[ dusty @ 08.09.2006. 10:02 ] @

Citat:

KLJUČEVI ZA DALJINSKO OTVARANJE AUTA OSTALI ZAKLJUČANI U AUTU

Ovaj će vam trik jednom možda zatrebati. Ako zaključate ključ od auta u autu, a rezervni ključ imate kod kuće, uradite slijedeće: nekoga ko je u kući sa vašeg mobitela zovnite na njen-njegov mobitel. Vaš mobitel držite 30-tak centimetara od vrata vašeg auta. Osoba u vašoj kući treba da drži u ruci ključ vašeg auta blizu mobitela i da pritisne dugmić za otključavanje. Vaš auto će se otvoriti. Razdaljina uopšte nije bitna, važno je samo da na mobitel pozovete osobu kod koje je rezervni daljinski ključ za otvaranje vašeg auta.

Jel neko cuo/probao ovo ? Hmm, malo sam skeptican ....
[ DjoleReject @ 08.09.2006. 11:59 ] @
Telefon prenosi zvuk.
Zvuk ne otvara brave.
Case closed.
[ kumkat @ 08.09.2006. 13:51 ] @
Au bre ljudi sta sve nece da vam padne na pamet :))))))

E ako ti to ne uspe probaj ovu metodu :)))
http://www.elitemadzone.org/t142194
[ Horvat @ 08.09.2006. 18:42 ] @
ma to ovi novi 3g telefoni ,tj video komunikacija pa onaj kod koga je kljuc uperi diodicu u kameru ,a koji otkljucava uperi ekran u auto

rofl
[ sasa022 @ 08.09.2006. 19:35 ] @
MadZone

Gde nalazite samo te gluposti ?????
[ milo @ 09.09.2006. 11:04 ] @
Haha!!!!
A ja sam cuo za da ce ameri da naprave interface za cybersex !
Postojace dve vrste interfejsa - za muski i zenski deo populacije.
Muskarac koji zeli da stupi u cyber sexualni odnos sa svojom internet - prijateljicom jednostavno ga stavi u svoj inteface koji je povezan sa PCem, koji je preko interneta povezan sa njenim kompom, onda ona stavi svoj interface, i eto ti ga cybersex !
A posle ce da prosire ponudu i za gej populaciju, pa ce biti vise razlicitih interfejsa i njihovih kombinacija.
Ja sam ovo prcitao u dnevnim novinama pre par godina.
[ neca @ 09.09.2006. 11:10 ] @
Mislis na http://www.fu-fme.com/ ??
:)
SH Thanks for link..:)
[ tune @ 09.09.2006. 11:11 ] @
hmmm...
u tom slucaju vreme je da otvorimo Cybersex Cafe :D
[ milo @ 09.09.2006. 11:20 ] @
ES CS Cafe !