[ Vole Domu @ 11.07.2006. 16:39 ] @
| Neki albumi imaju specijalne bonus pesme za Japan... npr Muse novi album ima Glorious samo za japan.
Onda neki singlovi se izdaju samo u japanu ili australiji UK,,,
Cemu sve to?
Zar vam zvuci logicno da pravite neku pesmu snimate sto bolje producirate je itd. i kad zavrsite sa svim tim resite da je mogu cuti samo japanci. Zasto uopste uskracivati ljude za pesmu? i zasto bas JAPAN>? |
[ kelja @ 11.07.2006. 22:45 ] @
Muse novi album...Mislis na Absolution???ili...
[ acaradio @ 11.07.2006. 23:01 ] @
Verovatno su te "bonus tracks" ustvari pesme koje se nalaze samo na singl izdanjima (kao druga i treca pesma na singlu) da ne bi posebno pustali u prodaju i singlove i album. Takva izdanja bi bila veoma prakticna za nase trziste gde se mogu kupiti samo albumi, a singlova ima jako malo. Kod nas bi svaki album trebalo da sadrzi te bonus pesme sa singlova.
[ Darko Prelic @ 12.07.2006. 01:13 ] @
nazovite me ludim ali ta pesma je verovatno na japanskom
[ Vole Domu @ 12.07.2006. 11:54 ] @
Citat:
Darko Prelic: nazovite me ludim ali ta pesma je verovatno na japanskom :D
haha dojaja nije nije... iako moze da se kupi samo u japanu moze i da se skine sa neta...
pa sam je nabavio
Citat:
kelja: Muse novi album...Mislis na Absolution???ili...
ne Blackholes And Revelations 2006
@acaradio: ima smisla....
[ Boki4u @ 12.07.2006. 12:24 ] @
Mozda je na toj pesmi veci deo muzickog sadrzaja na visim frekvencijama, a japanci su poznati po tome sto cuju te vise malo bolje od drugih ljudi :D
[ zoran @ 13.07.2006. 03:42 ] @
Ne....nego je to pesma o jednoj devojci Japanki koja toči piće četvorici momaka koji sede za četvrtastim stolom u čamotnoj pustinji u kojoj će uskoro monsunska kiša....
[ Pici man @ 14.07.2006. 22:19 ] @
Znam, da kada sam ja dosta davno(kad Bugari & Co. nisu još carovali kod nas) u Beču posetio Virgin records market, da je tamo medju albumima koji su me interesovali(radilo se o kompilacijama) uvek bilo zaista i kompilacija ili ti albuma koji su bili za japansko tržište sa jednom ili dve bonus pesmice viška. Uglavnom su i bili skuplji od ostalih izdanja! :(
Tako da ovo već odavno stoji - za "japansko tržište" ili šta već!
[ vindic8or @ 18.07.2006. 22:43 ] @
nema veze sa supersonicnim sposobostima publike u japanu, jednostavno im je trziste veliko i vrlo kompetitivno, i sve labeli se bore za kupce.
[ shumar @ 26.07.2006. 17:42 ] @
Citat:
Darko Prelic: nazovite me ludim ali ta pesma je verovatno na japanskom :D
darko je 70% u pravu
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.