[ vertex @ 17.06.2006. 14:54 ] @
Zadnjih dana sam se stalno svadjao sa ortakom zbog moje fantom dukserice.
Naime na duksu je izvezena trobojka na kojoj je ispisano ACAB (All Cops Are Bastards) i ima vez na kojem pishe "STAND UP AGAINST POLICE BRUTALITY".

e sad on tvrdi da panduri imaju pravo da me zbog te majice startuju na ulici, pretresaju i slicno, a ja tvrdim da nemaju...

ko je u pravu?
[ SmilieBG @ 17.06.2006. 15:07 ] @
Zavisi jel' pandur kresnuo nesto taj dan ili jos nije... ;-)

I ni od cega vise...

Poz,
Sale
[ burex @ 17.06.2006. 15:11 ] @
Citat:
vertex: STAND UP AGAINST POLICE BRUTALITY

Jel' si siguran da će oni to uopšte umeti da pročitaju?
[ Floyd @ 17.06.2006. 15:11 ] @
Oni imaju pravo da te startuju i preteresaju i ovako i onako sto se PRAVA tice. Koliko ce oni tebe smarati zbog te majce je druga tema. Probaj pa ces videti, ako ti se stvarno nosi ta majca. Mada se ja ne bi puno nervirao, ne zna puno pandura engleski.
[ vertex @ 17.06.2006. 19:12 ] @
Zanimalo me samo da li to spada u neko krshenje zakona, tj. vredjanje organa reda?
tako moj ortak tvrdi...
[ Floyd @ 17.06.2006. 19:19 ] @
Pa mozes da biras izmedju Golog Otoka i Sibira
[ a1200 @ 17.06.2006. 19:49 ] @
Ja sam svojim ocima video coveka koji je sa majcom na kojoj pise:
"Shut up you stupid bitch!" - onako velikim crnim slovima na beloj pozadini,
prosao pored mene u opstini
a u redu za uplatu raznih gluposti jedno 30-tak ljudi ceka, a ja negde pri kraju , doslo mi da ga pitam gde ju je nabavio...
[ Deda_Mraz @ 17.06.2006. 23:04 ] @
Kao što neko gore napisa neće ti ništa reći jer neće umeti da pročita, jer nema ni 2 razreda srd. škole.

A da te startuje može i ako mu nešto tog dana nije bilo po volji ošuriće te od batina, bio ti kriv ili ne.... shvati da je ovo policijska država!
[ abishai @ 18.06.2006. 17:33 ] @
Moguce da ima neka fora... kao neko vredjanje i sl. Mada sto su neki rekli... pitanje je prvo ko ce od njih to pogledati i ko ce umeti da procita :).

Verovatno te nece prebiti jer si sigurno maloletnik... ali ako hoces da te non stop drndaju zaustavljaju i sl. ti je nosi.. nije ti ovo USA ;)
[ AlexanderTheGreatest @ 19.06.2006. 09:31 ] @
Ja mislim da bi bilo cimanja da je sve to napisano na srpskom, ovako niti oni znaju engleski niti obracaju paznju na to.