[ Jagnjeca brigada @ 26.07.2006. 12:59 ] @
Da li neko poznaje nekog, a da je taj dobio nesto na toj nagradnoj igri? Polizah par frizidera i nista :) |
[ Jagnjeca brigada @ 26.07.2006. 12:59 ] @
[ Shadowed @ 26.07.2006. 13:31 ] @
Citat: Jagnjeca brigada: Polizah par frizidera i nista :) Probaj da predjes na sladolede, malo je veca sansa. Inace, ne, ne poznajem nikog ko je dobio nesto. [ Fuzz @ 26.07.2006. 13:41 ] @
Ja se opet vracam na cuvenu nagradnu igru Lav piva, koja je zavrsila, a nije zabelezen slucaj da je neko nesto dobio.
[ Bojan Basic @ 26.07.2006. 13:42 ] @
Da se nadovežem na Shadoweda.
Citat: Jagnjeca brigada: Polizah par frizidera i nista :) Je l' bio jedan muški jedan ženski ili su u pitanju neki homoseksualni frižideri, kad su već par? :) [Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 27.07.2006. u 14:41 GMT+1] [ mrkidivx @ 26.07.2006. 15:24 ] @
Citat: Polizah par frizidera i nista Samo nastavi da ližeš [ hakinen @ 26.07.2006. 15:46 ] @
Licno ne poznajem!!
Mogu reci da je pola tih nagradnih igri prevara!! Evo primera za Wajfert pivo, moj drugar ima radnju STR i ima njihovo pivo u radnji, i sad bilo ono kao ko skupi celu rec sa slovima ispod cepa dobije nagradu, ovo ono, i naravno niko nije uspeo da skupi jel nisu bila sva slova u opticaju!! I kad je prosla nagradna igra ode on da uzme gajbe piva za radnju kad ce njemu ovaj njihov predstavin, vi ste mi povukli dosta gajbi piva evo tebi jedan cek na 10000 da kupis sebi nesto u "puminom" butiku!!! Tako da nemojte da se saludjujete sa tim nagradnim igrama, to se unapred zna ko dobija a ko gubi :D [ boban779 @ 26.07.2006. 15:52 ] @
Ja sam lizao sladolede i dobio sam Audija! A na drugom kraju maldive! Jel mogu da biram koju cu nagradu ili dobijam obe?
[ Zoran Rodic @ 26.07.2006. 16:47 ] @
I nagrada SALMONELA
besplatan boravak u Klinickom centru Pun pansion, tri infuzije dnevno, 7 dana A ostalo, resice se samo ... [ fanfon @ 26.07.2006. 19:27 ] @
Citat: boban779: Ja sam lizao sladolede i dobio sam Audija! A na drugom kraju maldive! Jel mogu da biram koju cu nagradu ili dobijam obe? Kad dobijes na sledecem stapicu nesto od to dvoje, prelomi oba na pola pa zalepi polovine sa istom nagradom [ Horvat I @ 26.07.2006. 19:46 ] @
Ženina koleginica se vrća prekosutra sa puta koje je mali osvojio!
[ nikola87 @ 26.07.2006. 19:54 ] @
Moja devojka je dobila Audija i bacila ga....
U pocetku joj nisam verovao, a onda nakon duzeg ubedjivanja sam morao :( po njihovoj prici jele su sladoled, ona dobila 2 audija(na stapicu), a posto jos nisu bili culi za nagradnu igru, pretpostavile da stapici treba da se sakupljaju i salju, ona lepo Audija u kantu... i ja sam bio veoma ljut.... i hteo sam nju da bacim u kantu... da ne nabrajam sta mi je jos padalo na pamet... [ Branko Santo @ 26.07.2006. 20:12 ] @
[cinik mode]
I ja sam dobio 100.000 evrica ali sam spalio stapic posto sam ja duhovni covek i prezirem pare! [/cinik mode] [ Deda_Mraz @ 26.07.2006. 21:08 ] @
ja redovno na štapiću dobijem 100.000 € i Dubai....i ne žalim se....
Ej konobar daj vamo još jedan koktel pre nego što sunce zadje na predivnoj obali [ Dr. Sachma @ 26.07.2006. 22:39 ] @
ovo bacanje stapica sladoleda postaje urbana legenda
u proseku svaki cetvrti stanovnik nase zemlje je bacio stapic sladoleda ili onu greb srecku na kome je bilo ili 100.000 evra ili audi ili mali ili mercedes a clase u ovaj prosek naravno ne ubrajam kolege iz cinik moda i ovog na obali :} nije lepo lagati i mnogo se glupirati do sada sam cuo da je najmanje tri stapica sa stotkom baceno ljudi verovatno teraju rodjene oci da vide ono sto bi oni hteli a ne ono sto jeste [ renne @ 27.07.2006. 06:44 ] @
A i postoji samo jedan stapic sa 100.000E
[ dalibord5 @ 27.07.2006. 07:15 ] @
A zasto je nemoguce iskopirati stapic?
Gravirati na laseru,ili tako nesto? Mozda ce znati da je "dobitnik" varao jer nagrade jednostavno nema... KOd nas se jave mucke i kod sitnijih stvari,a ne kod nagrade od 100 000 evra. Licno,ne verujem da te nagrade zaista postoje. Mozemo da dobijemo majicu,bedz,toster i letovanje na Zlatiboru i to je sve... [ cozmo_im @ 27.07.2006. 09:38 ] @
Koliko sam razumeo niko i ne dobije cash lovu. Vec 80.000e (od 100.000 oduzmite 20% poreza na dobitke na igrama na srecu, osim ako delilac nagrade ne plati porez, u sta sumnjam) trosite tako sto oni vama kupuju to sto vi zelite (tako je i receno na TV-u kad su citali propozicije, slicno kao ono kad se izgrebe "Lova za soping snova"), tj. ne uplacuju vam pare nigde niti ih dobijate na ruke vec imate account kod njih i samo kupujete u toj vrednosti. A i to verovatno onda oni rade nekim kompenzacijama i bla bla... te u sustini ne potrose ni pola tih para.
Inace, prosle godine je neki decko dobio 10.000e valjda na tu foru, ali mu nisu dali nagradu, kao "neispravan" stapic... te se on nesto sad tuzi sa njima. Naravno - niko nije pronasao "pravi" stapic. Nagradu od 5.000e i one sitnije nagrade su "uredno" dobili neki... takodje ni onaj auto sto su delili niko nije dobio... A fore i sa tim automobilima. Recimo, deli se Fiat Punto. I, kao ima 5 dobitnika. Onda pogledate: 1 iz Nisa, drugi iz Subotice, treci iz Vranja, cetvrti iz Uzica i 5. iz BGD-a. Naravno, ona prva 4. su nastimovana i samo se jedan auto vozika i "kao" urucuje vlasniku, dok je recimo dobitnik iz BGD-a stvarno neki srecnik i njemu i daju auto. Tako da ustvari - dodele samo jedan auto i cetiri fiktivna. To se radi stalno, jedan moj prijatelj je dobio Floridu i saznao je da su tako radili... [ Jagnjeca brigada @ 27.07.2006. 13:31 ] @
@Shadowed
To su bile dve sisate zenske, a od miloste im ja kazem frizideri. [ Vole Domu @ 27.07.2006. 14:26 ] @
Citat: Jagnjeca brigada:a od miloste im ja kazem frizideri. U, pa mora da su mnogo lepe kad im tako tepas~! [ Tyler Durden @ 27.07.2006. 14:45 ] @
Frikom sladoledi su zakon!
[ ghost2k3 @ 27.07.2006. 16:24 ] @
Citat: cozmo_im:Naravno, ona prva 4. su nastimovana i samo se jedan auto vozika i "kao" urucuje vlasniku, dok je recimo dobitnik iz BGD-a stvarno neki srecnik i njemu i daju auto. Sta sad ova prva cetiri samo vide auto koji su dobili i uslikaju se, a dobije ga samo zadnji, ili ? [ Boki4u @ 27.07.2006. 18:36 ] @
Ma ta 4 ne postoje covece!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|