa njim jer uzasno grebe.... Ne da grebe nego kida bradu... :)
[ Deda_Mraz @ 17.04.2006. 10:47 ] @
Citat: mrkidivx: Meni obični BiC rešava stvar jeftino a mnogo bolje od skupljih bar za mene.
Možda zato što se ne brijem redovno ;)
Još uvek imam ožiljak od njega !
[ Darko Prelic @ 17.04.2006. 11:52 ] @
Bic aloe zauvek. Hvala im.
[ Black_eyed @ 17.04.2006. 12:20 ] @
I meni Mach3 odradjuje posao. Brada mi je vrlo jaka i ovo je bilo jednino resenje koje se pokazalo.
Inace, provalio sam da postoje 2 vrste Mach3 nozica. Osnovna razlika je da su jedni od sive plastike a drugi od crne plastike (znate na sta mislim, ono plasticno telo koje drzi nozice). Ovi crni su SRANJE!!! Dva puta sam se zajebao i nema sanse da ih vise kupim. Najgore je sto se ne vidi koji su nozici u kutiji dok je ne otvorite. Jednostavno, sada sam nasao prodavnicu gde su uvek "sivi" i nema problema, to je to. Ovi "crni" kao da dodju tupi, jedva mogu da se obrijem jednom.
[ acaradio @ 17.04.2006. 12:46 ] @
Citat: Floyd: Samo elektrika ljudi, nema greske
Bas tako...struja me brije vec oko petnaest godina i nemam problema. Zilet mi je samo rezerva.
[ nikstup @ 17.04.2006. 13:32 ] @
Ja se brijem cim stignem, pa i sa no name brijacima i kako koji neki nisu ni za k... , a neki su opet OK. Najgori su mi ovi novi firmirani sa ko fol nekim gelom. Sav se uslinim sa tim sranjem i ne mogu se posteno obrijati. Najbolja iskustva su mi sa onim firmiranim bez karafeka. Mach III su malo preskupi, i drze cijenu ali jesu vrh. Nisam probao ove nove mach sa baterijom.
[ janus @ 17.04.2006. 13:37 ] @
A da se kloknu malo brijaci,a?
[ Janmix @ 17.04.2006. 23:01 ] @
Jel probao neko onaj novi Gillete Mach3 turbo Mega Nitro II ili tako nesto,kao kad pocnes da se brijes nesto zeleno zasija na njemu,osecam da ga Vin Diesel(Fast and Furious) vec ima!!!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|