|
[ ognjenr @ 24.05.2006. 17:54 ] @
| Iz licnog iskustva znam sta znaci biti pokraden, naime skoro su lopovi u po bela dana upali odneli neke stavri iz garaze, a da ih niko iz kuce nije ni primetio. Nema kuce u ulici kojoj nesto nije bilo ukradeno u skorije vreme, licno sam video preko prozora kada je neka propalica razbila komsiji prozor na automobilu i ukrala kesu koja se nalazila na suvozacevom mestu, a u kojoj su bile neke sitnice kupljene u radnji tog dana (sve se desilo oko 14h). Da ne pricam o slucajevima kradje po autobusima, koje su , moze se slobodno reci, postala normalna pojava. Znam x ljudi koji su ostali bez svog novcanika (izmedju ostalog i moja supruga).
Obican svet je ostao bespomocan, i bez zastite. U policiji slezu ramenima i kazu da su im vezane ruke, jer ne mogu nikog da jure po sluzbenoj duznosti ukoliko je vrednost ukradene robe manja od 16 hiljada din. Ako je to sitnica za one koji pisu zakone, trebalo bi da znaju da ovde na jugu zivi sirotinja, koja jedva sastavlja kraj sa krajem , i da su primanja koja su veca od dvanaestak hiljada prava retkost. Bukvalno smo ostavljeni na milost i nemilost kriminalaca.
Koji je nacin zastititi se od vandala? Da li treba izljubiti svakog lopova koji se masi vaseg novcanika ili robe, jer svaka vasa reakcija moze biti samo zakonom kaznjenja.
Da li je jos neko imao bliski susret sa lopovima, i koja su vasa razmisljanja na ovu temu? |
[ aca andrijevic @ 24.05.2006. 18:01 ] @
Izgledami da u Nisu hara grupa od 4 maldica romske nacionalnosti koji operisu na potezu sireg centra grada, mojoj drugaricu su uzeli novcanik sa 7000din, i sa sve dokumentima.Nesto bi stvarno trebalo da se preduzme po tom pitanju, ne bi voleo da se moj grad pretvori u takvo ruglo kriminala.
[ pctel @ 24.05.2006. 19:17 ] @
Citat: ognjenr: licno sam video preko prozora kada je neka propalica razbila komsiji prozor na automobilu i ukrala kesu...
Ne bi to kod mene proslo bez pucnjave. Daleko od toga da zelim nekog da ubijem, samo malo da mu meci zafijucu oko tintare, tesko da bi se usudio to ponovo da radi. Sto se tice automobila, ja imam obicaj da parkiram ispred terase obliznjeg kafica, ostavim sve otkljucano i otvoren prozor. Nije se desilo da neko pridje autu, o kradji da i ne govorim. Takodje, zgrada puna lopova a ja cesto ostavljam ispred radnje i po 20 kompjutera. Lopov naidje, zastane, razmisli par sekundi da li bi mogao da odnese svih 20 kompjutera, konstatuje da nema sanse i produzi dalje
Kad znas psihologiju lopova, onda mozes da ih zezas samo tako...
Citat: ognjenr: Da li treba izljubiti svakog lopova koji se masi vaseg novcanika ili robe, jer svaka vasa reakcija moze biti samo zakonom kaznjenja.
Da li je jos neko imao bliski susret sa lopovima, i koja su vasa razmisljanja na ovu temu? Ne treba ulaziti sa njima u neku raspravu ili tucu, obicno idu u parovima pa ako pocnes da se raspravljas mozes izvuci deblji kraj. Hodas sasvim smireno i kad ti se ukaze prilika uputis mu jedan snazan udarac u bradu ili vrat, mirno uzmes sta je tvoje i produzis svojim putem, bez diskusije sa bilo kim. Vazno je da se covek ne nervira, stetno je po zdravlje.
[ EviLxxx @ 24.05.2006. 19:18 ] @
Nema druge do bejzbolka i udri, polomi mu sve kosti pa da vidish da li ce mu opet pasti na pamet da krade....
[ abishai @ 24.05.2006. 19:47 ] @
^ to sve jeste i ja bi ih licno pobio, ali nas zakon je tako "zlatan" da ako ga prebijes malo vise ne gine ti pritvor i novcana kazna itd... i jos ce te na kraju proglasiti krivcem... da ne pricam ako jos zapucas. Kada bude bio zakon da mozes ubiti lopova ako se nadje na tvom posedu... e to ce onda biti skroz druga prica (ali zapad je daleko).
[ Floyd @ 24.05.2006. 20:15 ] @
Kod mene u naselju rasturaju sto se tice pljacki kuca i ubistava. Narocito kad pocinje leto (sad) i negde do jula-avgusta. Znachi ne odmaraju.
[ fanfon @ 24.05.2006. 20:24 ] @
Mali grad ko moj je ipak prednost. Zna se ko pravi gluposti na javnom mestu, ko krade i sl...
[ Fuzz @ 24.05.2006. 22:26 ] @
Moj bilans je da su mi kola obili 6 puta u 5 godina...podrum 2 puta...2 put su mi odneli cvece sa stubista...a najspektakularnije je blio iskopavanje dva drveta koja sam posadio ispred zgrade....
[ mrkidivx @ 24.05.2006. 22:29 ] @
Citat: to sve jeste i ja bi ih licno pobio, ali nas zakon je tako "zlatan" da ako ga prebijes malo vise ne gine ti pritvor i novcana kazna itd.
O biserima naših "zakona" ne treba ni govoriti, ali čisto sunmjam da bi ti iko zamerio da dotičnog lopova propustiš kroz šake.
Na kraju krajeva to i panduri rade.
[ Vukan Karadžić @ 24.05.2006. 22:52 ] @
A po tom Nisu takva beda i taj sitan lopovluk, da je to strasno!
Kad god odem tamo neko mi ocerupa auto. Dal znak, dal brisac, dal ... bitno je da se skine nesto, pa na auto pijacu lol
[ ypow @ 24.05.2006. 23:18 ] @
Baš sam razmišljao da započnem ovaka topic.
Elem, jedno jutro, u kući gde živim, sprat iznad mog, ujutro oko pola 6, komšinica ustala da istera mačku napolje jer je mjaukala. Izlazi iz sobe i vidi neku ribu. Ova skroz iznenadjena u fazonu ...šta ćeš ti ovde bre? Jao izvini jel znaš možda, tražim dečka, zove se bla bla, uar nije ovde? Ova, sasvim ljubazno kao probaj u kuću do ove. I ništa, devojka ode, a komšinica se vratila da spava. Najzad se probudi oko podne, i izvali da joj nedostaje digitalni fotoaparat i još nešto... Znači riba je ušla opušteno u kuću dok su stanari bili unutra, digla i izašla!!! Šta reći!
A ortaku, samo što je kupio novog keca, posle par meseci dođu neki ganci, probali da ga deknu i slupaju ga u šanac! I šta onda? Samo na otpad, od para ništa.
[ maliradojca @ 24.05.2006. 23:55 ] @
Jednom Paji sa B. Brda je neko zvekuo juga prepodne(pre par meseci) ispred zgrade, a covek samo sto je kupio auto(2 dana), kupio 4 nove gume, cd... Tuzno
[ Boki4u @ 24.05.2006. 23:56 ] @
Nemam reci kad se radi o takvim kradjama, ma kolike bile.
Kad bih dohvatio nekog da mi krade nesto, taj ziv ne bi ostao. Takve treba toliko prebiti, da im ne padne na pamet da ponovo pokusaju tako nesto!
[ Kosta ******um Rex Persia @ 25.05.2006. 00:21 ] @
Prebijanje neće njih načiniti boljima, već će se samo naviknuti da budu mnogo oprezniji sledeći put. Treba da postupamo kao u Kini, Iranu i uopšte arapskim državama, jer tamo skoro da i nema lopova.
Lopove treba bukvalno osakatiti(jedna ruka da ode niz reku, a ako opet ukradu, da ode i druga ruka).
[ a1200 @ 25.05.2006. 00:37 ] @
Citat: Fuzz: ...a najspektakularnije je blio iskopavanje dva drveta koja sam posadio ispred zgrade....
LOL
Da li si siguran da to nije neki komsija koji te nepodnosi, bitno je samo da ti napakosti... to je cesta pojava u nasim krajevima.
[ time @ 25.05.2006. 05:48 ] @
@pctel
jel mozes malo preciznije o vremenu i lokaciji na kojoj parkiras auto sa racunarima :D
sledeci put kad se tako parkiras udari post ovde pa ce ljudi bar da ti olaksaju prenos racunara;) inace tema o gradskom lopovluku je vec bila koliko se secam tako da necu ponavljati moj stav povodom toga.
SMRT LOPOVIMA!!!
[ @ 25.05.2006. 05:58 ] @
to treba uza zid pa metak u celo, sve do jednog
[ broker @ 25.05.2006. 06:27 ] @
Zakon sititi lopove. Zakon ne dozvoljava da uzimamo zakon u svoje ruke, sto znaci da ne smemo ni ruku da dignemo na lopova ili razbojnika, a ko samo potegne pistolj (ne mora da opali metak), sigurna mu je robija.
Kada priajvite kradju ili razbojnistvo, policiju to ne interesuje. Imaju preca posla, kao sto je na primer, sacekivanje vozaca zbog brze voznje...
[ ventura @ 25.05.2006. 07:53 ] @
Citat: maliradojca: Jednom Paji sa B. Brda:) je neko zvekuo juga prepodne(pre par meseci) ispred zgrade, a covek samo sto je kupio auto(2 dana), kupio 4 nove gume, cd... Tuzno
A zašto postoji osiguranje?
Puno kasko osiguranje za tog juga sa 0% učešća košta tipa 100 eura... Sa 20% učešća i manje... Oko 60 eura... Kad imaš juga, jeftinije ti je da ga kasko osiguraš nego da kupiš lavlju kandžu ili zeder... I onda ljudi tu nešto kuknjave... Problem je izgleda što se očekuje da im država pokloni novi auto kad im stari ukradu.. I to još u full opremi...
[ Jovan2cv @ 25.05.2006. 09:13 ] @
@Floyd
U kom gradu ti zivis, koje je to tvoje naselje, ako nije tajna ?
[ dr.NPN @ 25.05.2006. 09:47 ] @
Meni su obijali auto par puta, cupali muziku, pretposlednji put ja stavim cd rom i eq, zavrnem sa debelim srafovima za onu plastiku na stojadinu ispod onih polugica za grejanje, pa jedno jutro, odnesu i pojacalo i rom, sa sve plastikom od volana do kraja suvozacevih vrata. Strasno, a ako je to [rom i eq] vredelo vise od 1000 dinara.... A napravili stetu.... Pokidali sve zice, sajle, polomili kasetu....
A debili glupavi, oni su verovatno culi da tu nesto udara kao nenormalno, ali se nisu setili da pogledaju u gepek gde azdaja lezi okovana sipkama, zavarena za zadnje sediste.... Ali, kada razmislim, bolje i da nisu, jer bi ostao i bez zadnjeg sedista...
Posle toga ugradim alarm, palio se dva puta koliko se secam, i posle ga vise nisu dirali....
Posle su mi jednom prilikom isekli nozem sve cetiri gume na parkingu...
Jeste da nisu imali koristi, ali su napravili stetu....
Kreteni....
[ Floyd @ 25.05.2006. 10:57 ] @
Citat: Jovan2cv: @Floyd
U kom gradu ti zivis, koje je to tvoje naselje, ako nije tajna ?
U Subotici, odma pored jednog manjeg ciganskog naselja.
Uglavnom rokaju babe i dede sa deviznom stednjom. Najcesce kad nikog nema kuci, al kad ima, ne predstavlja im problem. Nekako uvek znaju ko ima kesha kod kuce. Ako ne, odrade tehniku. I onda ti sad nemoj da potezes oruzje, tragi-komedija...
[ ypow @ 25.05.2006. 13:09 ] @
Jedna zanimljivost:
U Žarkovu na jednom parkingu je preko pola godine stojao napušten, sa dve ispumpane gume, otključan Jeep Grand Cherokee. Niko nije smeo da ga pipne 4-5 meseca, tek kada je izvaljeno da je baš baš napušten (pitaj boga zašto bi neko ostavio auto od cca 20 000 e, osim ako nije neki krimos), počeli su da mu čupaju zvučnike, tapacire, akumulator... Niko ga nije dirao POLA GODINE !? Zašto? Zato što nisu smeli.
[ biotech @ 25.05.2006. 13:45 ] @
cuo sam da zarkovo zovu mordor? jel to istina?
[ burex @ 25.05.2006. 16:38 ] @
U Subotici je stvarno ludilo! Svake nedelje u Subotickim Novinama uvek ima po koja vest o novom upadu u stan. Pre koju nedelju je pisalo da je neki kreten upao jednom penzioneru u stan, i kada se ovaj probudio, pokusao je sa mobilnog da nazove muriju, a lopuza (kad je to video) ga udari sa LOPATOM u glavu!
Ima još mnogo više ovakvih slučajeva, nažalost... Čak su i uletali tokom noći nekom bračnom paru (opet penzioneri) u kuću, udarali ih i pretili, a onda tražili pare... Posle gadne premetačine, uzeli su svega 1000(!) dinara i pobegli!
Kada malo otopli, često se dešava da grupa mladića nađe neku vikendicu u kojoj trenutno nema nikoga, raspale roštilj(!!!) i naprave pijanku! Kasnije sve živo razbacaju po dvorištu (šerpe, pokrivače, odeću) i odu! (živa istina - to se desilo jednoj mojoj prijateljici, a murija joj je rekla da su ovi slučajevi toliko česti da ne znaju više šta da rade) Pa čak su i mom komšiji upadali ganci u dvorište (dok je on bio tamo) i počeli da mu beru jabuke! Kada ih je rasterao i napsovao im se mile majke, par sati kasnije su došli u grupi na njegovu kapiju i pitali ga "Nešto si rek'o?", a on (kako kaže) je odgovorio "Sad više ništa..." (izgleda da je shvatio da ne može protiv njih).
Zanimljivo je to da je namerno ostavljao više puta gomilu (poprilično novog) alata na stolu u dvorištu, ali ga NIKO nije ni pipnuo! šta reći...
Tokom 1. maja se dešava i da čitave zgrade budu opljačkane! Idu od vrata do vrata, kucaju, i kad izađe neko sve su u fazonu "Jao, izvinite, greška... Da li možda znate gde živi taj i taj... Bla bla bla...", a kad niko ne izađe, bace se na obijanje!
@ypow
Klasika! Ovde to uglavnom rade neki mali ganciji... kradu patike, mobilne, šta god ima da se vidi u predsoblju, ponekad i dalje od toga! Mada može biti i gore... Ako se dobro sećam, jedom murjašu kod mene u komšiluku su maznuli službeno oružje koje je privremeno ostavio u predsoblju!
E sad, sumnjam da neko ima para i vremena da se njaka pa da kupi oružje sa dozvolom (kao i hrabrosti i prisebnosti da ga upotrebi, pošto može lako da završi u buvari)... Jedino nam preostaje kuhinjski nož i motka, pod uslovom da lopuže nisu naoružane sa vaternim oružjem (ili nečim kreativnijim, npr. gore pomenutim lopatama), jer gubiti glavu zbog nekog propaliteta od čoveka zaista nema smisla... No, sigurno je da murija u svakom slučaju neće da nam pomogne, to moramo sami...
[ ZaMpA @ 25.05.2006. 17:03 ] @
nabavite ljudi kera (aka psa )
funkicionishe iznenadjujuce dobro.
[ @ 25.05.2006. 17:14 ] @
odnece i tog kera
[ dr.NPN @ 26.05.2006. 00:10 ] @
Zanimljivo je kako su se dve teme u dva dana pretvorile u Beogradjani VS Ostali!
Izvinite, sta nije u redu?
[ biotech @ 26.05.2006. 00:22 ] @
pa kako ti nije jasno, odvojili su se crnogorci...mislim moramo sa nekim opet da se koljemo. evo unutrasnjost i bg,
pa ajmo nek pocne klanje i pljuvanje nemojmo da dozvolimo da nas k*raju ovi iz unutrasnjosti
u sta se ovaj forum pretvorio. mislim da je potrebno dodati par tacaka u pravilnik, ili ukinuti ovaj mad zone
[ mrkidivx @ 26.05.2006. 02:11 ] @
Ne radi se ovde o nikakvom "klanju" već o prilično uvredljivoj konstataciji:
Vukan Karadžić
Citat: A po tom Nisu takva beda
Mislim kako ovu generalizaciju shvatiti drugačije nego kao uvredu, a vidim da taj uvredljivi deo teksta dotičnog još uvek stoji...
[ bakara @ 26.05.2006. 08:33 ] @
@zampa
Meni su stvarno ukrali kera
[ time @ 26.05.2006. 09:16 ] @
i meni bre lapise 2 kera.jednog zutog jazavicara i jednog terijera.znaci oba kera u istom danu :( mame im ga lopovske bar da su mi jednog ostavili:(
[ djangolog @ 26.05.2006. 22:34 ] @
Ljudi, da li je jos neko nalazio kreker(petitte-beurre keks) ispod otiraca, ja jesam nekoliko puta, i to leti. To je sto posto fora za proveru dal neko ulazi i izlazi iz stana, to jest ako ga nadje zdrobljenog ide dalje, a ako je keksic ceo, netaknut to je mozda signal da nikoga nema na gajbi! Cuo sam za slicne fore sa kacenjem flajera Pizza servis "taj i taj" na kvake od vrata...
[ dr.NPN @ 27.05.2006. 00:11 ] @
U QRATZ!
Koji moj me terao da ucestvujem u ovom topicu, izgleda da sam ih prizvao.....
LADNO su mi sinoc skinuli cep od rezervoara, posto se ona vratanca ne zakljucavaju [tj. jednom prilikom su ih obili, pa odvalili ono sto se kaci] a sam poklopac nije mogao da se zakljuca....
I, eto, odneli i to!
A koji ce im quratz cep od rezervoara da mi je znati.....
Ej, alo! Cep od rezervoara.... Pa otkljucan je sto ne povadise i sedista....
[ SqlByte @ 27.05.2006. 00:43 ] @
da se ova tema prevede i da damo nekom strancu da je chita on bi isqliro i mislio da se shalimo...
mali grad... manje problema ;)
[ kumkat @ 27.05.2006. 01:03 ] @
Ma meni je bilo najsmesnije kad su bile ove poplave pre koji mesec..... nisam mogao da verujem da je bilo ljudi koji su krali dzakove sa peskom.
[ ZaMpA @ 27.05.2006. 01:23 ] @
Citat: dr.NPN: U QRATZ!
Koji moj me terao da ucestvujem u ovom topicu, izgleda da sam ih prizvao.....
mojoj drugarici juce obili shupu i odneli motike, ashove, jedne grabulje i makaze za zivicu!
mislim shta ce im to, nije mi jasno, to je em jeftino, em niko ne kupuje 'polovno'...
ali cep od benzina, vrece sa peskom ....neprevazidjeno!
[ Branko Santo @ 27.05.2006. 07:08 ] @
Srbija me UBIJA!
[ FlashGrounder @ 27.05.2006. 12:50 ] @
evo i ja da potvrdim da je situacija u nisu kriticna.
pre jedno mesec dana cekao sam bus na trgu kralja aleksandra i primetim cetiri sumnjiva gancija kako cuce pored one jedne velike kladionice iza stanice... ulazim u bus, bus krece, i slucajno pogledam prema centralnom spomeniku na trgu i vidim njih cetvoricu kako se kao hijene sunjaju iza neke sredovecne zene i u hodu joj ceprkaju po torbi, znaci to je bilo toliko ocigledno da je ceo bus bio izbezumljem u sred belog dana, zena jedna ni ne naslucuje.
kolegenici sa faxa dva puta u roku od mesec dana kradu telefon u busu...
caletu skoro otvorili auto i pokupili sav alat...
eto bitno je da se zna da su ti ljudi najvece pi**e jer nikad ne idu sami, jer su im ciljna grupa uglavnom devojke, zene, penzioneri, stari nezasticeni ljudi, deca i bilo ko za koga pretpostave da nece pokusati ili moci da pruzi otpor.
a sto se tice obijanja automobila tu uglavnom stradaju starija i skromnija vozila, kao sto neko rece, niko nije smeo da prismrdi onom grand cheerokiju :)
zakljucak, narode motku u ruke! :) car dusan je za to sake odsecao, premalo cenimo svoju materijalnu/intelektualnu/duhovnu imovinu i zato nam se to i desava.
[ Samurai Jack @ 27.05.2006. 15:57 ] @
Meni su na NBGD-u pre nekih 2-3 meseca iz kola odneli alat u toku noci. A u proteklih godinu dana srknuli benzin iz rezervoara isto dva-tri puta. Al eto, kakav nam je zakon, ne bi me cudilo da, ako uhvatim tu stoku na delu i prebijem boga oca u njemu, ce me policija zadrzati kao da sam ja kriminalac! Gledam na buvljaku na NBGD-u gomila gancija prodaje polovan alat: kljuceve, kljesta, izolir trake, srafcigere...pitam se odakle im...
[ ZaMpA @ 27.05.2006. 16:03 ] @
pa i nije losha ideja.... http://www.tbotech.com/telescopicbaton.htm
e da mi je jedan takav....lomljava...lol
[ ypow @ 27.05.2006. 17:24 ] @
Citat: cuo sam da zarkovo zovu mordor? jel to istina?
Ovo prvi put čujem.
[Ovu poruku je menjao ypow dana 28.05.2006. u 00:14 GMT+1]
[ scrip @ 27.05.2006. 18:21 ] @
Citat: Samurai Jack: Gledam na buvljaku na NBGD-u gomila gancija prodaje polovan alat: kljuceve, kljesta, izolir trake, srafcigere...pitam se odakle im...
Pa dok bude bilo ljudi koji ce tamo da "kupuju", i dok ih niko ne dira, dotle ce prodavati. Inace, meni su caletovog yuga pokusali da dignu u "srecno vreme" pre nekih 10. god, dok je jos bio relativno nov. Naravno, nisu uspeli, ali su totalno razjebali plastiku oko volana. A da ne pricam o bacenim parama na Retrovizore, brisace i ostali "potrosni materijal".
Pouka: Ljudi, ne kupujte yuga, duze ce te ziveti!
[ tox master @ 11.06.2006. 11:50 ] @
pozdrav
evo citam ovo ovde i mislim kako je ovo zalosno a i smesno u isto vreme ali sta da radimo kad je tako.
ja naprimer vozim askonu i nikad ne ne zakljucavam kad parkiram negde u gradu a u autu zna biti poneka kesa na sedistu.
jedino mobilni nisam smeo da ostavim nikad.
sto neko rece manji grad-manje lopova ili se bar znaju ko su.
a ima veze i to kad znaju cije je auto pa ga ne diraju posto znaju cije je (kao u mom slucaju :) ).
kao sto neko vec rece kad bih ga uhvatio ni bataljon pandura me ne bi skinuo sa njega kad bih mu zaigrao moravac na ledjima!
a inace u autu nosim vec par godina (nisam je do sad nikad upotrebio :) ) malu bejzbolku i radi lopova i ako zatreba zbog bezobraznih i agresivnih vozaca i ko zna zbog koga jos...
a da spomenem kako je jedan moj drugar resio problem sa auto radiom...
kupio on auto radio-cd aiwa pre nekih 5-6 godina i tad ga platio nesto bas prilicno.
a inace vozi ladu ,i kad je ubacio cd na ono mesto gde treba da stoji (kod lade je to dole ispred menjaca) uzeo je komad armature 8 ili 10 ne znam tacno,probusio rupu koja izlazi kod motora.
na kraj sipke koja izlazi kod motora je navrnuo maticu i zavario a ovamo oko auto radia je napravio kao neki kavez i to zavario za drugi kraj armature.
koliko znam niko mu nikad nije ukrao to a kad se bolje razmisli skoro da je nemoguce to i uraditi,prvo sto treba brdo alata ( brusilica,produzno kablo,dostupna struja 220v...),vremena a i buke da se to sve odradi a da ne govorimo sto bi mu lakse bilo skinuti motor sa auta nego ukrasti auto radio.
pozdrav
ps:svojevremeno sam hteo da pravim neku foru da ako neko provali u auto i sedne na sediste da ga zdrma napon od oko 15-20000 volti pa da vidim da li bi mu se isplatilo!
a inace sam to video u nekom filmu! :) :)
[ Bojan Basic @ 11.06.2006. 21:04 ] @
Citat: tox master:
ps:svojevremeno sam hteo da pravim neku foru da ako neko provali u auto i sedne na sediste da ga zdrma napon od oko 15-20000 volti pa da vidim da li bi mu se isplatilo!
a inace sam to video u nekom filmu! : ) : )
Robocop II
[ tox master @ 11.06.2006. 22:20 ] @
ej u pravu si!
sad sam se setio!
znam da sam gledao taj film kad sam bio klinac pa mi ostalo u secanju scena kad frajera sprze u autu.
pozdrav
[ vuki1 @ 11.06.2006. 22:39 ] @
offtopic
Koliko kosta kasko za auto od 7000 eura '94 godiste i jel postoji osiguranje za muziku...
[ JankoNIS @ 14.06.2006. 22:19 ] @
A ima i bolja fora od struje...
Napravis presvlaku sa nasivenim malim udicama. Kada ti vozis, preko nje ide nesto kao zastita, a uvece...
[ dr.NPN @ 15.06.2006. 03:39 ] @
Ili brizgaljka sa soda bikarbonom da prska u oci, pa posle vise i nece moci da krade....
[ tox master @ 15.06.2006. 15:14 ] @
Citat: dr.NPN: Ili brizgaljka sa soda bikarbonom da prska u oci, pa posle vise i nece moci da krade.... :D mislim da bi "ziva soda" bila bolja za ovo a verovatno si na to mislio.
a soda bikarbona bi mu mogla pomoci ako ima problema sa varenjem! :) :)
pozdrav
ps:ma visoki napon je zakon!!!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|