[ ImPlant @ 31.05.2006. 00:55 ] @
| pozdrav svim ESovcima!!!
Ne znam da li je neko vec nasao ljubav svog zivota preko Elitesecuritya i ako jeste da li je o tome pisano ali ja zelim da ovom prilikom objavim da sam prvi kontakt sa sadasnjom dovojkom imao bas preko ES-a.
Pre tacno godinu dana sam prvi put odgovorio na mail koji mi je stigao dan ranije od jedne devojke koja me je primetila na Es-u i tako je sve pocelo. Intezivno smo se dopisivali oko 2,5 meseca a onda i fizicki upoznali da bi nedugo zatim zapoceli i ljubavnu romansu koja punim zarom i dalje traje.
Nadam se da ce Elitesecurity jos nekoga usreciti kao mene.
███████████████████████████
♥ ANA OBOZAVAM TE!!! ♥
|
[ dr.NPN @ 31.05.2006. 02:20 ] @
E ovakve stvari volim da cujem.... Pozdrav i srecno!
[ Mitrović Srđan @ 31.05.2006. 06:33 ] @
Cestitam brate :)) i srecno trebace ti srece :)
[ bojan_bozovic @ 31.05.2006. 06:46 ] @
To je vrlo lepo!
[ sagittarius @ 31.05.2006. 07:34 ] @
makar neka korist od ES-a ;-)
[ deki77 @ 31.05.2006. 08:18 ] @
Srećno..
Onda morate nas 90000 na svdbu pozvati...red je red
[ fanfon @ 31.05.2006. 08:47 ] @
Da nije ona mozda trazila neku informaciju u vezi nekog kluba grcko-srpskog prijateljstva u Beogradu ili nesto slicno? Secam se jedne takve...
[ ImPlant @ 31.05.2006. 09:37 ] @
jeste, to je ta devojka koja je trazila info o grcima i nasla mene :)
hvala svima na cestitkama.
[ Milan Gligorijevic @ 31.05.2006. 10:13 ] @
Bas sam se prijatno iznenadio jutros kad sam video ovo.
Naravno pridruzijem se cestitkama.
Gde je Iksi sad da vidi ovo
[ Danilo Cvjeticanin @ 31.05.2006. 12:02 ] @
Citat: ImPlant: pozdrav svim ESovcima!!!
Ne znam da li je neko vec nasao ljubav svog zivota preko Elitesecuritya i ako jeste da li je o tome pisano ali ja zelim da ovom prilikom objavim da sam prvi kontakt sa sadasnjom dovojkom imao bas preko ES-a.
Pre tacno godinu dana sam prvi put odgovorio na mail koji mi je stigao dan ranije od jedne devojke koja me je primetila na Es-u i tako je sve pocelo. Intezivno smo se dopisivali oko 2,5 meseca a onda i fizicki upoznali da bi nedugo zatim zapoceli i ljubavnu romansu koja punim zarom i dalje traje.
Nadam se da ce Elitesecurity jos nekoga usreciti kao mene.
♥ ANA OBOZAVAM TE!!! ♥
Sa srecom care, ovo je predivno ;)
Nadam se da je i Ana ovde i da cita ovo ;)
Pozdrav i sva sreca sveta neka bude vasa..
[ Mihailo @ 31.05.2006. 12:06 ] @
Bilo je toga i ranije, a i trenutno su dvoje članova u vezi.
Nije zgodno da pišem, javiće se sami ako žele :o)
[ aca andrijevic @ 31.05.2006. 12:31 ] @
Evo posto sam malo aktuelniji na es-chatu, i ja da vam odgovorim.Pre jedno nedelju dana dodje jedna devojka na #es kanal i pita nesto u vezi prebacivanja dvd-filma.Naravno likovi nista ne preduzimaju, nesto se zevzece, a ja sam bas bio nesto oran za pomoc.Tu sam joj sve lepo pomogao, malo smo chatovali, onda i uzivo razgovarali preko Skype, video sam sliku, i mogu vam reci da je veoma prijatne spoljasnosti, mada sam i kroz razgovor video da je veoma draga osoba.Naravno da ima jedan problem, a to je sto je ona u Nemackoj.Blah!
[ biotech @ 31.05.2006. 12:37 ] @
nemica...probaj da je obrlatis
[ Darko Prelic @ 31.05.2006. 16:38 ] @
hahahah tako lepa reč i tako se malo koristi..
btw srećno drugari
[ Mauricije @ 31.05.2006. 17:44 ] @
Stvarno lepo, nema sta.
Puno srece, i stoji da ce te nas sve zvati na svadbu, zar ne??
Salim se, nek vam je sa srecom.
[ EviLxxx @ 31.05.2006. 18:30 ] @
Citat: (TOP topic, by Gojko Vujovic)
Valjda se ovim potezom mislilo da korisnici u ovoj temi iznose svoja ista ili slichna iskustva (sa nekih chatova) ? E, pa ljudi, srecno vam bilo
[ BytEfLUSh @ 31.05.2006. 19:16 ] @
Ja znam za još jedan par koji se upoznao preko ES-a, ali ne bi da ih imenujem... Ako hoće, nek' se jave na ovoj temi. :)
[ Corey @ 31.05.2006. 20:47 ] @
Stvarno sam iznenađen
SVAKA ČAST matori i da vam ide sve od ruke
[ Ana J. @ 31.05.2006. 22:38 ] @
da
to sam ja...
pozdrav svima i hvala
[Ovu poruku je menjao Gojko Vujovic dana 01.06.2006. u 12:04 GMT+1]
[ ImPlant @ 01.06.2006. 00:01 ] @
hvala jos jednom svima na cestitkama. kad bi svi sa ESa dosli na svadbu (polako, treba stici dotle ) mislim da bi to bila najveca svadba u istoriji .
zanimljivo je to da sam ja clan ESa jos od davne 2001 i od kad sam se uclanio stojao mi je samo nick ImPlant bez punog imena i prezimena i tako je bilo sve do ~ marta/aprila 2005 kada sam iz nekog potpuno nevaznog razloga ubacio pravo ime. i nije proslo ni dva meseca od toga do mog kontakta sa Anom a da nisam naveo pravo ime i prezime ne bi ni doslo jer je nju prvo i privuklo to sto imam grcko ime i prezime. na kakvom bih samo gubitku bio da nisam prepravio profil.
[Ovu poruku je menjao ImPlant dana 01.06.2006. u 17:39 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao ImPlant dana 01.06.2006. u 17:40 GMT+1]
[ Darko Prelic @ 01.06.2006. 05:20 ] @
Citat: ImPlant:
stojao mi je samo nick ImPlant bez punog imena i prezimena i tako je bilo sve do ~ marta/aprila 2005 kada sam iz nekog potpuno nevaznog razloga ubacio pravo ime. i nije proslo ni dva meseca od toga do mog kontakta sa Anom a da nisam naveo pravo ime i prezime ne bi ni doslo jer je nju prvo i privuklo to sto imam grcko ime i prezime. na kakvom bih samo gubitku bio da nisam prepravio profil.
Ti si samo ubacio ime, a ja čak i nick prepravio u ime i prezime i opet ništa, ali vidim sada u čemu je greška. Greška je što sam naveo pravo ime i prezime, jer priča se po kraju da devojke vole italijane,.. sve što je trebalo da uradim jeste da se rinejmujem u Đanfranko Ambrozini :) ali dobro, znam za forume u buduće.. :) jedina loša strana u svemu tome je što bi mi PP imbox bio non stop full, ko bi čitao sve to.. ;)
[ Wega @ 01.06.2006. 09:03 ] @
hmm, znaci tako to ide...od sada me zovite Hector Emauel Ruiz de la Wega
[ Ana J. @ 01.06.2006. 09:59 ] @
Duso gotov si....
[ markolazarevic @ 01.06.2006. 10:57 ] @
Opa razlika 6 godina ako se ne varam.
[ su27killeryu @ 01.06.2006. 11:14 ] @
Pa neka je sto, izlazio sam ja sa 20 s curom od 26, i nismo se zalili ni ja ni ona :D
Zasto sam tu vezu batalio nikad mi nece biti jasno nego ajde...
[ markolazarevic @ 01.06.2006. 12:01 ] @
I to sto kazes...godine nisu bitne...
[ Zeleni zub @ 01.06.2006. 18:16 ] @
Brate samo napred !!!
Samo imaj u vidu dve definicije:
Def1:
Brak je kad dvoje resavaju probleme, koje ne bi ni imali da nisu zajedno.
Def2:
LJubav je kad otkrijes da te zena vara, ali neces to da joj kazes da je ne bi povredio.
;-)
[ abishai @ 01.06.2006. 18:22 ] @
Citat: LJubav je kad otkrijes da te zena vara, ali neces to da joj kazes da je ne bi povredio.
Ja bih ovo pre definisao kao glupost/jadnik nego kao ljubav :)
[ EviLxxx @ 01.06.2006. 18:35 ] @
Citat: abishai: Ja bih ovo pre definisao kao glupost/jadnik nego kao ljubav
Bash tako....ja cu prema njoj da budem extramegagigaultratera fin, pazhljiv, nezhan a ona ce da me vara i da ja to sve precutim kako nju ne bih povredio?! Ha-ha, dobar vic....
[ McKracken @ 01.06.2006. 19:25 ] @
<flamebait>
Bilo bi toga vise da vecina ovde nije monoseksualna ;)
</flamebait>
[ Deda_Mraz @ 01.06.2006. 19:49 ] @
Citat: Zeleni zub: Def2:
LJubav je kad otkrijes da te zena vara, ali neces to da joj kazes da je ne bi povredio.
Eeee nemoj da mešaš batine i ljubav
BTW i ja sam našao svoju sadašnju devojku, ali ne preko es-a već preko chat-a, sasvim čudno i na najneobičniji način
[ ImPlant @ 01.06.2006. 19:58 ] @
Citat: Deda_Mraz: ...
BTW i ja sam našao svoju sadašnju devojku, ali ne preko es-a već preko chat-a, sasvim čudno i na najneobičniji način :)
bi li podelio sa nama na kakav je to nacin bilo, naravno ako nije nesto licno.
[ Deda_Mraz @ 01.06.2006. 20:10 ] @
Ma nije ništa lično....
Imam čak i svoj blog o nama....ono kilometarski je blog, ali je mao previše intimne prirode (ha na netu...al ajde) pa nebih da ga javno objavljujem, ali evo u kraćim crtama.
(jao) pao nama ( )) neki server, (mi=3 ortaka iz sr. škole) i nadjemo se na krstarici na chatu-u (preko mirc-a) da vidimo šta ćemo i kako.. Meni nick bio Vlada87 i nešto tu pričamo i odjednom se priključi nick, mislim pinguje me Vanjica85
I krene da me smara, ono odkale sam, ko sam, šta sam, matični broj i ostalo jelte što ide uz chat muvanje, a ja je kuliram i stalno na ignore listu, ona promeni nick i opet me davi, ja joj kažem ama devojko ostavi me više imam posla (a stvarno sam bio tih dana nešto nadrndan...bože sačuvaj)...
I ona davi davi davi... piše mi pesme neke, neko pitaj boga šta... Ja joj ništa nepišem a ona napravila oko 4 kb logo fajla Kuca i kuca i kuca i ne odustaje...
I kaže mi daj mi broj telefona i neću te više smarati obećavam, i ja na keca dam broj, ni ne sluteći da tek tada kreću "muke i tegobe"
I tako posle par dana ona meni šalje poruku i kaže otkud ti u mom imeniku???? Ja dobio trip kao posle kilo vinjaka
Ja se izgubio, reko ko si sada ti, otkud ja u tebi? i ostalo...
Kaže ona meni pa evo tvoj broj u mom imeniku 063 bla bla jel taj, ja kažem jeste...
Da vam nebih dužio, ima da se piše i pieš i piše.... na kraju je ispalo da je ono bio njen mladji burazer i da se dopisivao pa joj posle dao broj, a ona to nije ni znala niti je uopšte kao i ja (ali zaista) tražila dečka/devojku preko neta...
Ali eto već godinu i 9 meseci smo zajednom
Videću ovih dana da sve sa bloga prebacim na sajt, pa ću vam dati link da detaljno pročitate....
Poz
EDIT: Izvinjavam se za prav. greške
[ ImPlant @ 01.06.2006. 20:50 ] @
ej deda mnogo dobra fora, mnogo simpaticno, svaka vam cast i zelim vam jos mnogo mnogo vremena da provedete zajedno u sreci.
poz.
[ Deda_Mraz @ 01.06.2006. 21:02 ] @
Xexexexe hvala ti brate
[ z@re @ 01.06.2006. 21:49 ] @
Poznato je da se ljubavi mogu nac na razlicitim mjestima, a kontajuci globalni opseg Interneta danas...al uglavnom ja volim konvencionalne metode, old-school ;)
Sretno ImPlantu i Deda_Mrazu, kao i njihovim ljepsim polovicama :)
[ EviLxxx @ 01.06.2006. 23:03 ] @
@ Deda Mraz
Jel' ste chastili malog batu ?
[ Mitrović Srđan @ 02.06.2006. 07:12 ] @
mali provodadzija :)
[ Deda_Mraz @ 02.06.2006. 08:12 ] @
Citat: EviLxxx: @ Deda Mraz
Jel' ste chastili malog batu ?
Seka ga je prva častila malim šamarom, što daje nepoznatim ljudima njen broj
Možda možda
[ fanfon @ 02.06.2006. 09:06 ] @
Sta bi bilo da je mali batica imao starijeg brata, a ne sestru?:D
[ privrednik @ 02.06.2006. 10:13 ] @
I to je lepota Interneta.
[Ovu poruku je menjao privrednik dana 06.06.2006. u 21:17 GMT+1]
[ Deda_Mraz @ 02.06.2006. 10:38 ] @
Citat: fanfon: Sta bi bilo da je mali batica imao starijeg brata, a ne sestru?
Mali batica pored sestre ima i starijeg brata :P
Hvala bogu pravu stranu sam izvukao
[ tox master @ 02.06.2006. 22:13 ] @
Citat: Deda_Mraz: Mali batica pored sestre ima i starijeg brata :P
Hvala bogu pravu stranu sam izvukao :D
moglo je da bude svasta!!! :) :)
ali kako narod kaze...sve je dobro kad se dobro svrsi! Citat: z@re: Poznato je da se ljubavi mogu nac na razlicitim mjestima, a kontajuci globalni opseg Interneta danas...al uglavnom ja volim konvencionalne metode, old-school ;)
Sretno ImPlantu i Deda_Mrazu, kao i njihovim ljepsim polovicama :)
slazem se sa ovim.
ja sam uvek bio za nesto fizicki opipljivo a ovako preko zica i drugih medija prenosa podataka,tek uzivo sa nekim vidis kakva/kakav je neko.
ja ne znam vise broj sa koliko sam se devojaka cuo na cetu,msn...i bilo je svakakve price ali to nikad nisam shvatao za ozbiljno (mozda zato sto ih je dosta bilo udaljeno par hiljada kilometara odavde).
u svakom slucaju sretno svima koji su se tako upoznali i po meni je to bas sudbina kad se neko tako nadje na netu i na kraju ostanu zajedno (bar neko vreme :) ma salim se) .
pozdrav svima
[ Boboje @ 06.06.2006. 00:55 ] @
ana, ajde posalji adresu ili broj neke ortakinje
[ Marko_L @ 06.06.2006. 03:32 ] @
Hehe... ista stvar... samo ne na ovom forumu, doduše ima nas i ovde, ali romansa je započela na drugom mestu :) Inače, sve se odigralo na mnogo čudan način (zar nije tako uvek sa net poznanstvima :)), tj. prvo smo se žučno raspravljali oko čega god smo stigli, sve dok nismo odlučili da nastavimo da se svađamo preko GTalk-a. Ostalo je istorija :) Btw, nikada nisam verovao da može da se rodi nekakva ljubav preko neta, a pogotovo ne da to može da bude savršenstvo, ali čovek se uči dok je živ. Draga, ne ljuti se, morao sam ovo da napišem :)
Autoru teme i njegovoj izabranici želim puno sreće u daljem zajedničkom životu :)
[ Deda_Mraz @ 06.06.2006. 14:56 ] @
Citat: Marko_L: Btw, nikada nisam verovao da može da se rodi nekakva ljubav preko neta, a pogotovo ne da to može da bude savršenstvo, ali čovek se uči dok je živ
Hehehehe potpuno ista stvar
[ dr ZiDoo @ 12.06.2006. 14:13 ] @
A nesto homeseksualno?????????
[ bukovski @ 12.06.2006. 16:15 ] @
Citat: dr ZiDoo: A nesto homeseksualno?????????
Oo LOL
[ z@re @ 13.06.2006. 03:32 ] @
Citat: tox master: slazem se sa ovim.
ja sam uvek bio za nesto fizicki opipljivo a ovako preko zica i drugih medija prenosa podataka,tek uzivo sa nekim vidis kakva/kakav je neko.
ja ne znam vise broj sa koliko sam se devojaka cuo na cetu,msn...i bilo je svakakve price ali to nikad nisam shvatao za ozbiljno (mozda zato sto ih je dosta bilo udaljeno par hiljada kilometara odavde).
u svakom slucaju sretno svima koji su se tako upoznali i po meni je to bas sudbina kad se neko tako nadje na netu i na kraju ostanu zajedno (bar neko vreme :) ma salim se) .
pozdrav svima
Pa, ne vjerujem da se netko zaljubio u IRC logove od neke zenske ;) Cijela prica oko tih Internetskih poznanstava lezi na hipotezi da cete se vidjet uzivo jednog dana, i da cete ostat u takvom kontaktu. Usprkos tome, mene stvarno te stvari ne idu, chatanje i to. "Ej, sta radis, odakle si, koliko imas godina". Neee, vise mi odgovara uzivo ;)
[ Nemanja Avramović @ 13.06.2006. 11:22 ] @
Ja sam moju Jo fanu upoznao na krstarici, kanal #reggae Naravno, to je bio običan chit-chat, sve dok se nismo upoznali uživo
[ Danilo Cvjeticanin @ 13.06.2006. 11:43 ] @
Ja sam sa najmanje 4 devojke bio koje sam upoznao na chatu. Ako Fanfon cita ovu temu moze to i da potvrdi :D xaxa
[ fanfon @ 13.06.2006. 13:15 ] @
Stara svalercina:D Nije ni cudo kad spava na chatu...
[ Deda_Mraz @ 17.06.2006. 03:40 ] @
Citat: JaHvram: Ja sam moju Jo fanu upoznao na krstarici, kanal #reggae Naravno, to je bio običan chit-chat, sve dok se nismo upoznali uživo
A onda klik-klak
[ Nemanja Avramović @ 19.06.2006. 18:08 ] @
Ofskroz
[ Milan M. Radovic @ 13.07.2006. 01:11 ] @
pa znate sta....4 spoja od 9000 clanova...ima vremena...a koliko uopste ima zenskih clanova - Gojko napravi listing,u tome si dobar!
Na ESu prevedeno znaci:
"Ona je htela SSL, a ja joj pokaz'o Download...";
Je*ote ovo ; na kraju navodnika mi je profesionalna deformacija od PHPa
Sve u svemu, deca se voledu - svaka cas' i sto kaze kolega, zov'te na svadbu
A vi ostali kad vec bude bilo svadbe, da bude a od kuma - laptop!
Zamislite da se prijave na 48 sati svadba...covece, ES bi bio cyber-kum I II i III deo...
Pa nista pred maticara stave konektovan laptop,kamericu i mi gledamo sve to...
[ Mister Big Time @ 13.07.2006. 02:50 ] @
ko bi rekao... to se obicno desava na forumima koji nisu tehnicki orijentisani... I guess :)
Respect and good luck!
[ Shadowed @ 15.07.2006. 18:47 ] @
Hm, ovde se pominju samo slucajevi sa happy end-om na kraju. Da li je uvek tako ili oni drugi ne zele da pisu o tome?
[ Mikky @ 15.07.2006. 20:19 ] @
Citat: Shadowed: Hm, ovde se pominju samo slucajevi sa happy end-om na kraju. Da li je uvek tako ili oni drugi ne zele da pisu o tome?
Hm ne znam... mozda pandora ima neki sad-end ali nece da podeli sa nama.
[ blejim @ 18.07.2006. 17:53 ] @
Hahah Pandora :) gde se njega seti, da te nije muvao :)))))
p.s. zaljubljenim ES parovima zelim sve najbolje i da zovu na svadbu ili bar na palacinke :P a sta vam je to da svakom clanu ES napravite palacinku, pa treba da pecete palacinke jedno 15-16 dana :))
[ Gojko Vujovic @ 18.07.2006. 23:47 ] @
Citat: Shadowed: Hm, ovde se pominju samo slucajevi sa happy end-om na kraju. Da li je uvek tako ili oni drugi ne zele da pisu o tome?
Ima i drugačijih, ali ne mogu da ih imenujem ako se sami "počinioci" ne jave. Reći ću samo da je bilo:
- "Ok, pozvaću te onda drugi put?"
- "Bolje nemoj."
[ Mihailo @ 19.07.2006. 10:38 ] @
Hehe Gojko pa imaš ti i nešto ličnog iskustva.. Mada, ne znam koliko je bilo romantično :D :D :D
[ Krvavi @ 09.11.2006. 15:41 ] @
PRAVA osoba, prava ljubav, moze biti bilo gdje sakrivena, na ulici, cosku, klupi, parku, tramvaju, busu, avionu, vagonu, kamionu, ma bilo gdje, negdje vas ceka, pa na kraju krajeva, i u ovim bitima, jedinicama i nulama, i nista to nije cudno, cak je i dosta realnije da tu sretnete nekog, nego sto je na drugim mjestima slucajnost, jer je tu vise ljudi, mada su sve te slucajnosti svima nama predodredjene...
Svima koji su se na ovaj nacin net-upoznavanjem usrecili, zelim da im to i potraje...
Ja sam za 5-6 g koristenja, upozno mozda nekih 7-8 osoba, zena naravno :), neka su bila nazor ono, kad smara i zove 20 x da se nadjemo, a meni to sve nekako bilo glupo, 2-3 su bile ono "ajde da se malo druzimo" , imale jaku zelju za druzenjem :)
s jednom skoro pa godinu bili
i posljednjom, razocarenje, shvatis da je losa osoba i beze, i bude sve to kita...
Tako da ne znam, sve je to negdje izmedju, kao i sve ostalo sto biva...
pozz svima ;) koliko vas ima i puno srece zelim u tim traganjima za romansama hehe
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|