[ shale.skay @ 05.09.2006. 21:44 ] @
Interesuje me kakva su vasa iskustva po pitanju ove novotarije od Gilletta i vredi li tih para?

Kolko sam skontao pri vrhu drske se nalazi jedan motorcic koji je slican onome za vibraciju u mobilnom telefonu.

Interesuju me i tehnicke karakteristike (kolko traje noz, baterija...), ali i subjektivni dozivljaj pri "rukovanju" ovom stvarcicom.

[Ovu poruku je menjao flylord dana 10.09.2006. u 19:07 GMT+1]
[ Vole Domu @ 05.09.2006. 22:28 ] @
Jedan moj ortak iz shkotske ga je nosio na exitu, brijao je glavu bez ogledala i nije se posekao nijedanput...
izgleda bash dobro ali ne znam koliko koshta kod nas... u svakom sluchaju mislim da je to malo preterano.. to je vishe fora... meni su najjachi oni sto samo ubacish ceo zhilet... ali ja bash i nemam neku jaku bradu tako da ne znam...
[ EagleOne @ 05.09.2006. 22:59 ] @
Glupost, smamo smeta pri brijanju. Nisam primetio razliku sa uklucenim i bez.
Meni se u jednom trenutku cinilo da se brijem elektricnim aparatom (slican zvuk i vibracije) pa sam krenuo da pravim opustene pokrete, i ne gledam u ogledalo :), mozda je u tome trip.
Nozevi traju kao kod ostalih gilleta... i kako sa njima da se poseces, sa gilletom cak prvim modelima svaka cast ko uspe da se posece.

Generalno stvar je kao vibrator, i kad se okrene naopacke moze i da se koristi u te svrhe, mozda im je to i bila ideja, kad krenu lepse polovine masovno da nam kupuju ovaj gillete za poklon :)

[ KnightOfDoom @ 05.09.2006. 23:55 ] @
Kupio sam prosle godine burazeru za rodjendan i kaze da je bolji od onog "obicnog" (koji sam mu kupio pre dve godine za rodjendan ) .
A da li vredi para, mislim da nije mnogo skuplji.Tako da ti je sve jedno....ma sve je to isto .
[ renne @ 06.09.2006. 06:53 ] @
Ja ga koristim vec godinu dana, i odlican je, do sad najbolji Mach definitivno. Meni nozic traje 10 dana, sto nisam ni sa jednim drugim do sada uspeo da "izvucem"
[ shale.skay @ 06.09.2006. 12:27 ] @

Heheheh, sjajni ste... Cak sam se i od srca nasmejao.

Elem, danas cu da ga kupim i isprobam, pa cu da javim sopstvene utiske. Jos jednom HVALA...

[ Janmix @ 06.09.2006. 22:24 ] @
Citat:
renne: Ja ga koristim vec godinu dana, i odlican je, do sad najbolji Mach definitivno. Meni nozic traje 10 dana, sto nisam ni sa jednim drugim do sada uspeo da "izvucem"

Sta bre 10 dana...

Imam jaku i ostru bradu ,a ona pakna zna da razvuce po 3-4 meseca, ako ne i vise, pre nego sto brijanje postane mazohizam...
[ Nenad Vranjanac @ 07.09.2006. 20:53 ] @
kosta oko 900din, a motorcic je koristan ako malo "zarastes". kad ga ukljucis, mnogo lakse klizi preko brade.
[ ventura @ 07.09.2006. 22:53 ] @
Ma glupost... Kad god sam se brijao sa uključenom vibracijom uvek se isečem kao majmun... Tako da se brijem isključivo u OFF modu :)

Jer ja kad se brijem, po nekom osećaju slabom stežem ili popuštam brijač kako se ne bi posekao... A sa ovim tog osećaja nemaš, i držiš uvek isto i onda su posekotine neizbežne...
[ renne @ 08.09.2006. 07:00 ] @
Citat:
Janmix: Sta bre 10 dana...

Imam jaku i ostru bradu ,a ona pakna zna da razvuce po 3-4 meseca, ako ne i vise, pre nego sto brijanje postane mazohizam...

kazem ti, samo deset dana maximum, nikada nisam uspeo da izvucem vise
[ zi:: @ 08.09.2006. 10:10 ] @
Ja se brijem sa tim brijacem, meni je prijatno sa ukljucenom vibracijom. Zileti mi traju nesto krace nego sa brijacem bez vibracije, mislim da ih menjam na mesec i po, ili tako nesto. Brijem se svaki dan.

U svakom slucaju preporucujem, kao sto bih preporucio i cetkicu za zube sa motorom, mnogo bolje ocisti.

[ Nenad Vranjanac @ 08.09.2006. 15:53 ] @
Citat:
zi::
U svakom slucaju preporucujem, kao sto bih preporucio i cetkicu za zube sa motorom, mnogo bolje ocisti.

e pa ovoje vec diskutabilno... kad koristis pravilnu tehniku, najbolje rezultate postizes obicnom cetkicom ;-)
[ Darko Prelic @ 09.09.2006. 01:50 ] @
Probao i ne dopada mi se, previše high tech za primitivno biće poput mene..

Ne dopada mi se kada imam thingy koji vibrira u ruci, pogotovu mi se ne dopada da imam thingy koji vibrira u ruci dok se brijem, mamuran ;)

Ništa bez dobrog starog Bic-a, svaka mu se dala..
[ skijash @ 09.09.2006. 12:38 ] @
Kakvi su šiptari, nama sad valjaju ovo s***** koje se u Americi pojavilo pre jedno dve godine, a onaj novi (http://www.gillettefusion.com/) sa 6445 žileta čuvaju samo za sebe :) To će biti u prodaji kod nas za jedno dva veka...
[ EagleOne @ 09.09.2006. 13:08 ] @
Citat:
skijash: Kakvi su šiptari, nama sad valjaju ovo s***** koje se u Americi pojavilo pre jedno dve godine, a onaj novi (http://www.gillettefusion.com/) sa 6445 žileta čuvaju samo za sebe To će biti u prodaji kod nas za jedno dva veka...

Tek sam sada provalio, pa ja imam gillette fusion, a ne onaj stari M3. I ono gore sam pisao za Fusion. Najbolja stvar je 5 seciva, gde pomiluju, tu trava ne raste .
[ skijash @ 10.09.2006. 09:52 ] @
Gde si ga uzeo?
[ EagleOne @ 10.09.2006. 13:59 ] @
Citat:
skijash: Gde si ga uzeo?

Poklon iz neke zemlje dva veka ispred nas ;). Doneo mi brat, bio je na putu oko sveta, mislim da je u Koreji nasao na nekom snizenju pa kupio vise komada.
[ boki @ 10.09.2006. 23:24 ] @
a sta ces za patrone ? :)
[ EagleOne @ 11.09.2006. 00:13 ] @
Nista pustam bradu :), salim se imam jednokratne za klanje, a ovaj stekam za prilike kad sve mora biti besprekorno, i kada kasnim pa nemam vremena da se usivam. Samo sam se kasno setio, kad su mi ostale samo dve...
[ Deda_Mraz @ 11.09.2006. 08:21 ] @
Ništa matori, nazad u Koreju na rasprodaju po nove žilete ;)

Inače nisam pokušao sa ovim da se bricnem, a i nemam neku želju. Takodje volim da praktikujem offline brijanje :)
[ drdrksa @ 11.09.2006. 11:04 ] @
A jel ima Fusion bilo gde u SER da se kupi?

BTW, kad kolega Deda_Mraz pomenu offline brijanje, podseti me na :

[ skijash @ 11.09.2006. 12:14 ] @
Ja nisam nigde video, a nema ni reklama - znaci nema (bar ne na normalan nacin - preko uvoznika).
[ Marisav @ 13.01.2008. 12:00 ] @
Taj M3 power imam vec godinu dana i sluzio je samo za skupljanje prasine na stalazi.
Nikad ga nisam koristio jer sam u ovih 13-ak godina koristio standradne one starinske
zilete (znate na koje mislim), i nisam ni imao nameru da taj M3 koristim, ali ispostavilo
se da je ovaj moj starinski previse tup, a rezervni nisam imao, tako da u ovoj nuzdi sam
bio prisiljen da upotrebim M3Power. I moram reci da sam se prijatno iznenadio. Nema
sanse da se poseces kako god da usmeravas. Odlican je i od jucer vise ne koristim staru
matoru klasiku, i prelazim na M3. Uopste me ne zanima koliko kosta. Moj je! :))
Preporuka.

[ smfilip @ 13.01.2008. 12:12 ] @
bravo sampione... oziveo si temu od 11.09.2006
[ Marisav @ 13.01.2008. 12:18 ] @
Nisam znao da je to zabranjeno na ovom forumu. Izvinjavam se.
[ flighter_022 @ 13.01.2008. 14:30 ] @
To se zove NECRO... ono tipa, tema je postala totalno zastarela i nebitna, pa je sahranjena, a ti si je iskopao... NECRO :D
[ Marisav @ 13.01.2008. 14:34 ] @
Pa bolje i to nego da otvaram novu identicnu temu.
[ su27killeryu @ 13.01.2008. 15:30 ] @
Bolje naravno inace ja koristim obican Gillette (mislim ne bas obican ali obicniji od ovog) ali koristim M3 Power uloske jer mi smiruju kozu :)
[ vindic8or @ 13.01.2008. 16:51 ] @
@ Marisav

Nije zabranjeno, ali je cesto potpuno nepotrebno. Otvaranje nove identicne teme sa onim sto si gore napisao bi bilo cisto reklamiranje, a to jeste zabranjeno.
[ Marisav @ 13.01.2008. 18:17 ] @
Kako god da okrenem- ne valja!

Otvorim novu temu = reklamiranje, dakle ne valja.
Odgovorim na temu = vadim temu iz mrtvih, dakle ne valja.

Najbolje da ovu temu izbrisete sa foruma.

[ vindic8or @ 13.01.2008. 18:36 ] @
Ma opusteno :) Nikom ne smeta da se konstruktivno nastavi stara tema (npr pitanjem). Ovo dodavanje komentara tipa "meni valja" na davno zavrsenu diskusiju deluje nepotrebno, autor je uostalom u poslednjih godinu i po dana sigurno probao taj brijac.
[ Marisav @ 13.01.2008. 18:46 ] @
hehe, ok u pravu si. pozz
[ tdjokic @ 06.05.2008. 20:02 ] @
Dobro, stara tema, nova neznalica - ima li ovo "Gillette Fusion Manual Razor" negde ovde da se kupi? Ovde = Beograd i okolina. Razlog - skoro da je opklada. Doduse, ima na amazon.com, ali je to ipak malo dalje od Beograda.

Postoji takodje i Gillette Fusion Power Battery Powered Shaving System, ali to cemo malo kasnije.

Ovde samo odgovori tipa "Da" ili "Ne" a ako bi neko bio ljubazan za detaljniji odgovor, molim na PP ili mejl, zbog pravilnika foruma.