[ hidro @ 26.07.2006. 13:57 ] @
pozdrav Imam neke blesave komsije sa jos blesavijim psom koji laje(arlauce,cvili,zavija) i danju i nocu, sto traje vec preko godinu dana.Vezan je o jedno drvo a lanac mu je jedno pola metra,mozda i metar.A nesmeju da ga puste jel je vec ugrizao nekog prolaznika.Imaju jos jednog psa koji je pusten i naravno zalaje kad-tad ali ne cvili i ne zapomaze.Neznam koliko puta smo ih opominjali ali njih to ne zanima,kazu da smo mi blesavi kao ne volimo pse i da mi idemo na lecenje.Neznam da li ima neki zakon koji bi sprecio takvo maltretiranje psa,ali i ceo komsiluk. Posto zivim u potkrovlju gde je zvucna izolacija jako slaba, a vrucina da i ne pricam,znaci pored otvorenog prozora(ali ni pored zatvorenog) ne mogu da spavam.Druge komsije nece da se zameraju posto je vlasnik psa "naalkoholisani kardiolog" pred penzijom. Kakav gazda takav pas Molim vas dajte neke predloge, da li da ih prijavim, i koliko bi to dalo rezultata. Ili neku semu, nacrt planova za izgradnju Anti bark predajnika:) pomagajte molim vas p.s mozda je tema za madzone,ali tamo ne mogu da postujem:(.A dosta ljudi verujem da neposecuje temu elektronika. |