[ Vole Domu @ 13.06.2006. 09:58 ] @
| Dakle pitanje je kako naterati pomorandzu da ostane sto duze sveza.... znaci nije mi bitno da ostane jestiva samo da spolja izgleda normalno... razmisljao sam da izvadim svo meso da ostane samo kora pa da je popunim necim da bi joj ostao oblik...
ima neko ideju??? |
[ Fuzz @ 13.06.2006. 10:07 ] @
Ali kora se susi...
[ Abdee @ 13.06.2006. 10:20 ] @
Stavi je u teglu a teglu napuni rakijom. U isto vreme ces imati i uspomenu i veoma ukusno pice...
[ fade @ 13.06.2006. 11:02 ] @
i onda bi tu rakiju zvao pomorandzovica?
[ Nemanja Avramović @ 13.06.2006. 11:13 ] @
Citat: Vole Domu: ...razmisljao sam da izvadim svo meso da ostane samo kora pa da je popunim necim da bi joj ostao oblik....
...meso?
Mislio sam da vegetarijanci bez "problema" jedu pomorandže
[ Corey @ 13.06.2006. 14:50 ] @
Citat: fade: i onda bi tu rakiju zvao pomorandzovica?
Tako nešto,baš me zanima kakav bi ukus imala.
[ Vole Domu @ 13.06.2006. 17:41 ] @
Pa dobro u kranjem slucaju moze i da se osusi... a ta radza bi bila jak eksperiment
meso... dobro znas na sta sam mislio... pulp kakoseveczove...
[ Vole Domu @ 13.06.2006. 17:45 ] @
Necu da otvaram novu temu za jos jedno bolesno pitanje...
Znaci treba mi najbolja zamena za krv... Ustvari najvise bi mi odgovaralo da nadjem negde svinjsku krv.. ne znam dal mesari imaju to da prodaju na kilo... ako ne nadjem nista uskoro idem u selo kad ih budu klali da skupljam u kanticu...
jedan predlog koji sam dobio je kecap i voda...??
druga ideja je crvena boja koje imam ali nije bas jeftina...
????
[ Mauricije @ 13.06.2006. 17:51 ] @
Zalij je transparentnim silikonom.
Citat: Corey: Tako nešto,baš me zanima kakav bi ukus imala.
Ma nama svaki valja samo nek se pije
Citat: Vole Domu: Necu da otvaram novu temu za jos jedno bolesno pitanje...
Znaci treba mi najbolja zamena za krv... Ustvari najvise bi mi odgovaralo da nadjem negde svinjsku krv.. ne znam dal mesari imaju to da prodaju na kilo... ako ne nadjem nista uskoro idem u selo kad ih budu klali da skupljam u kanticu...
jedan predlog koji sam dobio je kecap i voda...??
druga ideja je crvena boja koje imam ali nije bas jeftina...
????
Pa trebao si u vreme klanja, tada je lako naci
[ Vole Domu @ 13.06.2006. 19:21 ] @
Dobro silikon... eto dodjosmo i do prve konstruktivne ideje...
kolko kosta i gde ima/???
a sto se tice klanja ovi moji u selu svake dve nedelje koljnu jedno... tako da ako se ne setim kofa u ruku i pod svinju... ne znam jel smrdi ta krv puno kad se osusi???
[ Lappy @ 13.06.2006. 19:34 ] @
Aj' bre, pokvari mi veceru :/
[ Corey @ 13.06.2006. 22:25 ] @
Što se tiče te rakije malo ste me zainteresovali,napraviću je pa rezultat kroz x vremena :) možda napravim neki novi srpski brend :P
[ Vole Domu @ 13.06.2006. 22:29 ] @
Ajde pa javi...
uostalom nije ti potpis za dzabe RAKIA correcting people
[ zaraza @ 14.06.2006. 00:10 ] @
Vole, zar ti nisi onaj sto je pitao kako da potopi lesh a da se nikad ne nadje....
tj koliko treba da opteretis lesinu, da ova potone...
c,c,c,,c
[ Deda_Mraz @ 14.06.2006. 17:15 ] @
Vole Domu izvini čime se ti baviš? :D
[ Goran Mijailovic @ 14.06.2006. 18:25 ] @
Citat: a sto se tice klanja ovi moji u selu svake dve nedelje koljnu jedno... tako da ako se ne setim kofa u ruku i pod svinju... Citat: Deda_Mraz: Vole Domu izvini čime se ti baviš?
Pravi krvavice
[ Nibble @ 14.06.2006. 18:57 ] @
levo mudo zreo si za es bisera
[ Vole Domu @ 14.06.2006. 20:21 ] @
pravi krvavice - hahahhaa... evo sad cu da postujem deo projekta a drugi deo kad nabavim KRV!!!(Buahahaha)... inace ovo narandzasto je sok pomorandze a ovo crveno je moja krv samo razvodnjena ali za drugi deo projekta mi treba nesto oko pola litre pa nemogu bas toliko svoje da izvlacim...
Eto sad vise na zidu...
a sto se tice Es bisera ja cu samo da napomenem da se ponosim time sto sam jedan od ljudi zbog kojih se madzone zove MADzone... "-) '_) :-)
[ Vole Domu @ 14.06.2006. 20:33 ] @
Da zaboravio sam da napomenem da ove pomorandze stoje vec dve nedelje tu a jos ne pokazuju znake truljenja tako da ce mozda najbolje resenje biti da menjam pomorandze s vremena na vreme...
a evo i thumbnails svih slicica mojih pomorandzi zavisnika...
[omg] [/omg]
[ anon28907 @ 14.06.2006. 22:26 ] @
Ne bih sad u OT ali me stvarno zanima cemu ta krv :)
[ Vole Domu @ 14.06.2006. 22:29 ] @
mislis sta ce biti drugi deo ili koji sam k* trpao krvavi spric u pomorandzu (odnosno koja je poenta svega ovoga)...
[ zaraza @ 14.06.2006. 22:46 ] @
i mene zanima taj spric, a pogotovo ona recenica "a ovo crveno je moja krv samo razvodnjena"...
[ sasa022 @ 15.06.2006. 03:10 ] @
To je sve od FANTE od crvene pomorandze....
@Vole Domu
Predji na domace sokove.... bice ti bolje
[ Ivan Golubović @ 15.06.2006. 07:12 ] @
Ej ja imam neke jagode koje bi voleo da prepariram... Ima li neko ideju?
[ Vole Domu @ 15.06.2006. 11:10 ] @
Ma nije to prava krv lozio sam vas iz dva razloga:
1. Da vidim da li ova boja koju sam koristio stvarno moze da prodje kao krv...
2. Da vidim reakcije...
evo i slike bocice sa bojom (Blood red, jelte!)
[Ovu poruku je menjao Vole Domu dana 16.06.2006. u 10:27 GMT+1]
[ Vole Domu @ 21.06.2006. 16:12 ] @
blahblahblah... i tako idemo dalje za iste pare imam par novosti za vas...
1. Probao sam oblaganje silikonom i nije bas najprakticnije jer uvek neki deo ostane nepokriven a silikon je providan pa se ne vidi bas najbolje, lako se cepa, jedino resenje je da se stavi monogo ali onda pomorandza nije najvidljivija...
Postujem sliku treceg (?) dela projekta (o prvom ce biti jos reci to je onaj za koji mi treba puno krvi). Ono gore je S3 graficka i, da, ovo je ATA kabl za hard zato sto mi nije bilo prakticno da koristim celu maticnu.
2. Srednja pomorandza od ovih narkomanskih je istrulila... i to maksimalno, a ove dve kao da su jutros donesene (napominjem da nisu, stoje tu vec tri nedelje i to su iste one s pocetka projekta) verovatno zbog prskanja, konzervansa, hemije...
postujem dve slike jednu na kojoj se lepo vidi, drugu koja je vise u skladu sa projektom//
3. Cetvrti (?) deo projekta (koji je ustvari nastavak prvog). Vidljive su i posledice przenja silikonom jer je ovo ujedno bila i test pomorandza...
[ genije mladji @ 22.06.2006. 22:28 ] @
Nemam komentara
[ networknagual1980 @ 23.06.2006. 12:22 ] @
Vole domu, da li si pokusao da ubrizgas sebi sok od narandze intravenozno?Ako je moja logika tacna, i ti bi trebao da se osusis kao narandza kojoj je ubrizgana krv! I da, pitanje: jel se ti smatras naucnikom ili umjetnikom?
[ Mauricije @ 23.06.2006. 16:44 ] @
E stvarno si umjetnik - manijak
Pokusaj lakirati narandzu bezbojnim lakom za parket!
Pratimo dogadjanja, ovo je jedna od zanimljivijih tema u MZ u!
[ Vole Domu @ 24.06.2006. 00:10 ] @
Naucnik - hahah... hvalahvala pa ipak ja ne ocekujem neku mutant pomorandzu od svega ovoga... mada ko zna TURURURURURU*
* (Muzika iz X files - prim.aut.)
Umetnik - pa ne znam ja volim da mislim da jesam mada kad pogledam sta se sve danas naziva umetnoscu i ne zelim bas da se tu svrstam... a i malo mi je nejasno poreklo ove reci (onaj koji umece - umetnik, jelte?)
Manijak - manijakmanijak moze biti svak...
Sto se tice spricanja u venu kad sam pravio prvu pomorandzu to mi je isto burazer rekao... kao "to je zdrav covek ne moze da saceka da mu organizam obradi narandze pa brizga vitamin c direktno u venu". Infuzija vitamina C. hehe. Da takodje bih da napomenem da se ne pucam u venu i da ne koristim nikakve droge dok stvaram... ne pusim slabo pijem alkohol slusam zabavnu muziku
* (a jel ima neko ko slusa muziku koja mu nije zabavna??-prim.aut)
i volim sve sto vole mladi pisem zabavniku po prvi put i zanima me sta se desi sa pomorandzom kad joj se ubrizga ljudska krv...
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|