[ fanfon @ 10.05.2006. 19:33 ] @
Cini mi se da je ov veoma vidljivo, narocito od Nove godine. Gomila starih partizanskih filmova sklj produkcije, koje verujem niko ne zeli da gleda, nekakve live emisije sa silikon pevacicama koje se samo obrcu u 6-5 emisija, strani filmovi od pre 50 godina... Transformacijom u javni servis RTS se obavezao da poboljsakvalitet programa, a upravo se desava obrnuto. 3K je ukinut a na njemu je bilo dobrih emisija i muzike, BK je izgubio licencu a bio je medju prva 3 po gledanosti, nove TV stanice sa licencom nisu pocele emitovanje(fox) ili ih hvata samo okolina Beograda... Ne znam cemu ovo vodi, ali znam da sam negde procitao podatak da je na ime pretplate RTS vec ubrao 9 miliona evra od njenog uvodjenja. Sta mislite o kvalitetu TV programa?
[ fade @ 10.05.2006. 19:57 ] @
jadno i bedno ,od domacih filmova nema sta da se gleda ,jadno i bedno ,bk ugasise a imao je nesto dsobrih filmova ,pink i grand sam banovao na tv ,ostatak je jadan ,a rts poceo sa srecnim ljudima ?
[ DS_Store @ 10.05.2006. 20:28 ] @
"Nista se ovde promeniti nece
Vraca se ekipa iz '93.!!!"
[ Misa_exclusive @ 10.05.2006. 20:41 ] @
RTS je s*****, jedino što gledam na njemu su domaće serije Siniše Pavića.
PS Sve je isto, samo njega nema
[ tdjokic @ 11.05.2006. 02:47 ] @
Ja sam vec u par tema kukao sto pomeraju termine emisija i po ceo sat (!) i podmecu polusatne reklame nekih banaka i slicnih - sta mene briga sto je neko odlucio da digne kredit i preradi stan iz jednog u dva?

Zasto stare emisije - da zamajavaju raju, koja nema bas neki standard, pa da se malo drogira emisijama iz "starih dobrih vremena". Zasto stari filmovi - zato sto su jeftiniji, a tvrdo sam ubedjen da je gospodin "TiRanic" odlucio da udje u istoriju kao covek koji je ponovo podigao toranj na Avali, pa svu lovu usmerava tamo. Puste film, a ja se cudim - boze, je li ovo sin onog poznatog glumca, a ono on kad je pocinjao karijeru! Nevidjena TiRanija!
[ techtris @ 11.05.2006. 09:37 ] @
Citat:

Blic - 23. februar 2006.
Ukus naše publike je ruralan

Prema istraživanjima agencija za praćenje gledanosti, ukus naše publike trenutno je dosta ruralan. Najgledaniji su filmovi, serije i šou programi sa temom iz seoskog života. Mislim da ćemo morati malo da korigujemo model novih serija koje planiramo da pravimo prema tom modelu. To će možda biti blagi pad ukusa, ali nas tržište tera u tom pravcu. Najgledanije svetske serije poput "Očajnih domaćica" kod nas imaju nizak rejting, a stari domaći filmovi visok - ispričao nam je Željko Mitrović, prvi čovek Pinka.

Eto... objasnio čovek :P
[ tact @ 11.05.2006. 09:55 ] @
Domace kanale sam poceo da bojkotujem. Posebno RTS i tumor televiziju Pink.Hvala ti boze za kablovsku!!! Ne placam pretplatu za RTS i samo ih cekam kad ce da me tuze. bice veselo. Posebno mrzim domace serije "porodicno blago...", a mislim da one koji ih pisu i prave treba odstreliti.Po mom misljenju program RTS-a je bio sra** i ostace "vo vjek vjekova"!!!
[ NetworkAdmin @ 11.05.2006. 11:24 ] @
Ne znam ja ne primjetim razliku...

Mozda prosto ti imas seksualnih problema u zadnjih nekoliko mjeseci?
[ qpqp @ 11.05.2006. 11:49 ] @
Dajte ljudi, sta bi da zivite u BiH? Jos ja nemam kablovske, mislim nemam je priliku uvesti posto je samo u gradovima, a od programa mogu uhvatiti samo FTV i Mrezu plus. Grozota, nista zivo ne prekazuju. Nekada sam bio doslovno ovisan o TV-u, danas ga negledam nikako. Neznam kakva je situacija u vas, ali ja imam samo ta dva programa i nista vise.
[ tact @ 11.05.2006. 12:00 ] @
Brate, kako je kod tebe jadno. Ja bi se odatle odselio!:)
[ acaradio @ 11.05.2006. 12:51 ] @
Sto bi rekao cika Bruce Springsteen:
Man came by to hook up my cable TV
We settled in for the night my baby and me
We switched 'round and 'round 'til half-past dawn
There was 57 channels and nothin' on

Uglavnom gledam strane kanale, najvise VH1 i BBC Prime...domaci kanali su zivi smor, jedino se ponekad zadrzim na B92...a na RTS-u volim da pogledam "Trezor". Ostalo nije vredno pomena.
[ ton_majstor @ 11.05.2006. 13:20 ] @
Ili 1979. Pink Floyd... "Nobody Home":

Citat:
I got elastic bands keepin my shoes on.
Got those swollen hand blues.
Got thirteen channels of shit on the T.V. to choose from.
I've got electric light.
And I've got second sight.
And amazing powers of observation.
And that is how I know
When I try to get through
On the telephone to you
There'll be nobody home.

Znači, 13 kanala 1979. godine. Ja danas imam 50+ i mogu da ih uredno prevrtim za isto toliko sekundi... nažalost.

Poz6drav!
[ Deep|Blue @ 11.05.2006. 14:20 ] @
Pa ajde sada, nemojte da preterujete. Valjda se nadje nesto na toj gomili od 50+ kanala.

Licno, retko kad prodjem pored kanala tipa Discovery, History, Explorer da se ne zadrzim po 10-15 min.
RTS kao takav se malo i popravio, mada moze on jos da napreduje, a sto se tice avalskog tornja, zbilja ubise sa njim.

Zanima me koliki je period uhodavanja za frekvencije, tj. kad ce poceti gasenje televizija koje nisu dobile frekvenciju.
[ Goran Mijailovic @ 11.05.2006. 14:49 ] @
Citat:
tdjokic: Ja sam vec u par tema kukao sto pomeraju termine emisija i po ceo sat (!) i podmecu polusatne reklame nekih banaka i slicnih - sta mene briga sto je neko odlucio da digne kredit i preradi stan iz jednog u dva?

Zasto stare emisije - da zamajavaju raju, koja nema bas neki standard, pa da se malo drogira emisijama iz "starih dobrih vremena". Zasto stari filmovi - zato sto su jeftiniji, a tvrdo sam ubedjen da je gospodin "TiRanic" odlucio da udje u istoriju kao covek koji je ponovo podigao toranj na Avali, pa svu lovu usmerava tamo. Puste film, a ja se cudim - boze, je li ovo sin onog poznatog glumca, a ono on kad je pocinjao karijeru! Nevidjena TiRanija!

Tomo Brate svaka ti je zlatna, sto rek'o moj otac: "Ja sam za ovo platio pretplatu još šezdesete godine".