[ Mitrović Srđan @ 20.06.2006. 14:09 ] @
| Sta je uopste hostel?
Koliko sam skapirao to je kao neka supa sa izdavanjem soba jeftino smrdljivo i sl?
jel ima u Bugarskoj i koliko kostaju :)
Mislim na mesta poput Suncev breg i sl.
I naravno koliko bi kostalo da se iznajmi jedna kuca npr za nas 5-6
jel imate predlog. |
[ Fuzz @ 20.06.2006. 14:32 ] @
Citat: aleksandrin: Sta je uopste hostel?
Koliko sam skapirao to je kao neka supa sa izdavanjem soba jeftino smrdljivo i sl?
jel ima u Bugarskoj i koliko kostaju :)
Koji si kralj :)
[ KnightOfDoom @ 20.06.2006. 15:17 ] @
Ma to ti je onaj film. :D
Koliko ja kontam to je kao hotel samo sto ne iznajmis sobu samo za sebe (ili porodicu, drustvo...) vec te ubudze sa bilo kim.
Tipa daju ti sobu koja ima pet kreveta i tu su jos 4 osobe koje vidis prvi put u zivotu.
[ bakara @ 20.06.2006. 15:31 ] @
Hostel cine tzv. dormitori ili ti po srpski spavaonica. I predstavlja najjeftiniji oblik prenocista.
Bugarski hosteli su i vise nego dobri
Ako zelis privatnost hostel nije za tebe.
Pitaj ako te jos nesto zanima.
[ Mitrović Srđan @ 20.06.2006. 19:51 ] @
UU :) znam samo da me jos smeste sa dve cupi kao u filmu hostel.
Pa planiramo da idemo vozom do bugarske koliko moz da kosta voz do sofije npr?
Znaci idemo Suncev breg , zlatni pjesci kako vec i gledam kako bi bilo da nocimo
u takvim rupama :) ionako cemo biti konstantno pijani tako da mogu da spavam i na
steni nekoj :)
Zanima me jel postoji negde ponuda tih hostela mapa ili sta vec ili kuca.
Znaci dolaze u obzir i kuce na iznajmljivanje.
Koja bi mi bila najbolja soluicija.
Uopste mi ne trebaju neki hoteli i sl idemo lovimo cupi i da pijemo :)
[ Abdee @ 20.06.2006. 20:16 ] @
U Bugarskoj je privatni smestaj toliko jeftin da stvarno nema potrebe traziti hostele i sl. Odes u Nesebar i odma' nadjes neki privatni smestaj a posle samo izlazis u Suncev Breg (jer u SB nema privatnog smestaja, samo hoteli).
[ S_Kid @ 20.06.2006. 20:23 ] @
Imaj u vidu da ni u Pjascima nema privatnog smestaja, ali ima u mestu koje je 2km pre (Cajka iliti Kabakum).
Inace, privatni smestaj je mnogo bolji od bilo kog hostela a u Bugarskoj je dzabalesku...
[ skriven.iza.laznih.imena @ 20.06.2006. 20:41 ] @
Hosteli su ti uglavnom studentski domovi. Preko leta na univerzitetima nema predavanja pa su domovi prazni, i mogu da se izdaju. Zato su i jeftiniji od hotela. Jer im nije prvobitna namena da se iznajmljuju. Inače može da ti se desi da te stave u sobu sa bilo kim, ali ti i ne brane da sam iznajmiš celu sobu, ili jednokrevetnu.
Inače na zapadu su studentski domovi (hosteli) bolji od pojedinih naših hotela...
[ bakara @ 20.06.2006. 21:34 ] @
[ Milos niks @ 20.06.2006. 22:16 ] @
Citat: aleksandrin: UU :) znam samo da me jos smeste sa dve cupi kao u filmu hostel.
:)
Zajebano zavrsili likovi u filmu :) a inace takve cupi ne spavaju po hostelima u bugarskoj , u najboljem slucaju mozes neku moldavku da navatas ...
[ fade @ 20.06.2006. 22:21 ] @
Ma nije Bugarska za vas Majurce , vi ste navikli na onu Sabacku savu , i josh hostel ,zauvek njen ,sta to beshe znaci aleksandrin...
[ Vostoki @ 21.06.2006. 06:41 ] @
Hostel ti je moj aleksandrine nesto gde bih ja pre bio nego u hotelu Monte Karlo na azurnoj obali.
To ti je neka vrsta ekskurzije. Zajebancija. Druzenje. Razmena iskustava.
Steta stvarno sto nasi mladi ne mogu da putuju...
[ Mitrović Srđan @ 21.06.2006. 06:49 ] @
O tome ja i pricam.Uopste mi nije bitno gde cu biti jel ide veliko drustvo
tako da mogu da iznajmim i obor :)
Hvala vam svima na pruzenim informacijama veoma su mi od znacaja.
Inace sto se tice privatnog smestaja dli bi u sezoni npr Avgust mesec sigurno
nasao neki smestaj ili jel znate mozda neke brojeve ili kako vec
na koje bih mogao da zakazem rent.
[ bakara @ 21.06.2006. 08:04 ] @
Pa koristi linkove koje sam dao, trebace ti kartica za rezervaciju. Ili mozes mailom, mada to nije bas sigurno.
Javi utiske
[Ovu poruku je menjao bakara dana 21.06.2006. u 09:26 GMT+1]
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|