[ Agilent @ 17.05.2006. 13:54 ] @
Ko sme da nosi rucni saobracajni znak "Stop", osim saobracajaca? Kome je to dozvoljeno, sem policiji? Da li je to pitanje uopste regulisano nekim pravilom ili zakonom?
Hvala!
[ djdrale @ 17.05.2006. 14:39 ] @
Mislim da smiju jos da nose radnici koji rade na putevima(ne svi nego samo oni koji "regulisu saobracaj" tj usmjeravaju saobracaj u neku traku i sl.). Mozda i ja grijesim ali sam vidio neke radnike koji su u ruci imali identicni saobracajni znak "Stop" kao i murijasi.

Poz
[ The Impaler @ 17.05.2006. 15:34 ] @
Svaka domacica sme da nosi varjachu:)
[ ypow @ 17.05.2006. 21:06 ] @
Citat:
djdrale: Mislim da smiju jos da nose radnici koji rade na putevima(ne svi nego samo oni koji "regulisu saobracaj" tj usmjeravaju saobracaj u neku traku i sl.). Mozda i ja grijesim ali sam vidio neke radnike koji su u ruci imali identicni saobracajni znak "Stop" kao i murijasi.

Poz

Mislim da su to malo improvizovali, jer sam video, kao sto je i na pitanjima za polaganje voznje, da radnici na putevima koriste crvene i zelene zastavice.
[ anon7994 @ 18.05.2006. 22:22 ] @
Mislim da smeju da nose i osnovci. Secam se da sam u prvom osnovne dobio STOPKO. Svi su u skoli dobili da imas kada prelazis ulicu.
[ Ilic Igor @ 18.05.2006. 23:19 ] @
Iz milošte u bloku nazvana lizalica :),
nosi je ko ima, naj bolji su mi ovi parkirani u zabranjenim zonama i stave je na vidno mesto da kada prolazi "baksuz" ne pišu kaznu, kao mi smo vaši!?
[ Davor Vlajkovic @ 19.05.2006. 09:36 ] @
Citat:
Ilic Igor: Iz milošte u bloku nazvana lizalica :),
nosi je ko ima, naj bolji su mi ovi parkirani u zabranjenim zonama i stave je na vidno mesto da kada prolazi "baksuz" ne pišu kaznu, kao mi smo vaši!?

Hehe... ovo je moj brat radio za vreme vanrednog stanja kako bi izbegao maltretiranje od strane policije po 20x dnevno. A našli smo je na buvljaku za neku smešnu cifru tipa 10 ili 20 din ;)