[ Vladica Savić @ 19.08.2006. 16:21 ] @
Pozdrav ljudi, vec dugo tragam za najlepsom ljubavnom pesmom, ali bez uspeha , procitao sam brdo pesama ali mi ni jedna nije zapala za oko, isto tako i sa SMS-om, procitao sam na hiljade SMS-a, a nijedan da me odusevi.
Pa imate li neki preglog?
Nemojte da mi dajete linkove gde se nalazi gomila ovakvih stvari, vec ako je vama nesto zapalo za oko postujte direktno ovde...
PozZz svima
[ dalibord5 @ 19.08.2006. 16:32 ] @
Ono sto je meni najlepsa pesma,ne mora biti i tebi...
Rekli su da su ljubavna pisma,a tako i pesme zanimljive samo dvema osobama:Onome koji ih je napisao i onoj kojoj su napisane.
Ceznem da ti kazem...od Tagore je meni lepa pesma koja mi je prva pala na pamet.
Cesto pisem SMS poruke koje ,kako kazu,ostave bez daha one kojima ih napisem.
Ali to je zato sto pisem ono sto zelim da kazem tacno odredjenoj osobi.nemoj da juris po netu poruku i da je saljes nekoj osobi,ako je ta poruka vec mesecima cirkulisala sms svetom.To je malo uvredljivo i prepisivacki.
[ Vladica Savić @ 19.08.2006. 16:35 ] @
Citat:
dalibord5: Ono sto je meni najlepsa pesma,ne mora biti i tebi...
Rekli su da su ljubavna pisma,a tako i pesme zanimljive samo dvema osobamanome koji ih je napisao i onoj kojoj su napisane.
Ceznem da ti kazem...od Tagore je meni lepa pesma koja mi je prva pala na pamet.
Cesto pisem SMS poruke koje ,kako kazu,ostave bez daha one kojima ih napisem.
Ali to je zato sto pisem ono sto zelim da kazem tacno odredjenoj osobi.nemoj da juris po netu poruku i da je saljes nekoj osobi,ako je ta poruka vec mesecima cirkulisala sms svetom.To je malo uvredljivo i prepisivacki.

Znam za to, zato mi se retko koja i svidi...
Ali, svejedno, kakav\kakve bi ti SMS poruke mogao da predlozis...?
[ fanfon @ 19.08.2006. 17:49 ] @
Citat:
VladaLe: Nemojte da mi dajete linkove gde se nalazi gomila ovakvih stvari, vec ako je vama nesto zapalo za oko postujte direktno ovde...

Kakva je razlika? Zasto mislis da ces ovde naci nesto sto nema na stotinama drugih sajtova gde je to detaljno na gomili skupljeno? Ovako se samo otvara jos jedna tema koja ce biti losa kopija drugih...

P.S. Nemoj pogreno da me shvatis, ali ne verujem da ces ovde pronaci ono sto zelis. ES je skoro 100% tehnicki forum i vece su sanse da na specijalizovanim sajtovima nadjes ono sto trazis nego npr. medju korisnicima Mad zone...
[ Vladica Savić @ 20.08.2006. 08:11 ] @
Citat:
fanfon: Kakva je razlika? Zasto mislis da ces ovde naci nesto sto nema na stotinama drugih sajtova gde je to detaljno na gomili skupljeno? Ovako se samo otvara jos jedna tema koja ce biti losa kopija drugih...

Pa vredi pokusati...

Citat:
P.S. Nemoj pogreno da me shvatis, ali ne verujem da ces ovde pronaci ono sto zelis. ES je skoro 100% tehnicki forum i vece su sanse da na specijalizovanim sajtovima nadjes ono sto trazis nego npr. medju korisnicima Mad zone...

Naravno da necu da te shvatim pogresno, ali se ipak ne slazem s'tobom jer ES jeste tehnicki forum, ali isto tako poseduje Mad zone deo, deo koji sluzi da clanovi mogu i da se zabave, pronadju po nesto zanimljivo a isto tako i za nekog korisno. Tako da nemislim da sam pogresio sto sam stavio temu ovde...

PozZz
[ yooyo @ 20.08.2006. 09:34 ] @
Moj drugar kaze da mu je pesma "Pare, pare" grupe Models najlepsa pesma koju je VIDEO.
[ Vladica Savić @ 21.08.2006. 07:49 ] @
Kada sam rekao pesmu mislio sam na stihove, ali nema veze, mozemo da prosirimo temu i na pesme (muziku)
[ DjokinFAN @ 30.08.2006. 19:38 ] @
Dzej - Lubenica???Jake su reci,videce devojka da si emotivac
[ Vladica Savić @ 01.09.2006. 07:24 ] @
[ Atos @ 01.09.2006. 11:04 ] @
[offtopic]
@DjokinFAN
Jel to fan Djoke iz kaludjerice?
:)
[/offtopic]
[ Nibble @ 01.09.2006. 13:00 ] @
Citat:
Atos: [offtopic]