[ despotbg @ 04.08.2006. 11:59 ] @
?
[ Fuzz @ 04.08.2006. 12:03 ] @
Pa bice za jedno 4 godine...
Mislim i ovako je zanimljivo..najavaljuju ga do besvesti svakodnevno 6 meseci, pa onda 6 meseci cute...kao nista se nije desilo...i onda opet sve iz pocetka...
[ kumkat @ 04.08.2006. 12:54 ] @
Citat:
Fuzz: Pa bice za jedno 4 godine...
Mislim i ovako je zanimljivo..najavaljuju ga do besvesti svakodnevno 6 meseci, pa onda 6 meseci cute...kao nista se nije desilo...i onda opet sve iz pocetka...

Pa koliko se ja secam i rekli su da treba da pocne sa emitovanjem tek u 9-om mesecu.
[ mizob @ 04.08.2006. 13:10 ] @
Su o5 poceli da ga reklamiraju ili sta? Jos nisam video reklamu.
Inace sam bio u kuci,kad je snimanje trebalo da pocne,par dana ranije,namestali kamere,travu u dvoristu i to.. I onda odjendom..shipak od emitovanja u martu..
[ kumkat @ 04.08.2006. 13:32 ] @
Ma nisam ni ja video reklamu, nego se secam da je to neko izjavio na TV-u u nekoj emisji.....
Uostalom sve lepo pise na sajtu. :)

http://www.velikibrat.co.yu/

Pozdrav
[ dintel011 @ 04.08.2006. 13:34 ] @
Pocinje emitovanje u septembru.

Citat:
Milos Zobenica: Su o5 poceli da ga reklamiraju ili sta? Jos nisam video reklamu.
Inace sam bio u kuci,kad je snimanje trebalo da pocne,par dana ranije,namestali kamere,travu u dvoristu i to.. I onda odjendom..shipak od emitovanja u martu..

Neznam kad si ti to bio u kuci, posto se studijo (koji je sastavni deo kuce) jos uvek zavrsava...
[ Fuzz @ 04.08.2006. 13:47 ] @
Citat:
kumkat: Pa koliko se ja secam i rekli su da treba da pocne sa emitovanjem tek u 9-om mesecu.

Jeste, i to su rekli :)
[ mizob @ 04.08.2006. 16:13 ] @
Citat:
dintel011: Pocinje emitovanje u septembru.

Neznam kad si ti to bio u kuci, posto se studijo (koji je sastavni deo kuce) jos uvek zavrsava...

Krajem septembra,i znam da je stanarski deo bio tek zavrsen,a sad ne verujem da studio zavrsavaju 6 meseci???
Pa nemanjinu su radili toliko,a ne jedan studio koji ima oko 250 m2.
[ ventura @ 04.08.2006. 22:37 ] @
Big brother je odložen za Septembar, ne zbog tehničkih ili finansijskih razloga, već zato da se ne bi gazio sa svetskim prvenstvom, i zato što ako je počeo kad su prvi put planirali, finale bi bilo taman usred leta kad nema žive duše u gradu i kad su svi na odmorima, tako da bi gledanost bila katastrofalna... Mislim da je pametan potez što su početak emitovanja pomerili za Septembar...
[ burex @ 07.08.2006. 01:12 ] @
OnTopic:
Poprilicno pametan potez kada je ovo pomeranje termina u pitanju, ne verujem da bi bas iko pomirisao B92 tokom SP i tih silnih godisnjih odmora... U svakom slucaju, velikog batu necu gledati

[Ovu poruku je menjao burex dana 08.08.2006. u 14:47 GMT+1]
[ dintel011 @ 08.08.2006. 11:35 ] @
Nije Emotion pomerio termin sto je hteo, nego sto je morao.
Kuca ja napravljena sa milion propusta, sto tehnickih sto ostalih...