[ fade @ 16.07.2006. 17:02 ] @
Josh samo tacno mesec dana do pocetka ovog eventa ,svake god sve bolji ,prosle je bilo nevidjeno a idemo li i ove ? |
[ fade @ 16.07.2006. 17:02 ] @
[ kovach @ 16.07.2006. 18:06 ] @
Obavezno, nego, je l cuo neko (ili mozda zna) kakav ce biti muzicki program ove godine... mislim bar otprilike neki bendovi koji ce doci iako je mozda malo rano za to jer ni na zvanicnom sajtu ne pise nista na ovu temu, al' reko mozda je neko nesto nacuo... :)
Inace zvanicni sajt je www.belgradebeerfest.com sto pise i na plakatu koji je fade okacio gore, ali mozda neko ne vidi pa reko da napisem... Pozdrav... [ Boki4u @ 16.07.2006. 18:50 ] @
Bilo je u blicu ko ce otprilike nastupati.
Ne znam da li se taj primerak novina jos uvek vuce po kuci negde, ili je bacen. Da pogledam, pa javljam. Kaze ovako: Prvog dana, posle nastupa Zvonka Bogdana, Festival ce zvanicno biti otvoren u 22 sata. Isto vece nastupaju "Plava Trava Zaborava" (HR) i Šukar (SLO). Drugog dana izmedju ostalih i "Ajsbrn", "Ortodoks Kelts" i "Atomsko Skloniste" iz Rijeke. Treceg "Urban" (HR), "Van Gogh" i "Darkvud Dab", a cetvrtog dana Rambo Amadeus, "Zabranjeno Pusenje" (BiH) i Luis. Petog dana, finale u brzom ispijanju piva, i nama najzanimljivije miss mokre majce :D Eto, to bi bilo to sto pise u Blicu. [Ovu poruku je menjao Boki4u dana 16.07.2006. u 20:04 GMT+1] [ fade @ 16.07.2006. 19:10 ] @
Ja sam pisao na mail pre jedno mesec dana da pitam za izvodjace ,rekli su da ce biti za jedno 20-ak dana al nista ,inace na sajtu ima odeljak o tome ko ce nastupati ,ali samo pishe preko 40-ak izvodjaca i to je sve ,kada ce lista biti ne znam.Valjda josh uvek neznaju ko ce sve doci ,pa nisu hteli nepotpunu listu da objave.
[ Djomloun @ 16.07.2006. 19:32 ] @
Nadam se da nece biti kicxerice (vrtesxke i ona sxarenila...) kao prosxle godine + da nece svirati Van Gogh :-)
[ Corey @ 16.07.2006. 20:15 ] @
U ispijanju piva definitivno pobeđuje moj najbolji ortak,ko uspe da sabije kriglu(0.5) za manje od 3 sekunde,dobija ga.U protivnom....
[ fade @ 16.07.2006. 20:20 ] @
Djmloun sve ce to biti ,pitao sam ,i bicde vishe neg prosle god ,van gogh na srecu nece biti ,svaka im cast smorili ljude zestoko, a imali su termin od 90 min ,a da je bio blaza i njegovi ,na njihovo vreme .Ipak treba platiti sve te silne troskove ,organizaciju ,muziku ,preko 40 izvodjaca ,tako da je opravdano sto ima to ,ni meni se ne svidja ,al ako mora ,mora.
[ S_Kid @ 16.07.2006. 20:46 ] @
Svake godine je sve veca i veca seljanija, a plakat im je cist rip-off omota Prodigy za Allways Outnumbered...
[ KnightOfDoom @ 16.07.2006. 22:38 ] @
Pa i nije bas.
[ Djomloun @ 17.07.2006. 08:14 ] @
Sxteta sxto nema visxe stranih piwa, lnk http://bbf.mvcore.net/active/sr-latin/home/ucesnici.html btw ucesnici prvog beer festa http://www.belgradebeerfest.com/2003/sr/ucesnici_piva.html ;<
[ Nemanja Avramović @ 17.07.2006. 12:06 ] @
Ma bitno je da ima piva... i dobre muzike... ja već sredio upad u bekstejdž za "Ajsbrn"
[ Deda_Mraz @ 17.07.2006. 21:05 ] @
I šta ćeš tamo da radiš???
Zar i dalje ima likova koji se lože na taj famozni bekstejdž? prošle godine Nastić je objasnio nekoliko stvari... Bilo gotivno do sada... mada ako bude ovakva muzika sa sve keltima smaračima... razmisliću dobro da li ću da odem :/ --Shadowed prestani da popuješ! nisi zanimljiv više! [Ovu poruku je menjao Deda_Mraz dana 17.07.2006. u 23:46 GMT+1] [ Nemanja Avramović @ 17.07.2006. 22:20 ] @
Da planiram sledeće akcije sa Ajzbrnima u vezi sajta, pijemo pivo i pričamo. To i inače radimo kad se nađemo u gradu, pa možemo i sad. Ne ložim se na bekstejdž, bitno mi je da iskuliram, a pošto se ne viđamo često, koristim priliku
[ Deda_Mraz @ 17.07.2006. 22:47 ] @
Ahaaa e pa to je drugo onda, ako se lično znate ;)
Daj bože da se promeni još raspored muzičke scene :/ [ Shadowed @ 17.07.2006. 23:01 ] @
@Deda_Mraz, izvini, u cemu je problem?
[ Deda_Mraz @ 17.07.2006. 23:05 ] @
U tome što nemaš šta drugo da radiš pa juriš moje postove i izmišljaš neke psovke!
OK i da je bilo, iskuliraj me više... nediram ja tebe nediraš ti mene...ćao! [ Shadowed @ 18.07.2006. 00:00 ] @
Ja se izvinjavam ostalim ucesnicima na offtopic-u, ali posto sam prozvan odgovoricu a kada se sredi stvar, obrisacu offtopic poruke.
Poruku sam ti editovao jer jeste imala psovku. Obicno se to istolerise ponekad, ali ti to radis vrlo cesto i nije u redu. A tvoju paranoju stvarno ne razumem... Pa, pogledaj samo koliko je tema u kojima si ti ucestvovao a ja ne i obrnuto. Stvarno ne vidim razlog da mislis da te jurim. [ Nemanja Avramović @ 18.07.2006. 01:34 ] @
Hmmm... nisam viđao ljude koji ih ne poznaju u bekstejdžu... obično su to poznanici i prijatelji... no dobro... da ne idemo u offtopic: A šta fali muzičkom rasporedu? Štaviše, nisam ga još ni video :P
[ Deda_Mraz @ 18.07.2006. 11:47 ] @
Pa nemam pojma.. ovako ajde nije loš...ali ima premalo izvodjača... Čini mi se da je prošle godine baš bilo dosta širok muzički program!?
[ Nemanja Avramović @ 18.07.2006. 12:34 ] @
Sad sam video spisak izvođača, za moj muzički ukus je dobro :) svako veče ima bar jedan izvođač/bend kojeg mogu da slušam i da uživam!
[ fade @ 18.07.2006. 18:18 ] @
Izvodjaci ove godine :
http://www.belgradebeerfest.co...atin/home/muzicki_program.html Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|