[ K_TRIFUNOVA @ 27.08.2006. 17:49 ] @
kako da izbrisem trojanca(malwere),non stop izbacuje neke sajtove kad sam na netu,usporava mi komp i net.probala sam da ga izbrisem sa nod32,nije uspelo,ne znam sta da radim.pomoc
[ ksalol84 @ 27.08.2006. 22:35 ] @
Probaj sa programima kao što su Spybot - Search & Destroy-Ad-Aware- Spy Sweeper,ali radi sve to u safe mode...
[ Vladimir Jankov @ 13.09.2006. 10:26 ] @
Probaj sa kasperskijem anti-virus personal pro.Imao sam isti problem i on mi je pomogao!!!Puno SRECE!!!
[ Zorzo @ 13.09.2006. 14:57 ] @
Ovo je meni nekad objašnjavao crews_adder

Update-uj anti-virus, pa onda restartuj PC i podigni Windows u Safe-Mode a onda skeniraj PC AVG-om ili vec koji imas. To je najjednostavniji i mislim najefikasniji nacin da se oslobodis te "napasti".

Ako mozda ne znas kako s ulazi u Win Safe Mode: prilikom restarta pritiskaj F8 dok ti se ne pojave opcije medju kojima je i opcija Safe Mode. Samo izaberi to, pritisni Enter i Windows ce se podici u Safe Mode. Posle skeniranja, restartuj PC, pa opet skeniraj, ne bi trebalo da se ponovo pojave, naravno ako AVG uspe da ga prepozna i obrise iz Win safe mode.
[ jonyyy @ 18.09.2006. 00:55 ] @
ja imam neki antivirus programcica,daj mi mail pa cu ti poslati
[ staticInt @ 18.09.2006. 03:15 ] @
Postoji program koji se zove Process Explorer (procexp.exe), radi na fazon task managera, stim sto ovde mozete videti poreklo svakog procesa i sta tacno radi, lako je naci bilo kakav malware/trojanac jer ce vam on obelezavati sta su sistemski procesi a sta ne.
A ti svi programi za ciscenje su obicno djubre, koristio sam par puta to i nije se nista posebno pokazao.
[ MikacNS @ 21.09.2006. 03:19 ] @
Probaj neke online antivirus programe. tipa panda online scanner.
[ plan_bu @ 21.09.2006. 03:51 ] @
Najvaznije je da se redovno update-uje antivirus baza (cak i svaki sat ako treba) bilo kog antivirusa u tvom slucaju nod-a i da ti stalno bude ukljucen resident shield antivirusa (kod AVG-a je to control center - ne zauzima mnogo memorije). To + neki firewall tipa ZA u kombinaciji i prilicno si sigurna
[ Archy Kash @ 22.10.2006. 01:09 ] @
probaj sa SpyNoMOre antivirusom meni je pomogao vise puta nemam reci hvale