[ zoxxx @ 10.08.2006. 15:42 ] @
Da li zna neko neki link ili kakvu knjigu u pdf. o el. instalacijama (zaštitne mjere, sklopke, osiguraci itd...) Molim vas stvarno mi treba hitno. :( |
[ zoxxx @ 10.08.2006. 15:42 ] @
[ dullence @ 10.08.2006. 21:35 ] @
Sve sto ti je potrebno, i vise od toga, nalazi se u knjizi "Elektricne instalacije i osvetljenje" od prof.dr. Miomira Kostic koju mozes da kupis u skriptarnici na ETF-u u Beogradu.Cena je oko 15-ak evrica u dinarskoj protivvrednosti.
Na zalost u pdf-u je nema. Pa ako imas nekog u BG-u, znas sta ti je ciniti. pozz [ ksrele @ 11.08.2006. 00:09 ] @
Ja sam juce skinuo sa nekog sajta knjigu koja se zove "Amir HALEP / ELEKTRIČNE INSTALACIJE I OSVJETLJENJE" u PDF-u je ali nema sanse da skontam odakle sam je skinuo... Mozda sa ES-a ali ne mogu da pronadjem temu niti se mogu setiti koja je to bila.
Elem, nije ni bitno, ja sam knjigu postavio na http://www.024oglasi.co.yu/files/AmirHalep-knjiga.pdf pa skini i pogledaj da li ti ovo odgocara. [ Horvat I @ 11.08.2006. 13:25 ] @
[ vranjin @ 12.08.2006. 01:37 ] @
Knjiga koju je okačio ksrele je iz Hrvatske i tu ima nekih propisa. Da li su isti propisi u Hrvatskoj i kod nas ( vezano za električne instalacije ).
pozdrav [ Horvat I @ 12.08.2006. 08:36 ] @
Uglavnom i oni su nastavak JUS-a
[ zoxxx @ 21.08.2006. 18:37 ] @
E momci najlepsa vam hvala pomogli ste mi. :) Poz
[ erooster @ 21.09.2008. 20:44 ] @
Sve o električnim instalacijama možeš naći na sajtu www.csanyigroup.com
projektnu dokumentaciju, knjige, programe... The ART & SCIENCE of protective relaying Electrical power supply and distribution Energy-Efficient Electric Motor Selection Handbook Modern Signal Processing Network Protection And Automation Guide PLC - Programmable Logic Controller Power Plant Accoustics Coordinated Power Systems Protection Power Tranformer Maintenance And Acceptance Testing Refrigeration and air conditioning Telecommunications Building Cabling Systems Planning and Design UPS selection, installation and maintenance Antenna Systems Guide Control Valve Handbook Engineering Symbology, prints and drawing Grounding and Bonding Handbook of electrical safety Handbook of electrical science VOL. 1-4 Personal Protective Grounding for Electric Power Facilities and Power Lines Photovoltaic Power Systems Priručnik - Elektricne instalacije i osvetljenje Automation solution guide 2008 Electrical installation guide 2008 Harmonic detection and filtering Selecting Energy Efficient Distribution Transformers Safety and health requirements Maintenance and operation of air compressor plants Introduction to Motor and Generator Heat transfer text book Interior and Exterior Lighting and Controls Na sajtu se nalazi i program za profesionalno projektovanje električnih instalacija ePlusMenuCAD. Ima oko 1000 blokova i super je. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|