[ ds1979 @ 21.08.2006. 08:35 ] @

Da li ima sanse da dodjem do karata za Zvezda - Milan po nekoj pristojnoj ceni,za ovo malo vremena, interesuje me Sever ili Jug,ako neko zna vise , nek me kontaktira na PM !

hvala
pozdrav
[ ventura @ 21.08.2006. 08:39 ] @
Da, sigurno ima, a oni što su čekali 48 sati u redu za karte su budale...
[ su27killeryu @ 21.08.2006. 08:55 ] @
Medju tim budalama zasigurno ima i tapkarosa :)

Sad sve zavisi od toga sta ko smatra pristojnom cijenom, recimo ja bih dao 30 EUR za sjever kad dodjem sjutra :)
[ neca @ 21.08.2006. 09:26 ] @
@su27killeryu
da li cesto dolazis na zvezdine utakmice?
[ su27killeryu @ 21.08.2006. 09:55 ] @
Nisam bio par godina, zasto?!
[ ds1979 @ 21.08.2006. 10:07 ] @
Citat:
ventura: Da, sigurno ima, a oni što su čekali 48 sati u redu za karte su budale...

Kao prvo , za nikoga nisam napisao da je budala, niti mislim isto !
Kao drugo, nisam iz Bg
kao treće, ispalili su me za kartu, lik nije dobio koliko je trazio i to mi danas javio
kao četvrto, nadovezuje se na 3. , ne znam Ventura za tebe ali ne spadam u "derbi" navijače i
na ovu tekmu ne idem da vidim Kaku, Pirla i ostale klovnove, već idem zbog Zvezde

Znam dosta njih koji čak i ne navijaju za Zvezdu a imaju karte recimo za Sever, kažu hoće da
osete atmosferu ...

pozdrav
[ neca @ 21.08.2006. 10:10 ] @
Pa sta onda trazis na severu za koji ku**c?? Pusti redovne i one koji idu i na male utakmice da nadju kartu za sever, a ti, kao svi ostali simpatizeri idi na jug/istok/zapad.
Na sever se ne ide da bi pozirao...a kad toliko dugo nisi isao, neces me ubediti da ides da navijas!
[ ds1979 @ 21.08.2006. 10:18 ] @
Citat:
su27killeryu: Nisam bio par godina, zasto?!

Eto o ovome pričam... svi se sete Zvezde kada dodje neki jebeni Milan....
i dolaze da bi videli te velike igrače i taj veliki tim...
[ ventura @ 21.08.2006. 10:57 ] @
Citat:
ds1979
kao četvrto, nadovezuje se na 3. , ne znam Ventura za tebe ali ne spadam u "derbi" navijače i
na ovu tekmu ne idem da vidim Kaku, Pirla i ostale klovnove, već idem zbog Zvezde

Pa što se onda guraš kad ovi klovnovi gostuju, ako ti je do zvezde, lepo odeš na utakmicu kad gostuju u tvom selu i gledaš ih na miru, i za mnogo manju cifru...

[ DaChaS @ 21.08.2006. 11:55 ] @
Citat:
ds1979: Eto o ovome pričam... svi se sete Zvezde kada dodje neki jebeni Milan....
i dolaze da bi videli te velike igrače i taj veliki tim...

ne nego ce da dodju kad bude prijateljska sa radnickim iz bajmokca ......ajde malo razmisli......
[ ds1979 @ 21.08.2006. 12:06 ] @
Citat:
ventura: Pa što se onda guraš kad ovi klovnovi gostuju, ako ti je do zvezde, lepo odeš na utakmicu kad gostuju u tvom selu i gledaš ih na miru, i za mnogo manju cifru...

Citat:

DaChaS: ne nego ce da dodju kad bude prijateljska sa radnickim iz bajmokca ......ajde malo razmisli......

haha.. da idem da gledam... dovoljno mi je procitati vase razmisljanje i sami dajete odgovor...

VI ste SAMO "SIMPATIZERI" C. Zvezde i NISTA VISE ....ko razume shvatice...

Pozdrav
[ DaChaS @ 21.08.2006. 12:10 ] @
pa da a ja nisam nikad razumeo vas "zaljubljenike" koji samo kukaju kako oni idu na sve utakmice itd itd....pa to je tvoj izbor ako imas toliko vremena za gubljenje po nekim selima ......da se zamajavas samo nemoj onda ovde da pricas kako ste vi pravi navijaci a ovi ostali bolje da ne dolaze posto je prica da ne kazem glupa ali prilicno tupava
[ fanfon @ 21.08.2006. 15:39 ] @
Ja sam simpatizer Zvezde i ne pamtim kad sam poslednji put bio na Marakani da je gledam(mozda 100-ti derbi pre 5-6 ili vise godina), ali bih otisao da imam kartu. Nigde ne pise da samo stalni navijaci(redovni na utakmicama) mogu ici da je gledaju ili da ne smem ici na sever. Glupo je sto se kod ovakvih tema odmah javljaju oni "najvatreniji" navijaci i stavljaju svoju tapiju na tako nesto...
[ neca @ 21.08.2006. 15:48 ] @
niko tebi ne zabranjuje da ides na zvezdine utakmice. idi na utakmicu ali idi na istok/zapad, sedni i gledaj. Na sever se ne ide da bi gledao tekmu vec da bi navijao, a i los ti je pogled na teren sa takvog mesta.
[ Mystery_Men @ 21.08.2006. 15:51 ] @
E sad , gde nabaviti:) , po meni zvezda radi pogresno shto se toga tice , nemoguce je nabaviti kartu online!(internet narucivanje , trebovanje)
Primera radi prosle godine partizan-armedjia sam samo popunio formular na netu , pre nego su pustene karte u prodaju , cim su odstampane doneo lik iz postexpressa 5 karti za jug (to je bio maximum po jednoj osobi da naruci) i ta usluga mi je bila naplacena 300 din:) (zivim u sapcu, karte mi doneo covek na ruke:) , salju i u inostranstvo karte (usluga je skuplja)...->opet mnogo jeftinije od tapkarosa:)
i da oni shto cekaju u redu po 48 sati , nisu glupi - nego primorani na to , ovo je ipak 21 vek:)
Mislim da je kraljnje vreme da zvezda pocne da radi sa tiket servisima.
[ Boris Stevanovic @ 21.08.2006. 16:10 ] @
Citat:
Mystery_Men: E sad , gde nabaviti:) , po meni zvezda radi pogresno shto se toga tice , nemoguce je nabaviti kartu online!(internet narucivanje , trebovanje)
Primera radi prosle godine partizan-armedjia sam samo popunio formular na netu , pre nego su pustene karte u prodaju , cim su odstampane doneo lik iz postexpressa 5 karti za jug (to je bio maximum po jednoj osobi da naruci) i ta usluga mi je bila naplacena 300 din:) (zivim u sapcu, karte mi doneo covek na ruke:) , salju i u inostranstvo karte (usluga je skuplja)...->opet mnogo jeftinije od tapkarosa:)
i da oni shto cekaju u redu po 48 sati , nisu glupi - nego primorani na to , ovo je ipak 21 vek:)
Mislim da je kraljnje vreme da zvezda pocne da radi sa tiket servisima.

Slazem se, ali za zapadnu tribinu. Za sever i jug gde dolazi polupismen svet ovo bi bila kazna. A i sta ces na tim tribinama ?
[ Mystery_Men @ 21.08.2006. 16:27 ] @
Citat:
Slazem se, ali za zapadnu tribinu. Za sever i jug gde dolazi polupismen svet ovo bi bila kazna. A i sta ces na tim tribinama ?

Pa i nije bas tacna ta konstatacija:)za polupismene
istina vecina ljudi i ne zna da partizan radi sa tiketservis.com , i sto ih manje zna tim bolje:) lakse cu doci do karti kad god mi budu trebale:)
par primera zasto ne idem na zapad i istok:
-ustanak (kad je sansa) na zapadu je to prekrsaj ponasanja:) , odmah oni pajseri i dede sedi , sedi , sedi..:)
-cena , karte za istok i zapad su uglavnom dva do tri puta skuplje
-atmosfera , mnogo bolja nego na bokovima:) , navijanje naravno
Ima na severu i jugu i normalnih ljudi , mada je procenat nekih 20% normalnih:) , sad dal je kazna ili ne za polupismene ne znam , digla se i frka kada su pustene karte za ligu sampiona kad je partizan igrao da su karte podeljene sponzorima itd , ja sam i tada narucio preko neta i sve stiglo uredno zapakovano u koverti:) , verujem da je tada velika vecina na taj nacin dosla do karti -> trebovanje
Mislio sam da ce biti da se naruci na taj nacin i za zvezdu , ali uprava crvene zvezde ocito nema racun da se upusta u taj nacin prodaje , probao sam na netu da nadjem prodaju ulaznica za mec zvezda-milan (za prijatelje) ali od toga nema nista do daljenjeg:)
[ su27killeryu @ 21.08.2006. 16:30 ] @
Citat:
ventura: Pa što se onda guraš kad ovi klovnovi gostuju, ako ti je do zvezde, lepo odeš na utakmicu kad gostuju u tvom selu i gledaš ih na miru, i za mnogo manju cifru...

Pricas to nekome kome je grupno urlanje i tuca 10 na 1 najvece dostignuce u zivotu?! Ne trudi se.

Btw neco peco kad si tako fin mali i sladak mozes li da mi objasnis kako bih ja izveo da svake nedjelje dolazim iz Podgorice na utakmice Zvezde?!
[ neca @ 21.08.2006. 16:46 ] @
Da ti kaze nesto neca peca. U podgorici imas navijacku grupu, zove se Red Squad. Ta grupa je jako redovna na zvezdinim utakmicama, kako na gostovanjima, tako i kad je zvezda domacin.
da napomenem jos jednom da tebi niko nije rekao da ne dolazis na stadion, vec da izbegavas sever ako nisi redovan...ako zelis jeftin ulaz na stadion, idi na jug, to je isto...i videces koreografiju, na severu neces sigurno :)

[ su27killeryu @ 21.08.2006. 17:28 ] @
Care 30 EUR nije bas tako jeftino...stavise za istok je karta na blagajni 25 EUR (bila) tako da ti je konstatacija bas ono bzvz. Vidis ja volim da dodjem na tekmu da se izdernjam dobro uostalom kao i 99% na sjeveru samo sto to na istoku i zapadu nije bas popularno znas :)
[ DjoleReject @ 22.08.2006. 03:10 ] @
A sto vam je toliko stalo da se uvalite bas na Sever, kad su tamo "polupismene besposlene budale"? Ja sam prestao da se kidam za karte oko "velikih" utakmica od trenutka kad mi vise nije bilo dobro kad ugledam slaboumnika koji je ofarbao lice u crveno-belo ili pedera koji drze fotoaparate slikajuci se s ribom koju su doveli.
A ti Crnogorac, prekini da se foliras, ako zelis videti Zvezdu, bilo je Smederevo, a sledeci dolazi Hajduk, pa se vidimo na Severu, gde cemo navijati jednako kao i protiv Milana, jer nam je bitna Zvezda... Ja se, za razliku od tebe, ne salim kad to kazem.
@fanfon - niko ne kaze da je tebi zabranjeno doci na Sever, ali meni deluje strasno tuzno kad vidim nekog klinca ispred stadiona na rubu placa jer nema kovu, a vidjam ga cesto na tom Severu i kad se igraju kup utakmice, pa onda udjem na Sever koji je prepun likova koji su tu jednom u tri godine. Nije da imam nesto protiv takvih, ali useru navijanje (kad ne navijaju jos ispadne i najbolje), ne kontaju kako se drzi koreo i sve u svemu, cine jednu izvanrednu atmosferu gorom. A posto im se ni ne navija nikako da shvatim koji k**** traze tu, kad je jug jednako jeftin.

Poenta - nije taj Sever toliko zeljena destinacija zato sto je zgodno mesto da se vidi utakmica, nego zato sto su neki ljudi napravili to od njega. Postujte to, ako vec dolazite, posebno ako niste doprineli da on bude na nivou na kom je. Ostavite i nama "polupismenima" parce tribine, sa zapada i istoka se daleko bolje vidi...
[ su27killeryu @ 22.08.2006. 08:29 ] @
Cekaj hoces li ti meni da odredjujes na koje cu utakmice da idem a na koje ne?! Druga stvar Zvezdi je mnogo vise potrebnija podrska protiv Milana nego protiv Smedereva ili Bezanije ili nebitno vec.
[ Deda_Mraz @ 22.08.2006. 16:45 ] @
Citat:
su27killeryu: mnogo vise potrebnija podrska protiv Milana nego protiv Smedereva...

Vidim da zaista voliš svoj klub... !!!

P.S. http://rapidshare.de/files/30353204/Milan.amr skinite ovaj fajl...ima par kb i verujem da će posle ove utakmice svima ovako zvoniti mobilni
[ DjoleReject @ 22.08.2006. 16:58 ] @
Citat:
su27killeryu: Cekaj hoces li ti meni da odredjujes na koje cu utakmice da idem a na koje ne?! Druga stvar Zvezdi je mnogo vise potrebnija podrska protiv Milana nego protiv Smedereva ili Bezanije ili nebitno vec.

Necu ja nikome nista da odredjujem... Zvezdi je potrebnija podrska u situaciji kad ima par hiljada ljudi na stadionu, nego kad pola Srbije pokusava da udje na tribinu!!! I to bas jednu posebnu tribinu.