[ ivanv100 @ 06.09.2006. 22:59 ] @
odem ja tako jedan dan u obrenovacku streljanu,da malo vezbam,kad tamo gazda streljane. ja ga uljudno zamolim da mi da cenovnik usluga,kad imam sta i da vidim:

-1 sat vezbanja iz pistolja ili revolvera,po izboru-20 evra
-zakup pistolja ili revolvera-20 evra
-placanje utrosene municije- 1 evro/kom

sveukupno 60 evra za 1 trening!!!!!!!

zahvalim mu se uljudno,odem do sume,i iz inata ispucam 2 okvira...u drvo

[ Floyd @ 06.09.2006. 23:01 ] @
Za te pare u Bosni skoro da mozes da kupis kalashnjikov.
[ ZaMpA @ 06.09.2006. 23:03 ] @
Visoke cene u streljani ne znace da su profi ubice bogati ljudi...oni vezbaju na drugom mestu
[ ivanv100 @ 06.09.2006. 23:20 ] @
zampa....mislim figurativno receno!
[ ZaMpA @ 06.09.2006. 23:47 ] @
ma znam, shalim se LoL

pa cene su u streljani velike jer je drzanje oruzja (vlasnik mora da ima dozvole za taj pishtolj shto ti iznajmljuje) skupo, pa onda mora da obezbedi odgovarajuci stepen sigurnosti u streljani, a i municija je skupa. Pogledaj jedan metak, pa razmisli koliko rada je ulozeno da se on napravi, mora da bude skup!

a naravno i vlasnik streljane mora da se ugradi

koliko sam shvatio ti imash svoj pishtolj? kad mozesh da priushtish sebi pishtolj, trebalo bi da mozesh da priushtish i pucanje iz istog...
[ codeus @ 07.09.2006. 13:23 ] @
ne znam kako je kod vas ali na severu backe postoji GRADSKA STRELJANA tik uz kasarnu ... na njoj je pristup dozvoljen svima sa i bez dozvole ... dodjes javis se portiru (jedna porodica koja cuva objekat) ... doneses mete ..puske pistolje i udri koliko imas municije ... donosili smo stari 386dx40 i rasturali ga sa pumparicom , karabinom i lovarom .. bez da je iko dosao da nam naplati ... ili da je banula policija ili patrola iz kasarne ... naravno jedan od nas je lovac sa dozvolom ..