[ SASA M. @ 07.05.2006. 06:09 ] @
Pokusavam da pronadjem ovu vest o decaku koji pamti sve sto nauci. Vest je objavljena u jutarnjem programu, pre dva-tri dana, ali ne mogu da iskopam nista o tome. Gledao sam prilog o njemu, prikazan je video zapis kako predaje studentima sa svojih 6 god. Ako neko ima neku informaciju, link, neki baci ovde.
[ risboj @ 07.05.2006. 08:10 ] @
Misliš li na ovo:
http://www.rts.co.yu/jedna_vest.asp?IDNews=148792
[ Buum @ 07.05.2006. 09:31 ] @
Dečak se zove Maximiliano Arellano, imaš preko Googla brdo linkova o njemu.
[ Misa_exclusive @ 07.05.2006. 09:54 ] @
He he :)
Gledao sam na TV. Opasan mali... nema šta
[ SASA M. @ 07.05.2006. 10:39 ] @
Da, na njega sam mislo, pretrazivao sam sat vremena jutros, ali nista. I rts i google i kominovano i rekombinobano, ali nista. Lakse bi bilo da sam mu znao ime, a ne po kljucnim recima koji su mi so sta drugo izbacivali, ali me cudi rts, da mi nije davao nista sa svim promenama kljucnih reci koje stoje i u tekstu i u naslovu, kao i pokusaji promene padeza, pa formulisanja stila kako oni na rts-u vec dugi niz godina prave vesti, pa...

Hvala svima.
[ mrkidivx @ 07.05.2006. 12:08 ] @
Samo da ne "sagori" pre vremena...
[ ventura @ 07.05.2006. 12:36 ] @
Kako li je ovo moglo da promakne našim rodoljubima.. U najskorije vreme očekujem da nađu neko dete iz Leskovca od 3 godine koje je u komisiji za dodeljivanje PhD...
[ Misa_exclusive @ 07.05.2006. 13:41 ] @
VENTURA, ja sam iz Leskovca :D

Dobro, uvek se mora uzeti u obzir preuveličavanje na medijima.
[ pctel @ 07.05.2006. 13:49 ] @
Citat:
Misa_exclusive:
Dobro, uvek se mora uzeti u obzir preuveličavanje na medijima.

Ja sam se licno uverio u to jos kad sam se kao mali najeo spanaca pa mislio da cu da polomim sve u okolini. Sad znam da je spanac dobar za snagu, ali uopste ne toliko koliko prikazuje televizija.
[ SASA M. @ 08.05.2006. 00:13 ] @
Bio je jedan dogadjaj ovde kod nas pre jedno 15-tak godina, sa detetom od kojih 2-3 godine, koje je izaslo iz krevetca, zatim bilo dovoljno snazno da rastavi resetke na prozoru, padne sa drugog ili treceg sprata i ostane nepovredjeno.
[ ad0lf @ 08.05.2006. 01:56 ] @
Maximiliano Arellano de la Noe je ustvari Maksimilijan Arandjelovic iz Nisha...keva mu je svirala sa onim indijancima koji smaraju vec izvesno vreme po gradovima...sudbina je tako htela da naleti na Stanoja Arandjelovica, malog privrednika iz Nisha koji je zarad egzoticne pi.ke potrosio osnovni kapital svog preduzeca...i sada, ona se vratila kuci u Mexico a Stanoje ostao da utapa tugu u sljivovici...
Jebi ga, prenatalni odliv mozgova...
[ Mystery_Men @ 08.05.2006. 04:53 ] @
video sam i ja neki prilog o tome..
jbg mozak je najveca enigma i dan danas , verovatno klinac ima neku extremnu vrstu foto pamcenja , i veliki hard disk u mozgu:)......neko rece da ce mozda sagoreti pre vremena:) , i meni deluje tako ...verujem da cim dodje do nekog puberteta vishe nece moci da zapaza toliko po knjigama:) , tako da ce i vremenom izgubiti pomenuti gift:)...
[ Buum @ 08.05.2006. 05:07 ] @
Citat:
ad0lf: Maximiliano Arellano de la Noe je ustvari Maksimilijan Arandjelovic iz Nisha...keva mu je svirala sa onim indijancima koji smaraju vec izvesno vreme po gradovima...sudbina je tako htela da naleti na Stanoja Arandjelovica, malog privrednika iz Nisha koji je zarad egzoticne pi.ke potrosio osnovni kapital svog preduzeca...i sada, ona se vratila kuci u Mexico a Stanoje ostao da utapa tugu u sljivovici...
Jebi ga, prenatalni odliv mozgova...

ad0lfe, jel ti to ozbiljno?!?
[ Deda_Mraz @ 08.05.2006. 11:31 ] @
Citat:
Sin predstavnika jedne farmaceutske kompanije i sekretarice, Maksimilijano je svoju izuzetnu sposobnost pokazao kada je imao tri godine. Tada je znao da nabroji prestonice svih zemalja sveta

Ovo nije ništa čudno, ja u školi imam dva debila, ali bukvalno su debili...koji znaju napamet sve države i njihove glavne gradove na celom svetu.
Isto tako jedan od njih veoma dobro pamti godine iz meteorološkog kataloga padavina u proteklih 10 godina.
Dovoljno mu je da pročita dva puta katalog sa preko 3.000 datuma i od toga će da zapamti pa bar 1.000 ako ne i više.
Radili smo i neki kratak film o njima... pa ću okačiti na net da vidite!
[ Fuzz @ 08.05.2006. 12:41 ] @
Svega u Zemunu :)
[ Shadowed @ 08.05.2006. 14:34 ] @
Deda, sta mislis koliko ima drzava i koliko svaka od njih ima glavnih gradova; i koliko je to tesko zapamtiti?
[ Deda_Mraz @ 08.05.2006. 16:05 ] @
Ajde preformuliši pitanje Shadow...
Ne znam da li si hteo da kažeš koliko je to zaista teško ili da je to lako?!

[Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 08.05.2006. u 17:07 GMT+1]
[ anon28907 @ 08.05.2006. 16:17 ] @
cek Deda, da oni to stvarno znaju bili bi debili ?
[ Shadowed @ 08.05.2006. 16:35 ] @
Drzava nema tako mnogo a svaka ima po jedan glavni grad a to nije bas toliko tesko zapamtiti ako se potrudis.
[ mrkidivx @ 08.05.2006. 17:49 ] @
Pa sad kako non-stop postoji težnja za stvaranjem banana državica biće sve teže i teže popamtiti ih...
[ Deda_Mraz @ 08.05.2006. 19:23 ] @
Citat:
igor@44: cek Deda, da oni to stvarno znaju bili bi debili ?

Pa dobro možda sam ih malo preoštro okarakterisao...

(lome stolice, tuku se po školi, pre neki dan su polomili nekoj devojčici glavu staklom...itd kreteni debili..kako hoćeš, ali u tom kontekstu)

Ma ne bitno više ajde da ne skrećemo sa teme...

Da se nadovežem...
Pa i nije baš teško, ali problem je što dečko nije UČIO napamet te gradove već ih jednostavno zapamti, kao ono foto sećanje, čim pogleda nešto ostane mu urezano, taj fazon, a to nam je i dokazao sa onim datumima, ja jedva zapamtim 10-ak datuma bitnih a ne oko 1000...znaš ti šta je hiljadu datuma
[ ad0lf @ 08.05.2006. 23:31 ] @
da li sam ozbiljan!!! pa naravno
[ djordje @ 08.05.2006. 23:38 ] @
E da mogu da budem kao taj mali bar do sutra... imam ispit :(
[ Nabukodonosor @ 09.05.2006. 01:42 ] @
Citat:
Ovo nije ništa čudno, ja u školi imam dva debila, ali bukvalno su debili...koji znaju napamet sve države i njihove glavne gradove na celom svetu.

Jel oni imaju po 3 godine? Posto sam ja ukapirao da je klinac imao 3 godine kada je to radio...mislim, ako nemaju 3 godine to i nije bas isto, zar ne?
[ Deda_Mraz @ 10.05.2006. 15:00 ] @
Po ponašanju imaju i manje...
Tako da mu to dodje na isto...