[ RMAN @ 08.09.2006. 22:04 ] @
Kako bi vi napravili , u kucnim uslovima? |
[ RMAN @ 08.09.2006. 22:04 ] @
[ peka @ 09.09.2006. 01:22 ] @
O, boze...
[ Vladokv @ 09.09.2006. 08:20 ] @
Mislis hidrogensku = termonulkearnu ?
[ MaxC @ 09.09.2006. 09:18 ] @
Pa, zasto bi ti to sam pravio? Nije zdravo, otpada kosa, koza,... a i smor je... a onda neki hoce da ti uvode sankcije, da te bombarduju, pa te ne vole... vidis sta se desava u Iranu... Sjevernoj Koreji... ah,da, gdje bi to testirao prije PRAVE upotrebe... i zamisli da ne proradi? a ti se mucio... radio 2 posla da ustedis... a ako ti bas treba jedna, onda ti je bolje da kupis gotov, provjeren proizvod, one u kucnoj radinosti jesu unikati ali ne cijeni to stoka, primitivci...bolje ti je skupi novce i raspitaj se kod ruske ili kineske mafije... oni sigurno imaju... i njihove provjereno rade...
Mada, ako bas insistiras, za pocetak, kao hobi i cisto radi dokazivanja medju drustvom, mozes da se igras malo sa obicnom atomskom, to je jednostavno, samo ti trebaju dvije polulopte plutonijuma poluprecnika 10-tak cm, malo gvozda... eh sad ne mogu da se sjetim sta je islo kao reflektor neutrona, neki metal, magnezijum, kobalt60 ... ne nije kobalt60, to je islo u rentgen... cini mi se... davno je to bilo, odbrana i zastita... a ja se pitao koji ce mi to.... eto vidis, danas mi zatrebalo... i da, drzi to van domasaja djece... [ Milan M. Radovic @ 09.09.2006. 10:21 ] @
Eto..kad zenke ne daju...sta pada na pamet mladima...
Pitaj Freddie, on je majstor za hemiju... A za pocetak - NABAVI Hcl ili napravi monotljev koktel.... [ shumar @ 09.09.2006. 10:46 ] @
Otkud znate, mozda oce lik da napravi klasicnu Hindenburg bombu... a to je jednostavno... Napunish jedan deciji balon za helium vodonikom... koji prethodno dobijesh elektrolizom ili reakciom izmedju Al i NaOH... Napunish pola boce rastvorom NaOH i ubacish grudvice Al folije... stavish balon na grlic boce i cekash da se napuni.... Posle samo bacish sibicu na balon i boom
[ RMAN @ 09.09.2006. 13:20 ] @
Znam ja sta sam napisao u naslovu VODONICNU (H2) a ne Hidrogensku (pa da oduvam pola sveta).
Evo kako je pravim: U plasticnu flasu od od 2 litre se sipa jedna solja hlorovodonicne kiseline(HCl) i ubaci se jedna saka aluminijuma (Al). Prilikom reagovanja nastaje vodonik (H2). Zbog ogromnog pritiska flasa se izduzi i eksplodira. Ukoliko se flasa nalazi pored vatre..... [Ovu poruku je menjao RMAN dana 09.09.2006. u 19:48 GMT+1] [ peka @ 09.09.2006. 13:33 ] @
Ako nisi znao, vodonik = hidrogen
[ MaxC @ 09.09.2006. 17:42 ] @
Citat: RMAN: Znam ja sta sam napisao u naslovu VODONICNU (H2) a ne Hidrogensku (pa da oduvam pola sveta). Oh, sorry.... :))))))))))))) A koji ce ti djavo vodonicna bomba? Slavis nesto? a ne zoves? :)))) Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|