[ malataca @ 07.09.2006. 20:13 ] @
Da li je neko poznaje? Iz Beograda je. [img][att_url][/img] [Ovu poruku je menjao ton_majstor dana 07.09.2006. u 23:21 GMT+1] |
[ malataca @ 07.09.2006. 20:13 ] @
[ Shadowed @ 07.09.2006. 21:36 ] @
Tesko da je neko moze prepoznati na osnovu te slike. Em se ne vidi celo lice, em je lika zamucena tako da izgleda bolje. Kada se na to doda postojeca sminka... deluje kao da posoji 2-3 hiljlade devojaka koje lice na tu koja se vidi na slici.
[ Lalemajstormoler @ 07.09.2006. 21:47 ] @
Citat: Shadowed: Tesko da je neko moze prepoznati na osnovu te slike. Em se ne vidi celo lice, em je lika zamucena tako da izgleda bolje. Kada se na to doda postojeca sminka... deluje kao da posoji 2-3 hiljlade devojaka koje lice na tu koja se vidi na slici. Ma nisi u pravu,to tebi tako izgleda,posto je ne poznajes,ali ko je poznaje,ne smeta mu sto joj se vidi samo pola lica,i sto ima sminku na sebi. Poz......Lale [ WawaHOO! @ 07.09.2006. 22:13 ] @
Zar stvarno mislis da ce takva riba da sedi pored kompa i da trazi decka preko Poljubca Urbae. Otkud znas da ta devojka ne koristi ovu sliku da nalozi neke frajere (npr. kao tebe sada ). Mozda nije ni iz Beograda pa je tesko ko moze i poznati.
[ Pirossi @ 07.09.2006. 22:26 ] @
^ khm, khm. postavljač topika je dama.
[ Lalemajstormoler @ 07.09.2006. 23:41 ] @
[ ivanv100 @ 08.09.2006. 00:03 ] @
jel imas jos neke njene podatke?
[ WawaHOO! @ 08.09.2006. 07:09 ] @
Mozda mala Taca trazi drugaricu
[ malataca @ 08.09.2006. 12:49 ] @
Moj brat se sa njom dopisuje preko Poljubca Urbae, a ja mu kazem da nema sanse da osoba koja tako izgleda trazi drustvo preko www.________.com.
A mozda je lepa a glupa. Ko zna. Inace ovo stoji o njoj blondy_bg Orijentacija: Ja sam Žensko, tražim Muško Godište: 28 godina Iz: Beograd Znak: Lav Visina: 178 Težina: 63 Boja očiju: zeleni Boja kose: plava Dužina kose: dugačka Pušač: Ne Mesečni prihod: Poverljivo Zanimanje: marketing Oblast delatnosti: Telekomunikacije/Internet Obrazovanje: Završen fakultet Bračni status: svejedno Deca: Ne Interesovanja: Prijatelji/Diskusije Hobi: Sastanci/Društvo, Posao/Trgovina, Sport, Zabava, Književnost, Muzika, Turizam/Putovanje, Kompjuteri/Internet Koje strane jezike najbolje poznajete? - Engleski Idealno mesto na kojem bi ste živeli: - U kući na plaži Na žurkama Vi ste: - Noćna ptica Šta volite da radite u slobodno vreme? - Sport ili nešto što troši moju energiju Kada nema ništa interesantno na TV,preferiram: - Da se igram na kompjuteru Kada se nađem sa prijateljima,generalno: - Ne kasnim više od 15 minuta Volim da pričam o: - Svemu,osim o smislu života Na sastanku volim da: - Da skačemo padobranom, ronimo ili skačemo bandži Koliko dece želim? - Nisam rešio/la Šta me pali? - Mišićavo telo Da li pijete alkohol? - Povremeno pijem alkohol [Shadowed obrisan link zbog potencijalne reklame.] [Ovu poruku je menjao Shadowed dana 10.09.2006. u 15:45 GMT+1] [ malataca @ 08.09.2006. 12:50 ] @
A trazi ovakvog:
Moj partner Iz: Beograd Godište: između 30 i 39 godina Visina: između 181 i 195 cm Težina: između 85 i 110kg Boja kose: tamna Dužina kose: kratka Pušač: nije važno Mesečni prihod: nije važno Zanimanje: nije važno Obrazovanje: Diploma fakulteta Bračni status: sam/a Deca: Ne Interesovanja: Prijatelji/Diskusije [ WawaHOO! @ 08.09.2006. 12:56 ] @
Citat: malataca: A mozda je lepa a glupa. Ko zna. Pa da je glupa tek onda ne bi koristila kompjuter. 28 nema sigurno... [ fade @ 08.09.2006. 13:33 ] @
Ma jasno se vidi da je slika obradjivana , slikam se sada ,fotoshop 2 sata i onda tek slika ide na net , uglavnom nema sanse da takva devojka bude na netu ,pre ce biti u nekom besnom autu ili na 1000 ccm na 2 tocka , aka sponzorka.
[ Mitrović Srđan @ 08.09.2006. 13:35 ] @
Naravno da je moguce.
Video sam i bolje cice na netu i to ceterke :) Poznavao sam jednu iz bG koja ne da je bila bomba nego nezna se. Prosto postoje devojke koje nekada kada im je dosadno uvece dodju na chat . naravno to ne vazi za one sto vise 12h dnevno na cetu. Te su redovno krsevi. Ali kazem imam i par drugarica i bivsu koja nekad navrati na chat a opet su extra. :) [ superbaka @ 08.09.2006. 13:48 ] @
Khmm, kad vec postoji tema... :)
imam ovu sliku godinama i ne znam ni ko je na njoj ni odakle mi... pa ako neko zna ko je na njoj... [img][att_url][/img] [Ovu poruku je menjao Aleksandar Marković dana 08.09.2006. u 15:55 GMT+1] [ []-_-[] @ 08.09.2006. 14:06 ] @
aleksandrin potpisujem tvoj post
sta je vama ljudi nemora da znaci ako je neka zenska lepa i da neide na chat ili da to nije njena slika isto sto je i aleksandrin reko znam bar 3 ribe koje su lepse od ove a redovno idu na net,po forumima i tako to da ne idem u off topic ;) @superbaka na njoj je jedna jako lepa devojka :) pozz [ Samurai Jack @ 08.09.2006. 14:40 ] @
Apsolutno. Tipican stereotip i predrasuda! Vec neko vreme se preko ICQ-a se dopisujem (a upoznao sam je preko foruma) sa jednom devojkom iz Smedereva. Imao sam priliku i da je licno upoznam posle nekog vremena. Kao andjeo je. Boginja, iznutra i spolja. I lepe devojke vole internet i racunare!;)
Na zalost, ne poznajem ove dve devojke, ne mogu tu da pomognem...:( [ pctel @ 08.09.2006. 15:59 ] @
Ljudi, budimo realni. Dakle, 80% "surfera" i "chatera" su muskarci. Tek mozda 20% su devojke. Za 90% devojaka je ponizavajuce trazenje je*aca preko neta, izvinite na izrazu, ali kao sto rekoh da realno sagledamo stvari, znaci mozda za 10% je to sasvim OK. Kad se iskombinuju ta dva procenta, dolazimo do zakljucka da su svega 2-3% clanova tih sajtova devojake, a ostalo su muskarci. To je teorija. Praksa je kad pogledate da ih tamo ima 20-30%. Odakle se stvorila razlika od 20% clanova sajta, ili, za jedan prosecan sajt, nekoliko desetina hiljada devojaka? Pa odgovor je veoma jednostavan kad se logicki razmislja. Sajt je napravljen da bi uzimao pare muskarcima. Muskarci ce davati pare ako ima devojaka. Posto nema devojaka, moraju se stvoriti. Tako vlasnik sajta shvata da mora animirati publiku tako sto ce tu svakodnevno naci slike i postaviti lepa imena kao... blondy_bg, plavusica, otkacena_plavusa, ljubavnica, sexylady, zgodna_devojka, slatka_mala, mnogo_slatka, medena_devojka, pilence, black_angel, ex3mgirl, powergirl, kakozelis... samo su neka od imena koja sam upravo pronasao na jednom od sajtova. Kladio bih se da su barem polovina ovih imena proizvod zelje vlasnika sajta da zaintrigira publiku. Jedan takav sajt donosi mesecno minimum 1.000 EUR-a zarade, pa je sasvim logicno da neko ulozi npr. 300 EUR za platu nekom ko ce dnevno odgovariti na 100 poruka i otvoriti 10 novih interesantnih korisnickih naloga. Taj neko moze biti kako zenskog, tako i muskog pola, niko nece da mu zaviruje, dovoljno je da ima tri ciste pa da ume da pise u zenskom rodu... Slike ce verovatno dobiti gotove, za jedan dan se sa interneta moze napraviti kolekcija od 1.000 slika devojaka, bez preterano velikog angazovanja. Imajuci sve to u vidu, gotovo je nemoguce da ce se naci neko ko poznaje neku od tih devojaka. A ti sajtovi, to vam dodje vise kao porez za budale, nego mesta gde je realno ocekivati da upoznate nekog.
[ ton_majstor @ 08.09.2006. 17:27 ] @
Pctel, jel' ovo?
[img][att_url][/img] Inače, ovakve rasprave su potpuno besmislene, a posebno na ES. Pozdrav! [ operacija @ 08.09.2006. 17:35 ] @
Pa to su dve slike iste devojke!!!!
[ JagodaV @ 08.09.2006. 17:39 ] @
^xaxaxaxxaxaa skroz neocekivano:)
zar nije.. malo... khm nepristojno kaciti necije slike i pitati ko je.. ? ali dobro, uz full profile = dobar marketing :) [ Goran Mijailovic @ 08.09.2006. 19:58 ] @
Citat: Jel majstore, a sto si ti sklonio sliku iz profila [ vindic8or @ 08.09.2006. 20:21 ] @
daj bre sta se lozite, vidite da autorka teme samo reklamira sajt bacanjem ovih profila i sranja. isto kao i prosle nedelje. isto kao i pandora i svi ostali koji to pokusaju da zapakuju u uvredljivo imbecilnu temu tipa "jel zna neko ovu ribu sa slike?" a izmedju redova pise "ako i ti hoces ovakve ribe, dodji na moj sajt i plati clanstvo".
[ WawaHOO! @ 08.09.2006. 20:38 ] @
@pctel: Odlicno objasnjeno, good work !
[ Goran Mijailovic @ 08.09.2006. 20:54 ] @
@vindic8or
/lock... hmm... nece mozda ako svi zazelimo dovoljno jako [ ad0lf @ 08.09.2006. 21:15 ] @
Citat: Goran Mijailovic: Jel majstore, a sto si ti sklonio sliku iz profila :D meni je ona njegova slika u profilu licila na bugarsku zvezdu Aziza...ko zna:-) [ ton_majstor @ 09.09.2006. 11:11 ] @
Mislim, Gorane, evo ti lepo adOlf odgovorio!
Inače, mene žena ponekada i zove "Azis". Jedino se razlikujemo po sexualnoj naklonosti, Azis i ja. Ali ga inače JAKO cenim i odlično je osmislio ceo svoj estradni nastup i glamur, a i malo je falilo da snima kod mene u starom studiju! Mlađano Bugarče! Šteta, povlači se iz posla. Zvanično: sklonio sam sliku jer mi je par korisnika preko PP vređalo suprugu, koja je bila na slici sa mnom. Staviću uskoro nešto prikladnije, barem za njih. Ono, 22 u 'ladnoj vodi... mačeća glava. Pozdrav! P.S. A gde je tvoja slika? Šta mene prozivaš?!! [ dr.NPN @ 09.09.2006. 13:19 ] @
Kako mislis "vredjali mi suprugu"?
Boze svasta od budala! [ Goran Mijailovic @ 09.09.2006. 13:31 ] @
@tm
Ovo za vredjanje ne mogu da verujem, mislim nije da ti ne verujem ali to je bas ono dno i tuga za ovaj forum... Citat: Pozdrav! P.S. A gde je tvoja slika? Šta mene prozivaš?!! a za ovo ja rekoh sebi: tm sklonio sliku ajd i ja, treba se ugledati na starije :D btw svako prozivanje je bilo shala i dobronamerno ;) [ BytEfLUSh @ 28.10.2006. 02:59 ] @
Ovaj.. izvinjavam se što otvaram ovako "zastarelu" temu, ali moram da prokomentarišem nešto (offtopic)... :)
Citat: pctel: vlasnik sajta shvata da mora animirati publiku tako sto ce tu svakodnevno naci slike i postaviti lepa imena kao... blondy_bg, plavusica, otkacena_plavusa, ljubavnica, sexylady, zgodna_devojka, slatka_mala, mnogo_slatka, medena_devojka, pilence, black_angel, ex3mgirl, powergirl, kakozelis... samo su neka od imena koja sam upravo pronasao na jednom od sajtova. Kladio bih se da su barem polovina ovih imena proizvod zelje vlasnika sajta da zaintrigira publiku. Mnogo_Slatka nije "proizvod" vlasnika pomenutog sajta; poznajem tu devojku... :) Takođe, gledam na to iz sasvim drugog ugla - ja, recimo, verujem da su 90% tih imena prave devojke koje traže poznanstvo preko interneta. Budimo realni - XXI vek je, muvanje preko interneta postaje sve normalnije. Više se uopšte ne čudim kad neko kaže "upoznao/la sam devojku/dečka na netu" - nailazim sve češće na takve situacije. Citat: Imajuci sve to u vidu, gotovo je nemoguce da ce se naci neko ko poznaje neku od tih devojaka. Disproven above. :) Citat: A ti sajtovi, to vam dodje vise kao porez za budale, nego mesta gde je realno ocekivati da upoznate nekog. Baš si old skool... :) Veruj mi, znam mnogo primera koji dokazuju suprotno. Internet je postao glavno sredstvno za upoznavanje novih osoba u zadnje vreme. [ dr.NPN @ 28.10.2006. 04:31 ] @
Citat: BytEfLUSh: Veruj mi, znam mnogo primera koji dokazuju suprotno. Internet je postao glavno sredstvno za upoznavanje novih osoba u zadnje vreme. Sto je skroz zalosno. Bedak, mislim... muvanje preko neta. Pih, gluposti. Najbolje je nazivo :) [ BytEfLUSh @ 28.10.2006. 05:20 ] @
Što bi to bilo žalosno? To je jednostavno relativno nov vid komunikacije i sad je to odjednom svima čudno... Da li je i slanje snail-mail ljubavnih pisama pre 20-tak godina (i ranije) takođe bilo žalosno?
[ operacija @ 28.10.2006. 08:55 ] @
Citat: BytEfLUSh : poznajem tu devojku... :) Naslov teme i jeste: Da li je neko poznaje Ti si rekao da je poznajes i presao na komentarisanje tudjih odgovora. Ako je stvarno poznajes, a prikljucio si se diskusiji na ovoj temi, onda neki podatak o doticnoj. Mislim ako je stvarno znas. [ BytEfLUSh @ 28.10.2006. 23:39 ] @
Pročitaj još jednom moju poruku... Ne poznajem tu devojku čija se slika nalazi u prvoj poruci, već poznajem devojku čiji je nick pctel okarakterisao kao lažni.
[ su27killeryu @ 29.10.2006. 00:59 ] @
Bajte ljubomorni smo
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|