[ sarkaz @ 13.05.2006. 23:41 ] @
interesujeme ugradnja auto gasa u yuga 45 i cena ? |
[ sarkaz @ 13.05.2006. 23:41 ] @
[ Trajkovic @ 14.05.2006. 00:32 ] @
od 180e, pa do 260e... zavisi sta hoces...
[ lancia88 @ 14.05.2006. 08:21 ] @
Pozdrav,
samo da dopunim prethodni odgovor: imas da biras opciju vece ili manje boce (u slucaju Yuga bas i nije neki izbor doduse), zatim opciju da bude u sedistu rezervnog tocka pa da ne skracuje gepek ili ne, da ima izvucen pokazivac nivoa goriva u tanku na instrument tabli, automatski da prebacuje sa benzina na gas posle paljenja itd. Ovakve stvari vuku razliku u ceni pored standardnih stvari: proizvodjac i ugradjivac plinske instalacije. [ gorcilo @ 14.05.2006. 21:47 ] @
Citat: lancia88: Pozdrav, samo da dopunim prethodni odgovor: imas da biras opciju vece ili manje boce (u slucaju Yuga bas i nije neki izbor doduse), zatim opciju da bude u sedistu rezervnog tocka pa da ne skracuje gepek ili ne, da ima izvucen pokazivac nivoa goriva u tanku na instrument tabli, automatski da prebacuje sa benzina na gas posle paljenja itd. Ovakve stvari vuku razliku u ceni pored standardnih stvari: proizvodjac i ugradjivac plinske instalacije. Opcija za jugica da bude toro boca ne postoji. A cena se bar ovde kod nas na jugu krece od 170e Voltran do 250e BRC.Lovato za jugica ide oko 220-230e.Samo moja ti je preporuka da i ako ugradjujes Voltran trazis da ti stave lovato sondu sto ce te kostati 10e vise ali veruj mi vredi.Jer multiventil na sondi glavu cuva. [ HoT_Steppa @ 15.05.2006. 11:33 ] @
Landirenzo u AC Rasic 240 evra, provereno, cak se i na novom autu ne gubi garancija. Koliko sam ja cuo pokazivac nivoa gasa je veoma neprecizan i cisto je bacanje para, a na venturi (vakuumskom) sistemu ne ide automatski prebacivanje sa benzina na gas nego mra rucno i tako je i bolje jer povecava trosak ugradnje.
[ stex @ 17.05.2006. 11:35 ] @
Pre manje od mesec dana sam ugradio plin u Yugu 45. Sve ukupno me je iznelo 210 evra (lovato).
[ m3sasa @ 22.09.2007. 14:28 ] @
u Nisu voltranov uredjaj za jugo 45 je 150 eura ali treba obratiti paznju da kada ti ugradjuju stavljaju sve voltran a ne kao neki ovde stavljaju od voltrana samo isparivac a ventile i sondu ms gas pa procure za 2 meseca
[ IvoD @ 27.10.2007. 22:30 ] @
Ajd da ne otvaram novu temu već da nastavim ovu.
Zna li neko gde može da se nabavi ručna pumpa za pretakanje? Od 1. januara će razlika u ceni, zbog akcize, izmedju plina za kuću i auto biti 10 din. [ vladd @ 28.10.2007. 01:06 ] @
Ovo je gora akcija od piraterije, i direktno se sukobljavas sa poreskim organima. Ti je najopasnija "zabava" na planeti.
Manje je opasna eksplozija plina.. Poz. [ IvoD @ 28.10.2007. 15:20 ] @
Citat: vladd: Ovo je gora akcija od piraterije Ma pitanje je vrlo prosto, tehničke prirode: ima li ko pumpu za pretakanje? Da je prikopiramo ako već nema da se kupi. Inače, u bivšoj SFRJ, ''Elplin'' Konjic je pored uredjaja proizvodio i pumpe koje su se legalno prodavale (ja prodavao u Mercatoru) a u to vreme se porez kretao oko 40%. Inače i za ''kućni'' plin se plaća PDV a za akcizu će se pitamo. U krajnjem slučaju izbaciću rezervoar iz gepeka i staviti kućnu bocu (nešto iznad 18 l.) a zgodno je kad ti zatreba veći prtljažni prostor izbaciš i nju pa vozi na benzin. [ vladd @ 28.10.2007. 16:03 ] @
Citat"
"...zbog akcize..." Daleko od tehnicke tehnike, ovo su "druge tehnike".. Poz. [ bakara @ 28.10.2007. 16:29 ] @
Citat: To je vrlo opasno, tako da cu ovde morati da zakljucam temu da ovakve gluposti ne bi padale jos nekome na pamet! Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|