[ eee @ 03.07.2006. 14:49 ] @
Svaka pomoc je dobrodosla. Hvala |
[ eee @ 03.07.2006. 14:49 ] @
[ Boki4u @ 03.07.2006. 14:59 ] @
Mozda da probas negde na netu?
Ja imam dres Brazila. Nisam video da se kod nas prodaju, mada nisam ni gledao nesto mnogo. Posto je Nike sponzor, bilo bi logicno da ih ima tamo, ali nisam siguran. Neka potvrdi neko ko je nedavno bio u Nike-u! [ S_Kid @ 03.07.2006. 16:55 ] @
Imas u Deltinim prodavnicama Nike dresove... Brazil, Holadnija... ne znam ni ja sta jos.
Video sam u izlogu na Bulevaru, kod Tasha otprilike... [ Kosta ******um Rex Persia @ 03.07.2006. 17:12 ] @
Kad sam pre dva meseca bio u Nišu, video sam u podmemnom prolazu u jednom butiku da imaju dresove mnogih reprezentacija, među njima i Brazilske, Argentinske, Nemačke, a čini mi se da su imali i Francuski dres. Cena im je tad bila samo 1700 dinara, ali svi mi znamo da je to loša kopija poreklom iz Kine.
Zna li neko gde se može kupiti ORIGINALNI dres, pa nek košta koliko košta, samo da traje i da znam da je original. [ Deda_Mraz @ 03.07.2006. 17:37 ] @
Ma Kosta sve je to iz Kine... samo je pitanje kvalitea A B ili C
Inače ko hoće da kupi dresove naše reprezentacije (ako uopšte ima nekog ko je željan da nosi takav dres) moze na plavi.org originaln su! [ Boki4u @ 03.07.2006. 18:48 ] @
Ovaj dres Brazila sto imam je original 100%.
Na njemu lepo pise "MADE IN BRAZIL" a na unutrasnjoj etiketi "INDUSTRIA BRASILEIRA". A sto se kineza tice, nisu normalni sta sve ne uspeju da kopiraju. [ eee @ 04.07.2006. 08:02 ] @
Hvala na pomoci. Videcu u Delti da li imaju ono sto mi treba.
[ dakuri @ 04.07.2006. 08:08 ] @
Mene interesuje dres engleske reprezentacije,
Da li ima negde u Novom Sadu?, moze i kineski. [ Boki4u @ 04.07.2006. 14:06 ] @
Evo mozda neke stvari na sta treba baciti oko....
Izvinjavam se unapred zbog kvaliteta slika, sestra mi maznula digitalac i otisla na "odmor" Sa druge strane kragne (iza zvezdica) treba da pise BRASIL (sa S) od zutog konca. Sad nemam neki china pa da mogu da uporedim, ali jbg, mozda pomogne nekom ovo. [ Kosta ******um Rex Persia @ 04.07.2006. 16:27 ] @
OK, hvala na tome. Ali, ponovo mi niko konkretno nije rekao gde mogu da kupim ORIGINALNE dresove stranih reprezentacija, naravno treba mi Brazilski i možda još neki dres. Ali, kompletna oprema, znači dres, šorc i sve što ide uz to.
Kopačke mi naravno ne trebaju. Mislim, neki link ka beogradskom predstavništvu koji prodaje provereno originalne fudbalske dresove bi mi mnogo pomogao. Cena nije bitna uopšte, nek košta koliko košta. [ Andreja Dulovic @ 04.07.2006. 21:35 ] @
meni se svidjaju "dresovi" koje nose sudije na svetskom prvenstvu. konkretno mi se svidja ona crna verzija majce sa dve zute "linije", a cini mi se da ima i kragnu pride. :) pretpostavljam da to nema nigde da se kupi? :)
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|