[ Samurai Jack @ 14.08.2006. 13:19 ] @
OK, drugari, tema nije zezanje!:) Znaci, da ne duzim pricu, treba mi neka supstanca (prah, sprej, tecnost) da je legalna, nije toksicna ali da extra smrdi! Da ubija!:) Pao mi je na pamet sumpor, njegov smrad je poprilican ali ne znam da li on moze u nekoj apoteci ili slicno da se kupi (info o kupovini i gde na PP, pravila su pravila). Naravno, ako nekom padne neka druga supstanca, ili proizvod pravljen za tu namenu (pepper sprej, ali da smrdi) neka mi kaze. Hvala.
[ Bojan Basic @ 14.08.2006. 13:35 ] @
Stavi jaja na sunce nekoliko dana (što duže to bolje). :)
[ dexxx @ 14.08.2006. 13:36 ] @
Postoji parfem...da, da parfem, sa mirisom tvora, ali nisam video da ima da se kupi kod nas.
Probaj da pronađeš na netu...
A ako se razumeš u hemiju, možeš da ga napraviš i sam...
http://www.humboldt.edu/~wfw2/chemofskunkspray.html
[ Samurai Jack @ 14.08.2006. 13:52 ] @
Ne, hemija mi nije jaca strana.
Jaje nije opcija jer je vidljivo!:)
[ SqlByte @ 14.08.2006. 14:23 ] @
Anarchy Cookbook
proGooglai nacicesh sigurno shta ti treba u tome... imash puno, ali puno bomba, bombica i ostalih zajebanci'a... znachi nacicesh sigurno shta ti treba.
[ Abdee @ 14.08.2006. 15:56 ] @
Mislim da ce ti presne girice ostavljene u zatvorenoj flasi na suncu par nedelja, zavrsiti posao. Skuplje i bolje resenje su smrznute lignje.
[ Lalemajstormoler @ 15.08.2006. 04:35 ] @
Citat:
Abdee: Mislim da ce ti presne girice ostavljene u zatvorenoj flasi na suncu par nedelja, zavrsiti posao. Skuplje i bolje resenje su smrznute lignje.
Citat:
Samurai Jack: Ne, hemija mi nije jaca strana.
Jaje nije opcija jer je vidljivo!:)
[ ClocEr @ 16.08.2006. 11:53 ] @
Ako se secas "Pile tele shopa" koji je isao na politici, a kasnije i na pinku, postojao je jedan recept koji tebi treba. Znam da je imao tri sastojka. Jedan sastojak je iscedjen crni (ili beli) luk, drugi sastojak je sok iz ocedjenih vojnickih carapa, neskidanih 2 nedelje, a za treci sastojak se ne secam. Tako da ako ti je bas potrebno, probaj da izguglas Pileta. :)

Salu na stranu.

Sumpor imas da kupis u svakoj poljoprivrednoj apoteci. Znam to jer sam se kao mali bavio hemijom, pa sam i sam trazio gde ga ima. Konkretno, sumpor (koji se pakuje na nekakve stapice, koje mozes da oljustis ili izgrebes nekim nozem i tako dobijes praskasti, elementarni sumpor koji je zuto-zelene boje) sluzi za dezinfekciju burica u kojima se cuva vino. A nije ni skup, tako da nije problem da ga nadjes. Ne bi trebalo da kosta vise od 30-40 dinara po stapu. Nadam se da ces uspeti. A sto se tice nanosenja na kozu, cini mi se da se moze rastvoriti u alkoholu, pa ce ti tako biti lakse.
Pozdrav.

P.S. Pazi samo da ti slucajno ne dospe u vatru, jer ces od isparenja MOMENTALNO dobiti gusenja, a mozda se cak i onesvestiti, da ne pricam o tezim posledicama. Dakle, budi VEOMA pazljiv pri rukovanju. Znam, jer govorim iz licnog iskustva.
[ vujo032 @ 17.08.2006. 16:45 ] @
Gledao sam neku,čini mi se Nemačku emisiju gde su rekli da najviše smrdi kada se pomeša ljudski izmet i trulo meso neke životinje.Ne sećam se da li su napomenuli preciznije o kakvoj vrsti mesa se radi,ali to mi je bilo zanimljivo jer uopšte mi to ne zvuči kao najsmrdljivija stvar.Ali,eto setih se toga,kad već pitaš.
[ Nenad Vranjanac @ 17.08.2006. 20:38 ] @
ako imas truli les zivotinje (iliti narodski mršu), ne treba ti izmet. jedno resenje slicno ovom je da parce mortadele ili neke druge kobaje stavis u najlon kesu i ostavis na nekom toplom mestu. to je nesto neizdrzivo.
[ Sasa_NS @ 17.08.2006. 22:09 ] @
Idi u neku pecarošku prodavnicu (po mogućnosti neku koja ima opremu za šarandžije) i traži da ti pokažu neke od kvalitetnijih smrdljivih mesnih aroma/mirisa. Pomiriši prvo "školjku", pa onda i ostalo na meniju... Želudac će da ti se okrene u sekundi. Ima tu svašta, ne mogu trenutno da se setim (možda ima i gorih stvari od "školjke). Sve je upakovano u flašice, kulturno, legalno, nije otrovno... To ti je "teška artiljerija" u finom obliku jer se igraju feromonima i raznim naučnim pizdarijama (jadni šarani)... Od par kapi auto smrdi danima..

Jedina gora stvar je smrad neke crkotine (ovo je jako slično) i govana, kao što pomenuše, ali to već nije higijenski i opasno je po zdravlje...
[ Nenad Vranjanac @ 17.08.2006. 23:53 ] @
genijalno
[ kumkat @ 18.08.2006. 00:33 ] @
Najlakse ti je da uzmes vise (koliko ti vec smrada treba) suvih ljuski od jajeta i stavis u mikser i miksas dok ne dobijes prah. E pa ti pomirisi taj prah ako smes..... :) (a moraces kad budes otvorio mikser :)

Pozdrav
[ Java Beograd @ 18.08.2006. 14:16 ] @
Amonijak. Kupiš bočicu u apoteci i prospeš tamo gde već treba da smrdi - dugo i nepopravljivo.

( Bio sam jako, jako, jako blizu realizacije ovog tipa osvete prema jednoj turističkoj agenciji pre par godina, ali jbg, na kraju sam se ipak predomislio. )
[ Deda_Mraz @ 18.08.2006. 14:26 ] @
Amonijak ima oštar miris i vrtiti se u glavi od njega, ali ne smrdi kao pravi SMRAD

Inače moj recept... Uzmi u jednu vanglicu sipaj 2dl cirćeta i posoli to sirće...stavi jednu kapljicu kečapa i dodaj kakao, kada promešaš stavi pokvareno jaje (predpostavljam da znaš kako da pokvariš jaje) i sve to lepo izmućkaj...ako uspeš od smrada na sve i svašta...ne devisnisan smrad... uzmi kesu za zamrzivaš sipaj u nju i dobro je zatvori... stavi je u zamrzivaš na ceo dan znači dok se skroz ne otopi... zatim iznesi kesu zaledjeni napolje i stavi na sunce da se otopi prirodnim putem... Otvori je i beži koliko god te noge nose....po mogućstvu neka ti bude upaljen motor od kola da brže zapališ... Nedaj bože da ti se prospe po tepihu TO čudo...



P.S. ne pitajte me odakle mi taj recept jedan dan mi bio jako dosadan-....
[ shumar @ 19.08.2006. 23:22 ] @
mala rupa na jajetu. pa onda ostavis na suncu nedelju dana. pazi da ne iscuri. cisti H2S (vodonik-sulfid)....
[ Ivan Dimkovic @ 19.08.2006. 23:33 ] @
I, sad, pomeses SVE ovo sto su ti eksperti gore rekli - dakle:

* 1 komad crknute zivotinje, po mogucnoscu sa izbacenom utrobom (recimo sveze zgazena)
* Pola kile izmeta, po mogucnoscu nastalog posle trovanja stomakom nekim pomijama
* Amonijak
* Sumpor
* Sok od luka + pomenutih vojnickih carapa
* Ustajale presne girice
* Ustajali rakovi i skoljke
* Par desetina ustajalih jaja ili samlevenih ljuski
* Nekoliko smrdljivih pecaroskih aroma

--

Zatim, uzmi jednu bocu sa kiseonikom - i priljubi sebi disalicu na usta i nos, obuci rukavice

Sve to lepo pomesaj u jednu masu i zapakuj u kesu.

Priblizi se mestu u kome zelis da postignes efekat - i zafrljaci kesu u zid da pukne...

Bezi koliko te noge nose..

Na tom mestu vise ni trava nece rasti :)

PS - vodi racuna da te niko ne primeti posto postoji vrlo realna opasnost da neko od takvog smrada umre na licu mesta.
[ kumkat @ 20.08.2006. 01:24 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: I, sad, pomeses SVE ovo sto su ti eksperti gore rekli - dakle:

* 1 komad crknute zivotinje, po mogucnoscu sa izbacenom utrobom (recimo sveze zgazena)
* Pola kile izmeta, po mogucnoscu nastalog posle trovanja stomakom nekim pomijama
* Amonijak
* Sumpor
* Sok od luka + pomenutih vojnickih carapa
* Ustajale presne girice
* Ustajali rakovi i skoljke
* Par desetina ustajalih jaja ili samlevenih ljuski
* Nekoliko smrdljivih pecaroskih aroma
............


Nesmem ni da zamislim kako bi to smrdelo :)
[ vlax266 @ 20.08.2006. 21:47 ] @
Jednostavno. Najedi se pasulja i prdni
[ crews_adder @ 20.08.2006. 23:42 ] @
Ima jedna otrovna pecurka na koju sam naleteo pre par godina... Nisam mogao da verujem svojim nosem.
[ MileG @ 20.08.2006. 23:43 ] @
Neko je vec rekao, najviše smrdi kada se pomiješa ljudski izmet i trulo meso životinje. Gledo sam to na diskaveriju
[ Nenad Vranjanac @ 21.08.2006. 01:26 ] @
da to nije bilo mozda u brainiac-u? ;->
[ N N @ 19.09.2006. 20:44 ] @
Citat:
Jednostavno. Najedi se pasulja i prdni
Neće baš imati nekog efekta ako prdne odmah pošto pojede pasulj.
[ ZaMpA @ 19.09.2006. 23:20 ] @
Citat:
Stavi jaja na sunce nekoliko dana (što duže to bolje).


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemogu da prestanem da se smejem!!!!!!

znam da je glupoo ali zamislite nekog da drzi jaja na suncu nekoliko dana!!!! LOLLLLLL!
[ McKracken @ 19.09.2006. 23:57 ] @
Heh, nije sve u supstancama.. AKo zelis nekome da STVARNO napakostis, onda mu ubaci bilo sta od ranije pomenutih stvari u plafonjeru ili kuglu lustera


"Aroma" je zenemarljiva dok se ne upali svetlo, ali zato posle ubija (kad se malo podreje)
[ CtrlAltDel @ 20.09.2006. 00:20 ] @
plafonjera >:) - hit !

da ima zidarska fora sa tim jajetom ( kad ih gazda ne hrani lepo i ne poji ) zazidaju ti jaje tik ispod maltera i busnu rupicu na njemu, pa ti otkrij odakle smrdi :)))

btw bolje (tj. gore ) je mislim da se zakopa jaje u zemlju ( toplo i vlazno ) jos pogotovo ako mozes da dodjes do mucka, e to je pravi hit...
(samo pazi de si zakopao jel ako ga razbijes pa makar i da ostane u zemlji smrdi narednih par sati... toliko da pece mozak)

trulo meso - bolje neka iznutrica dzigerica, creva ili zeludac ... jos gore ce da bude

i da ne videh da je neko spomenuo ustajalu vodu od kiselog kupusa (setite se arome kad komsije pocnu da prazne kace u kanalizaciju), tutkalo, dvokomponenti lepak, uzeglo maslinovo ulje, bio dizel ?
[ McKracken @ 20.09.2006. 02:22 ] @
Zidari uzidjuju konzervu sardine sa par rupica

Dokazano je da moze da smrdi godinama
[ holmes2000 @ 21.09.2006. 14:49 ] @
u vodi razmucen svez kvasac (u Bosni se zove germa)! to se radi sa drvenim povrsinama. kada brodski pod ili parket upije..... trazi drugu adresu.

pozdrav
[ vukad @ 21.09.2006. 20:49 ] @
Najsmrdljivija stvar na svetu je surströmming (specijalitet svedske kuhinje):

Citat:

Surströmming (sour herring) is a Swedish delicacy consisting of fermented Baltic herring. Surströmming is sold in cans, which when opened release a strong, foul smell. It is for this particular smell, which is similar to fish gone bad or garbage left out in the sun for a couple of days, that surströmming is infamous in popular culture, and it is often held that people who try surströmming can be confident that they will never forget it. Because of the smell, the dish is often eaten outdoors. However, opening the can under water somewhat lessens the smell, as well as keeping the person opening it from getting soaked in brine, as the fermentation often builds up a considerable pressure inside the can.


http://en.wikipedia.org/wiki/Surstr%C3%B6mming
[ vladapa82 @ 27.09.2006. 12:32 ] @
extra resenje za tvoj problem se zove "fart gas" ima miris fekalije.pakuje se u spreju od 30g engleski je proizvod.ja sam ga kupio u grckoj na moru,kostao je 5eur.gde se moze kupiti kod nas ne znam tacno ali probaj u nekoj od radnja koje prodaju takve vrste zajebancija.u svakoj poljoprivrednoj apoteci mozes kupiti ampulicu koja ima miris pokvarenih barenih jaja.tacan naziv ne znam ali ako se setim napisacu ti
[ burex @ 27.09.2006. 23:34 ] @
Citat:
MileG: Neko je vec rekao, najviše smrdi kada se pomiješa ljudski izmet i trulo meso životinje. Gledo sam to na diskaveriju


Danas sam na Viasat Explorer-u video sličan predlog, jedino što je preporučeno da se ta bljuvotina pospe nekim parfemom, po mogućnosti omiljenim parfemom žrtve :)
[ Milan M. Radovic @ 27.09.2006. 23:50 ] @
Skupi malo Pancevackog vazduha u bocicu....pih...kakav tvor..