[ AcaNDr @ 13.05.2006. 09:50 ] @
Ja inače radim u mb pivari i voleo bi da mi kažete šta mislite o Mb Pivu i da li ga pijete?
Ja najviše pijem Schwarz i Light!
[ Fuzz @ 13.05.2006. 10:01 ] @
Ne opet...

http://www.elitesecurity.org/t...renutno-najveca-prevara-Srbiji
[ AcaNDr @ 13.05.2006. 10:04 ] @
Ta tema nema veze sa ovom!
[ Fuzz @ 13.05.2006. 10:17 ] @
Itekako ima, ali ajde...ne volim MB pivo...ne pijem MB pivo...
[ fade @ 13.05.2006. 10:56 ] @
ne volim ,mb pivo sam jedino pio kad sam poceo piti pre jedno 2-3 god ,i to nekih 2-3 meseca -razlog reklame ,inace jelen i samo jelen ,posle weifert ,lav nije losh ,ostalo onako ,a pio sam svakakva piva ..
[ Branko Santo @ 13.05.2006. 10:59 ] @
MB je jedno od gorih piva koje sam probao u zivotu, kiselo je i ruzno.
Granici se po losem ukusu sa Weifertom.

Od domacih Niksicko i ako nema toga onda Lav moze da prodje.
[ Deda_Mraz @ 13.05.2006. 11:10 ] @
Najgore pivo u Srbiji!
[ Zikka @ 13.05.2006. 11:27 ] @
Ne volim MB pivo. Ne pijem MB pivo. Mislim da je jedno od najlosijih na Balkanu a probao sam ih skoro sva.
[ anon28907 @ 13.05.2006. 11:47 ] @
Citat:
fade: jelen i samo jelen
[ simor @ 13.05.2006. 12:09 ] @
Cuo sam da MB prave od nekog koncentrata hmelja, znaci nije pravi hmelj, vec dovoze koncentrat u dzakovima iz Nemacke.

Stvarno se ne razumem u tehnologiju piva, pa mi nemojte zameriti.

Ali MB pivo je blagi ocaj... Najvise pijem Jelen, Becks i Tuborg.

Jelen mi je nekako prejako pivo, tako da vise volim Becks ili Tuborg kad sam
u izlasku. A Jelen posle rucka :)
[ fade @ 13.05.2006. 12:57 ] @
jedno od najlosjih piva ikad sto sma probao je ono valjevsko ,ma pivo bre smrdi ,znaci smrdi , i zoffman ,mislim da je vrsacko mirishe na kafu ,tuborg na tocenje koji sam pio na beerfestu sam prosuo ,a ja pivo ne prosipam ,od stranih nemam nekih vecih zamerki ,tako da taj mb svrstavam u kategoriju sa zoffman-om i valjevskim pivom , ovo atlas il kako vec nisam pio.
[ maridza @ 13.05.2006. 13:01 ] @
Mislim da je to najgore pivo na balknu,koje sam ikada probao u zivotu!!!
[ Mitrović Srđan @ 13.05.2006. 13:22 ] @
uzas je. sinoc ga pijem ide ko voda ne osecas ga bzv.
lav i jelen zakon
[ neca @ 13.05.2006. 13:42 ] @
ne pijem i uglavnom se trudim da izbegnem srpska piva jer su sva bezveze....lasko je lasko...:)
[ mizob @ 13.05.2006. 14:11 ] @
Pio ga kad je izaslo,pre 2 il 3 god kad je vec to bilo?
Pio ga mesec dana,bilo je OK,i od tada je dobilo neki ocajan ukus i ne pijem ga..
[ Kljajoni @ 13.05.2006. 15:47 ] @
Lav je ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!
[ dejan @ 13.05.2006. 16:10 ] @
Ne bi se bas slozio sa necom da su sva domaca piva losa. U poslednjih nekoliko godina su znacajno popravili kvalitet. U svakom slucaju, MB mi se najmanje svidja i kad god mogu izbegavam ga, a najvise konzumiram Niksicko, pa Lav, Jelen i Weifert.

E da, kad vec rece da radis u pivari... molim te reci mi jel tacno to sto se prica da ne postoji pravi proces proizvodnje nego se sve svodi na neko prosto rastvaranje koncentrata koje dolazi iz inostranstva?

[Ovu poruku je menjao dejan dana 13.05.2006. u 17:10 GMT+1]
[ AcaNDr @ 13.05.2006. 16:13 ] @
Citat:
E da, kad vec rece da radis u pivari... molim te reci mi jel tacno to sto se prica da ne postoji pravi proces proizvodnje nego se sve svodi na neko prosto rastvaranje koncentrata koje dolazi iz inostranstva?

To ti ne bi znao reći pošto ne radim na kuvanju piva nego u prozvodnji.Tačnije na robotu(Palatizer)
Znam da se kuva pivo i da leži određen broj dana(mislim oko 20 dana) i da se filtrira i onda ide u proizvodnju.Sad te sitnije detalje ne znam.

[Ovu poruku je menjao AcaNDr dana 13.05.2006. u 17:14 GMT+1]
[ Zikka @ 13.05.2006. 18:42 ] @
Ja stvarno nisam siguran koliki deo trzista zauzima MB. Procenjujem da imaju mnogo manje od Laav i Jelen piva. Mislim da ima jos manje reklamiranih piva koja se bolje prodaju ali su i bolja od MB. Mislim da MB kao novo pivo za sada pokusava da skrene paznju na sebe i u tome je uspelo. Ne mislim da je i antireklama dobra reklama. Najbolji primer za to je Jagodinsko pivo koje je na novinskim stubcima stalno ali u drugom kontekstu. Kakvo god da je MB pivo nazalost sada je bolje od Jagodinskog . Na moju zalost.
[ AcaNDr @ 13.05.2006. 18:49 ] @
Ide pivo dobro ali manje od lava i jelena,jer u vojvodini slabo se pije Mb.Na jugu srbije se jako dobro pije mb pivo i u crnoj gori(bolje nego nikšićko),a da ne kažem koliko ide za hrvatsku (konzum) i sloveniju (spar) i ide u druge države,ali ne tako puno.
Spar je Slovenski lanac mega marketa koji se prostire po celoj sloveniji i okolnim zemljama,a da ne spominjem još i merkator.
[ ton_majstor @ 13.05.2006. 21:34 ] @
Uf... pio sam ga prvih par meseci, čak sam učestvovao u kampanji "Svetsko a naše!", pa smo dobijali kartone pune onog twistoff od 0.3l. Kada je džabe, i Bogu je drago...
Pio sam ga još nekoliko meseci, a onda je NAGLO promenjen ukus pivu. Naravno, na gore. Dobilo je neki prizvuk dima, pepela, 'bem li ga... otužno i tanko. Nisam ga skoro pio, ne znam kakvo je sada.

MB nije najgore pivo na našem tržištu! Najgori je Beck's, to je pišora u zelenoj flajki! AMEN!

Lav je bolji od Weiferta (kiseo je), novi BiP obećava (nešto su promenili), Valjevsko je stvarno gadno, mada imaju onaj brand "Ajhinger", što je malko bolje.

Pozdrav!
[ AcaNDr @ 13.05.2006. 22:26 ] @
Probaj sad mb opet,pogotovo light(plava etiketa),pa onda reci kakav ukus ima.
[ ToXiTy @ 13.05.2006. 23:49 ] @
Citat:
ton_majstor:
MB nije najgore pivo na našem tržištu! Najgori je Beck's, to je pišora u zelenoj flajki! AMEN!
Pozdrav!

Lasko i samo lasko!
[ dejan @ 14.05.2006. 00:30 ] @
Koliko znam ubedljivo najvecu prodaju ima Jelen pivo, nesto iza su MB i Lav (MB je bio jaci, ali ga je onda Lav prestigao - sve u svemu tu su negde). Ostala piva poprilicno zaostaju...
[ commissar @ 14.05.2006. 01:41 ] @
Citat:
Valjevsko je stvarno gadno, mada imaju onaj brand "Ajhinger", što je malko bolje.

Sad ima i Atlas. Jesi probao to? Ja nisam, zanima me kakvo li je.....
E, da.... MB je uzas.
[ bojan_bozovic @ 14.05.2006. 01:47 ] @
Nisam siguran da u MB ne mokre, majke mi...

[ Oliver Klaćik @ 14.05.2006. 02:29 ] @
Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen, Jelen...

Pa, mislim da ste shvatili poentu...
[ fade @ 14.05.2006. 02:38 ] @
mb s**** ,jelendza zakon ,evo sad sam se opio od jelena ,jelen zkaon
[ Mefisto_soad @ 14.05.2006. 03:06 ] @
Citat:
fade: mb s**** ,jelendza zakon ,evo sad sam se opio od jelena ,jelen zkaon

Bas tako jelenko je zakon.
Poz.
[ renne @ 14.05.2006. 08:08 ] @
MB nista, ali nista ne valja

Jelen rules
[ Ilic Igor @ 14.05.2006. 11:34 ] @
Grand i MB imaju dosta sličnosti, negativnih naravno :].
LAV!
[ Nemanja Avramović @ 14.05.2006. 14:55 ] @
Lav sam dugo izbegavao zbog kretenske reklame na koju su se svi lozili, a i kad sam ga probao nije mi se svidelo. MB mi se isto ne svidja. Obozavam Weifert iako je jako slabo, ali mi se svidja ukus (jbg, treba ti par pari litara da te u'vati a onda shorash k'o konj). Naravno, Jelen je uvek tu
[ Floyd @ 14.05.2006. 15:16 ] @
Imam osecaj ko da pijem fabriku kad ga pijem. Odvratno.
[ Vole Domu @ 14.05.2006. 16:20 ] @
MB je g****... da ne pricamo o debilnim reklamam i iritantnim pesmicama kojih ne mozes da se otreses....
pijem uglavnom Nikshicko, najbolje je! drugi po redu je jelenko, pa onda jedno 40 mesta prazno pa...hm lashko... ostala jedva i primirisem... sve krimminal Jagodinsko Atlas Weifert Lav MB itd sve uzas.... Pio sam skoro Valjevsko kome je prosao rok (Vise ni ne postoji, right?) e to je otprilike jedino sto je gore od MB-a...
[ vinovnik @ 14.05.2006. 19:00 ] @
MB je po meni jedno od losijih piva. Preferiram jelen, lav i skopsko. (skopsko je bas po mom ukusu, ali samo iz staklene flase!)
[ Slobodan Miskovic @ 14.05.2006. 19:06 ] @
Lav i tuborg :)

p.s. niko ne spominje Zrenjaninsko :(
[ zaraza @ 14.05.2006. 19:17 ] @
dobro je, u mom okruzenju dosta ljudi pije MB, a ja Jelen, pa sam pomislio da nesto nije sasvim u redu...
elem, MB crno u 2l flasi, cak i nije toliko lose, mada ima cudan ukus, ali moze da prodje u odnosu na ostale vrste MB piva...
nego, pre nekog vremena se pojavilo neko novo pivo, prodaje se za manje od 20 din, i ne znam kako se zove...probao sam ga, a utisak je - nit mirise, nit smrdi...
[ Nabukodonosor @ 14.05.2006. 19:41 ] @
MB je blagi uzas....ma sta blagi....uzas! Od domacih piva volim LAV i Niksicko...dobro, ono bas i nije domace. Jelen licno bas i ne volim.
[ popusicko @ 14.05.2006. 19:48 ] @
O ukusima zaista ne vredi pričati ali koliko vidim većina je odlučila:
MB=šita govnarov
[ AcaNDr @ 14.05.2006. 20:04 ] @
Citat:
pre nekog vremena se pojavilo neko novo pivo, prodaje se za manje od 20 din, i ne znam kako se zove...probao sam ga, a utisak je - nit mirise, nit smrdi...

MASTER BEER 18.90 košta
[ fade @ 14.05.2006. 20:29 ] @
ma master ,isto pakovanje ,isto bre SVE ,smao su uspeli se pomuce i etiketu da promene i kao neki novi brend ,ma daj ,propao mb sa reklamama ,pa sad furaju novo pivo ,ko zna sta ce izbaciti za jedno 6 meseci...
[ S_Kid @ 14.05.2006. 20:58 ] @
MB definitivno nema ukus koji meni odgovara ali ne bunim se ako mi negde zapadne, u sustini nije da mi se skroz ne svidja. Kvalitet je isto dobar, nikad me nije bolela glava a kamoli da sam overio, sto se posle opijanja Vajfertom redovono desava tako da ga vise uopste ne pijem...
Od domacih piva trenutno mi se najvise svidja Lav, a ako kupujem u diskontu za kucnu upotrebu onda obicno biva Efes, ili ako se ima onda Lasko...

[ Fuzz @ 14.05.2006. 21:56 ] @
Sta vam je s tim Laskim...
[ LaMpiR @ 14.05.2006. 22:00 ] @
Nista posebno samo volim dvolitru :)
[ Ilic Igor @ 14.05.2006. 22:57 ] @
Ne znam koliko ste primetili Weifert kampanju za BELO pivo. Reklame su ekstra produkciuje, ali nemaju veze sa vezom što se tiče promocije alkohola isto tako i bilbordi. Kampanje je išla ali nigde nisi mogao da kupiš Weifert BELO pivo, što me je izluđivalo (što nije loš efekat, čak sam mislio da je to deo kampanje). Na kraju totalno razočarenje, ukus naj bitnija stavka je pala u vodu. Imaju naj bolju reklamu (novčanica) i to ne iskorišćavaju! Ukus običnog stakleno flaširanog piva može da prođe, kad nema drugo.
[ gorcilo @ 14.05.2006. 23:32 ] @
Ma MB definitivno nikako.Ukus mu je grozan,ima neku budjavu gorcinu,a kakav mu je kvalitet vidite i po tome koju su kintu skokali na" nema ceka Lazo" a onda poceli da prodaju ono pivo 69 gde jedva na etiketi sitnim slovima nadjes mb.
[ Alexxandar @ 14.05.2006. 23:58 ] @
MB pivo je ubedljivo najodvratnije pivo koje sam probao! Njegov ukus najbolje mogu da opishem kao ukus koji vam ostaje u ustima posle povracanja znachi zeludachne kiseline pomeshane sa polusvarenom hranom. Tako bih da najbolje opisao taj gadno gorak ukus. Fuj!!! Chak mu je i miris takav onog trenutka kad ga osetim setim se kako mi je bilo kad sam zadnji put imao neku vrstu stomachnih problema koja obuhvata povracanje. Izbegavati po svaku cenu!!!
[ nicr @ 15.05.2006. 10:56 ] @
hehe brate ti mora da si se gadno preforsirao sa MBom cim ti se toliko zgadilo... ipak pricamo o pivu ... znaci duzno postovanje .
[ Java Beograd @ 15.05.2006. 11:56 ] @
Zgadilo mi se i nisam ga ni probao od onda kada je bilo jedino i ekskluzivno pivo na "koncertu" Bijelog Dugmeta, dabogda Bregi preseo svaki cent zarađen na toj prevari.
[ Black_eyed @ 15.05.2006. 13:34 ] @

@ AcaNDr

Jel radis bas u fabrici u NS-u? Pa ***ote sta to tako smrdi kod petlje gde se ukrastaju autoput Beograd-Subotica i N.Sad-Zrenjanin? Kazu da nesto ispustate iz pivare u bazene koji su blizu te petlje.

[ su27killeryu @ 15.05.2006. 13:50 ] @
Probao sam jednom i bas je bljak, Niksicko je zakon.
[ AcaNDr @ 15.05.2006. 14:11 ] @
Citat:
Jel radis bas u fabrici u NS-u? Pa ***ote sta to tako smrdi kod petlje gde se ukrastaju autoput Beograd-Subotica i N.Sad-Zrenjanin? Kazu da nesto ispustate iz pivare u bazene koji su blizu te petlje.

Radim baš u pivari ali ne znam šta to smrdi.ne bi znao reći jer ne mrdam iz proizvodnje.
[ neca @ 15.05.2006. 20:18 ] @
Ajde malo da prosirimo temu...
u kakvoj ambalazi preferirate pivo? Dvolitarke, flase, limenke?
Nisam bas najsigurniji, ali mislim da pivo iz flase od 2l ima jako los ukus.
Nekako mi najbolje lezi "oznojeno" iz stakla, pa limenka pa tek onda plastika.
[ AcaNDr @ 15.05.2006. 20:29 ] @
Ima dosta vrste ambalaže:
Staklo - Ale 0,5 Ale 0,33 i Twist Off 0,33,Euro 0,5
Plastika - 2l,0,65 i 0,33
Limenke za sada nema

evo koliko vrsta piva imamo
Staklo:
Ale 0,5 Premium,Pils,Master
Euro 0,5 Master,Mb Pivo
Ale 0,33 pils
Twist Off 24/1 Pils,Premium,Light
Twist Off 6/1 Pils,Premium,Light,Dunkel,Schwarz

Plastika :
2l Master,Pils,Premium,Schwarz
0,65 Pils,Schwarz
0,33 Pils

Burići 50 i 30 l Premium,Pils,Schwarz,Light

[Ovu poruku je menjao AcaNDr dana 15.05.2006. u 21:34 GMT+1]
[ su27killeryu @ 15.05.2006. 21:01 ] @
Zidarsko je zakon.
[ Deda_Mraz @ 15.05.2006. 21:11 ] @
A ono Jagodinsko sa čiletom kao maskotom
Cenim da bi ja i pajoslav sa foruma bolje pivo napravili....ono je užas, ono se mora zakonom zabraniti, ako već i nije

Inače neko pomenu iz koje ambalaže volimo da pijemo!?

Iskreno kao i 99% vas IZ STAKLENE naravno, potom konzerva i kada smo totalno u bedaku i bez velikog keša odlučujemo se za MB od pola litre u plastičnoj ambalaži

P.S. A sada pravo pitanje, pivopije da vas vidim Jel pio neko (bem li ga kako se zove) američko pivo u konzervi od litar ipo E to je filing kada piješ toliko pivo iz konzerve !"
[ dejan @ 15.05.2006. 21:23 ] @
Citat:
P.S. A sada pravo pitanje, pivopije da vas vidim Jel pio neko (bem li ga kako se zove) američko pivo u konzervi od litar ipo E to je filing kada piješ toliko pivo iz konzerve !"

NJam, gde to ima da se kupi? Ja imam sacuvan ovaj trofej (Dansko pivo Faxe u konzervi od 1L)

PS. Da li zna neko da li negde u Beogradu jos moze da se nadje Amsterdam Maximator sa 11.6% alkohola (nije greska - alkohola, ne ekstrakta)?

[Ovu poruku je menjao dejan dana 15.05.2006. u 22:24 GMT+1]
[ P1ksi @ 15.05.2006. 22:14 ] @
Preferiram SKOPSKO. Godinama ga pijem iz limenke, posto je bilo veoma tesko naci ga u drugoj ambalazi, ali sam pre neki dan popio jedno iz nove staklenke - doziveo sam prosvetljenje!!! Kao da posle mesec dana apstinencije popijes ono sto najvise volis! Mljac (odoh da si otvorim jos jedno)...

Ukratko - od skopskog uvek mogu da se uneredim. Lav i Jelen povremeno (boli me glava posle), ali od MB piva nikako ne mogu da se napijem - popijem jedno i ne mogu vise!
Sto se ambalaze tice ne volim plastiku. Mogu da popijem 5 staklenki ili limenki a da mi nije nista, a od dve plasticne se ubijem k'o majmunce. Mora da plastika malo deluje :)
[ Deda_Mraz @ 15.05.2006. 22:36 ] @
Citat:
dejan: NJam, gde to ima da se kupi? Ja imam sacuvan ovaj trofej (Dansko pivo Faxe u konzervi od 1L)

Veruj mi da pojma nemam to ortak kada je dolazio iz amerike na razmeni studenata pa nam doneo jedno 20-ak komaTa
Kaže da ima i od 2l u konzervi, mada teško ali ajde kada ima od litar možda ima i od dva... ali brate koliko je ogromno to od 1.5 to je strašno kao cev da držiš
[ PiceCLuE @ 15.05.2006. 23:01 ] @
Citat:
AcaNDr: MASTER BEER 18.90 košta

Verovao ili ne - ima i jeftinijih.
U onim Swisslionovim slatkim kućama prodaju vršačka piva (šampion i zofman), ima ih u svim amblažama (staklo, plastika i limenka) i cene su smešne. Npr. pola litara u staklu je 16 din
Nisam imao hrabrosti da probam.
[ AcaNDr @ 15.05.2006. 23:08 ] @
Bolje nemoj probat!
[ Vole Domu @ 15.05.2006. 23:23 ] @
Sto se tice belog mislim da je reklama namenjena devojkama (cije skromno misljenje ovde slabo mosh cuti) pivo je vise preblago nego ruzno. Sto se tice ambalaze nikshicko se ne secam kad sam zadnji put pio iz stakla moracu da ga nagazim negde... A Jelen redovno iz staklene i tu se bas oseca razlika izmedju stakla i plastike....
Verovali ili ne Skopsko nikad nisam probao...
A sto se stranih tice mogu samo da pohvalim Tuborg koji se NE pravi kod nas...
I da napljujem Konig Pilsener....brrr....jos me hvata jeza kad se setim Nemacke i te bljuvotine u braon flajki...
E da jel postojij jos Nik cool pravo letnje pivo....
[ Ilic Igor @ 16.05.2006. 00:21 ] @
Citat:
Vole Domu:
E da jel postojij jos Nik cool pravo letnje pivo....

Jes` bre nestade to pivo a bilo je ok.
Kad će festival, uželeo sam se onog piva sa tekilom (video sam na OMV-u al nije to, to).
[ dejan @ 16.05.2006. 08:09 ] @
Koliko znam, belo pivo je psenicno... ali to se nigde de pominje sem sto je na flasi nacrtan klas psenice?! Mislim da ljudi to ne vide pa ga kupe kao jos jedno obicno pivo koje im se onda ne svidi (ja barem ne volim psenicna piva, jedva mogu da se nateram da popijem 0.33).
[ ton_majstor @ 16.05.2006. 13:16 ] @
Celo selo se navuklo na belo.

Gde to ima da se kupi ili proba? KVAS je verovatno potpuni opozit tom belom pivu.

Pozdrav!
[ AcaNDr @ 16.05.2006. 15:33 ] @
Voleo bi i ja da probam to belo pivo ili u originalu (Weiss Bier)

[Ovu poruku je menjao AcaNDr dana 16.05.2006. u 16:35 GMT+1]
[ Jovan2cv @ 17.05.2006. 12:39 ] @
Ja licno svaki put kada popijem MB pivo, u roku od tri sata dobijem nevidjene grceve u stomaku, i proliv sledi pod obavezno, izgleda da mi ne odgovaraju neke bakterije u tom pivu.
[ ognjenr @ 17.05.2006. 13:53 ] @
MB crno rulez!
[ Agilent @ 17.05.2006. 13:56 ] @
Nisam pio 6 godina, a onda sam posao u skolu...
[ AcaNDr @ 19.05.2006. 22:11 ] @
Pvara MB - apsolutni šampion kvaliteta u kategoriji piva na 73 međunarodnom sajmu u Novom sadu(12 zlatnih medalja)

Ako bi vršili degustaciju piva i da sipate 5 vrsta piva u pet različitih čaša(plastičnih od jogurta) i oni ljudi što govore da mu je jelen najbolji ili lav ili neko treće pivo nema šanse da bi pogodilo to njihovo favorit pivo ..
Tako je jedan moj drug uradio njegovom drugu.Ovaj najviše na svetu voli lav i pivo i nema šanse da pije mb pivo jer mu je odvratno i povraća mu se od njega i naravno da ga je zajebo.U flašu od lav piva je sipo mb i ne da nije primetio da je mb pivo nego je je na pitanje kakvo je pivo (to što pije) rekao,najbolje pivo i da ima strava ukus.Čovek nije mogo da veruje da smo mu sipiali Mb.Tako bi prošlo pola ljudi sa ovog foruma.
Vrat mi secite,ako ne bi bilo tako.Nek probaju,pa nek kažu istinu(istina zna nekad biti bolna),ako smeju.
[ Nemanja Avramović @ 19.05.2006. 22:20 ] @
I pored toga mislim da bi trebalo da se (iole) postuje glas vecine, a ovde je to velika vecina. Ili, mozda ljudima koji se bave racunarima (kontam da se vecina ljudi koji posecuju [es] bave racunarima) ne odgovara MB
[ AcaNDr @ 19.05.2006. 22:25 ] @
Nek probaju ovo što sam rekao pa nek kažu opet to što tvrde.
[ smsnet @ 19.05.2006. 22:25 ] @

MB moze da dobije milione nagrada za ovo ili ono, ali ce za mene uvek biti najgore pivo koje sam ikada probao!!!

[ fade @ 19.05.2006. 22:33 ] @
aj sampion jeste ,ma daj ,pazi svako hvali svoje ,i da si mi sipao vodu i rekao da je pivo i otvorio predamnom ja bi rekao da je jellen zakon ,jer volim i obozavam kao boga... A mislis da se njemu povraca i muka mu je od flase pa kad je sipao u lava to je nestalo ,ma dajjj .mb ima reklame ,nema ukus i kvalitet .Samo se na reklame i prodaje ,kad se reklamira prodaja skoci ,ne reklamira se ,nema prodaje ,tako je za mb uvek bilo .Test ili ne ,mb je odvratno , menjaj flasu ,casu ,bokal ,ma celo burence piva ,ono ce opet ostati gadno ,nemoj bacas tu neke testove i glupost ,da je kvalitetno pivo ,mislis da bi on to morao da radi , znaci ako se nekom ne svidja aj krljamo silne testove i sve zivo da dokazemo da nije tako . Da je to neko dobro pivo ,mislis da je to poterbno raditi. Jelen ima kvaliet ,lav reklamu i velik broj poklonika ,a mb-u ostaju one mrvice koje pokupi kad ovog piva nestane. Nema vishe sta da se kaze.Glas vecine pobedjuje.A mb je pobedilo na sajmu zasto ? zato sto je bilo DZABA ,pa da je neka marka ne bi se delilo ,skupljaju publiku ,i posle nesto melju ,oni nemaju poklonike ,niti ce ikad imati ,samo lansiraju nesto novo ,jer nista nece da im uspe i drzi vishe od god dana.
[ AcaNDr @ 19.05.2006. 22:59 ] @
Aj važi,svako ima pravo na svoj komentar i na mišljenje!
Nemaš ti pojma da su te mrvice što ti kažeš,malo veće nego što ti misliš!
[ fade @ 19.05.2006. 23:04 ] @
Pa kolko kinte ode na reklame ,mrvice su ,dok druge uzimaju pare i unapredjuju ,vi tu sicu bacate na reklame ,jer NEMA niko ko oce da pije mb ,prvo svugde su promocije ,ljudi dodju ,popiju ,a da plate za to ovako nekad ,ma daj ...Mb pivo je pivo za klince ,to sam pio pre 3 god kad sam poceo piti ,prvo ukus je nikakav ,vestacki ,popijem iz dva gutljaja ,flase su nakicene i reklame ,bez tih nema ni piva ,sledece 90% je reklo da je to najjadniji izgovor za pivo koje su u skoro vreme stavili u usta , znaci oni nisu u pravu ,jedna glupa medalja je dokaz za to ?
[ AcaNDr @ 19.05.2006. 23:22 ] @
Niko nije reko da oni nisu u pravo,zato sam i postavio ovu temu da vidim ko šta kaže o ovom pivu.
[ ZaMpA @ 19.05.2006. 23:26 ] @
Mb uopshte nije toliko loshe (ja pijem jelen inache)
ono u 0.33 ambalazi je ustvari dosta dobro.
mada, siguran sam da mogu i bolje pivo da naprave, i da ce ga i praviti samo da steknu malo iskustva
[ AcaNDr @ 19.05.2006. 23:35 ] @
Imaju oni iskstvo,ali smo novi pa ne možeš za tri godine biti najbolje pivo.Koliko je trebalo jelenu i lavu ova slava?Preko 200 godina da bi nešto stekli.
[ dr katz @ 20.05.2006. 00:37 ] @
Mozda je i dobro to pivo, ali ta estetika (Grand Show) me jednostavno odbija da ga kupim. A, buvljak zovu MB buvljak...trgovci cugaju MB plastiku i citaju Kurir!?
[ SqlByte @ 20.05.2006. 01:02 ] @
reklame utichu na podsvest, tako da je MB reklama Grand Show... stvarno ushla u moju podsvest... mozhe pivo stvarno super da bude, al' kad meni podsvest kazhe da to reklamiraju oni sa Grand Showa odma je najjgore pivo koje sam ikad probao.

jbg zato i imate neku prodaju, poklonici Grand Showa i silikonskih sisa ( kao i mozgova ) uvek ce pre da kupe MB i gledaju onaj striptiz, nego da uzmu lav i da gledaju fudbal...
mada najbolje bi bilo da uzmu jedan 100% sok od breskve i raspravljaju se u beskonachnost na MadZone :D

[Ovu poruku je menjao SqlByte dana 20.05.2006. u 02:03 GMT+1]
[ Vole Domu @ 20.05.2006. 10:28 ] @
Ne znam za pivo ali meni je jedan ortak pricao kako 90% muskarac ne razlikuje crno vino od belog.. naravno posto smo bili na zurci testirao me je i svak put sam pogadjao meniu su te price glupost... al brate cak i da su piva ista naravno da cu pre da pijem niksicko ili jelen koji imaju bar kolko tolko stila , smeka i bar nesto sto lici na reklamu a ne ove bljuvotine servirane u sarenisu.. recimo razmisli samo koliko si veci smeker ako pijes Heineken... da li je tome ko pije pivo da bi bio smeker uopste bitno kakvo je pivo? pa i nije bas... MB i daje najbolje pivo na svetu ne bih ga pio pored onakve ambalaze imena i reklame FUJ!
[ AcaNDr @ 20.05.2006. 11:25 ] @
Citat:
MB i daje najbolje pivo na svetu ne bih ga pio pored onakve ambalaze imena i reklame FUJ!

Šta je problem sa ambalažom?Izgled,etiketa daj da čujem?
[ vujo032 @ 20.05.2006. 17:28 ] @
Da li je neko probao ovo novo SL (Swisslion)?Povoljno je sa cenom,ali ja se puno ne razumem u ta piva pa me zanima zbog nabavke za kuću,da se ne obrukam.

[Ovu poruku je menjao vujo032 dana 20.05.2006. u 18:31 GMT+1]
[ ton_majstor @ 20.05.2006. 22:36 ] @
Nek ide dođavola...

Večeras sam popio MB točeno ispred "Moskve", na Terazijama... znači, CENTAR!

Dim i pepeo... kao sokić koji ima aromu nečega poznatog, ali pivo NIJE!

Pozdrav!
[ PiceCLuE @ 20.05.2006. 23:31 ] @
Citat:
vujo032: Da li je neko probao ovo novo SL (Swisslion)?Povoljno je sa cenom,ali ja se puno ne razumem u ta piva pa me zanima zbog nabavke za kuću,da se ne obrukam.

Juče sam probao ovaj novi zoffman od 0.33l (cena 25din u "saltkoj kući") i odličan je!
[ P1ksi @ 20.05.2006. 23:46 ] @
@Aca:
Prijatelju, svako pivo ima dva uslova kod mene!
1. dobro na ukus.
2. ne boli glava kad popijem vise od 2 litra tog piva.

Postoje tri piva koja zadovoljavaju te uslove:
1. grcki Amstel u staklenoj ambalazi od 0.5
2. Skopsko u konzervi od pola litra.
3. Skopsko u flasi od 0.5l

Da ne bude zabune, postoji i lista piva koje ne volim:
- sve u plastici
- jelen
- lav
- mb
- Hajneken
- piva sa mnogo aklohola...

i najgore od svega:
- Niksicko u konzervi
- Pils, apatinski u konzervi

[ crews_adder @ 21.05.2006. 00:57 ] @
MB? Probao sam jednom (i crno) i nisam pogresio sto ga ne pijem. Podseca me na Jagodinsko iz najgorih dana...
[ fade @ 21.05.2006. 08:53 ] @
zofman ko spomenu ,jedini put kad sam pio ,bilo je tamno zoffman pivo ,a ukus mu je kao da si sipao kafu u pivo ,gadno i never again.
[ PiceCLuE @ 21.05.2006. 20:07 ] @
Slazem se da je bilo odvratno. Verovatno je zato sada toliko jeftino jer novi gazda zeli da ga sto vise ljudi ponovo proba.
[ markone @ 22.05.2006. 09:58 ] @
od mb-a pijem samo onaj twist off 0.33 zeleni (MB pils se valjda zove) mislim da je ok ukusa i rado ga pijem
premium je krs, crno i tamno nisam nesto puno pio, ali nije zapohvalu, i sad ima neki light za neke smesne pare, nisam probao, a nesto nemam volje...

sva piva u plastici su jako losa, cak i ona Qpack. Nije to to

Jelen mi je najbolje pivo u Srbiji (u odnosu cena-kvalitet, zadovoljava sve kriterijume)

Lav nepijem, nekazem da je lose zaista nemam pretstave

Valjevsko je KANTURINA

Beks, je ok. nebih se slozio sa necijom izjavom da je ne znam sta u zelenoj flasi, meni je bas ok, ali me reklama dekoncetrise, ono "nemci znaju puno o pivu" ma bas glupo zvuci!

waifert, pijem samo toceni ponekad, mada je u limenci dobar. U plastici i u staklenoj flasi nisam probao. i nisam probao ni ono belo, ali nisam cuo nista lepo o njemu...

lasko je dobro, bar je bilo kada sam ga poslednji put pio...

e da i niksicko mi se nesvidja

Pozz
[ [J0cY:] @ 22.05.2006. 18:06 ] @
Mislim da je MB Pivo loshe,i ne pijem ga vishe jer mi je stalno bilo muka i mucila me kiselina,a i ukus mi je jako chudan....Pio sam skoro onaj mb novi za 18,90... zlo....pijte sve samo ne to... uzas...

btw,Jelen pivo rulz