[ ivanv100 @ 13.09.2006. 01:24 ] @
cao svima,
surfujuci po netu,nasao sam jedan izuzetno dobar program za pracenje tudjih mobilnih telefona. program se zove flexispy,medjutim sama osnova programa je namenjena iskljucivo za simbian mobilne telefone.
obzirom da su ovi telefoni u srbiji slabo zastupljeni,mozda ih ima svega 10% populacije,jer su skupi,da li neko zna neki slican program koji bi zavrsavao posao isto tako kao "flexispy" samo za sve telefone. zeleo bih da kupim ovaj program.potreban mi je za posao.

hvala....ivan
[ pampy1 @ 31.03.2008. 18:55 ] @
Ivane, jel ima negde da se downloaduje taj flexyspy?
[ bakara @ 31.03.2008. 19:19 ] @
http://www.flexispy.com/
[ srbin_car @ 07.08.2008. 23:06 ] @
gle ovako ovo se tice malo slicne teme kao covek sa hakerskim iskustvom znam da imati simbian telefone je imati propast 95% virusa za mobilne telefone ide bas preko simbian modela zato sto su noviji vise ljudi u zapadnim zemljama koriste njih sve sledece generacije koje trebaju da izadju 4g kod nas ce koristiti simbian tako da ne kupuj simbian modele moja preporuka
[ calexx @ 07.08.2008. 23:23 ] @
Ako sam dobro razumeo poslednju poruku, da li znači da je dobro da prestanemo da koristimo i računare jer 100% komp virusa ide na njih? Mislim, ako neko ne ume da koristi symbian telefone, onda jeste bolje da ih ne koristi.
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 07.08.2008. 23:37 ] @
Citat:
srbin_car: gle ovako ovo se tice malo slicne teme kao covek sa hakerskim iskustvom znam da imati simbian telefone je imati propast 95% virusa za mobilne telefone ide bas preko simbian modela zato sto su noviji vise ljudi u zapadnim zemljama koriste njih sve sledece generacije koje trebaju da izadju 4g kod nas ce koristiti simbian tako da ne kupuj simbian modele moja preporuka

Gluplji savet odavno nisam pročitao. Pogotovo je zabavan deo sa hakerskim iskustvom :D
Jesi nekad čuo za worm za Symbian S60 3rd? Šta misliš, zašto ih nema? :)

I šta je 4G? :)
[ Catch 22 @ 08.08.2008. 01:12 ] @
Ovo je pre za Mad Zone... htedoh reći, Twilight Zone...
Čovek je proširio temu ovde

Citat:
srbin_car: rexispy on i nije bas skup ali opet pare su pare ja licno garantujem za njega i da to je virus za telefon koji moze na sve telefone koji podrzavaju sms znaci moze i u obicnoj poruci da se posalje ali pazite se da ga postavite tako da ga ne provali i da samo ovo:NEMUCITE SE DA GA NADJETE ZA FREE POSTO SAM PRETRAZIO VISE OD 500 STRANICA DA GA NADJEM ZA FREE ALI VIDIM IMA NEKIH NOVIH SAJTOVA TAKO DA PROVERITE TE MALO NOVIJE

PS
Carov avatar
[att_img]

[Ovu poruku je menjao Catch 22 dana 08.08.2008. u 02:22 GMT+1]
[ pajaja @ 08.08.2008. 01:39 ] @
Citat:
I šta je 4G? :)

mislim da je mislio na 4 godine, al' u svakom slucaju, pored toga sto je nepismen, vidi se da ne poznaje ni malo ono o cemu prica.
[ Catch 22 @ 08.08.2008. 09:23 ] @
^ Uzimajući sve u obzir, mislim da je samo balav (15-17 godina maksimum)
[ nmilosev @ 08.08.2008. 13:21 ] @
Citat:
Catch 22: (15-17 godina maksimum)

Ima nas svakakvih .
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 08.08.2008. 13:53 ] @
LOL, onda TI definitivno nisi normalan, što je dobro ako je prosek ovakav :D
[ peromalosutra @ 08.08.2008. 15:24 ] @
Nemojte tako ljudi, čovjek ima 'akerskog iskustva, sad kad nam krene upadati na kompjutere i rušiti sisteme.
[ Jovan_NS @ 08.08.2008. 19:52 ] @
Narode, ko vidi lice akera/provali mu avatar/provali mu godine - umrece u najgorim mukama...
[ BigFoot @ 08.08.2008. 20:06 ] @
Citat:
calexx: Ako sam dobro razumeo poslednju poruku, da li znači da je dobro da prestanemo da koristimo i računare jer 100% komp virusa ide na njih?

E, svaka ti je na mestu ka' Njegošu!
Kao da si mene pitao...
[ GM_X @ 08.08.2008. 20:14 ] @
Ne čitate pažljivo, napisao je da ima hakerskog iskustva a to bi značilo da je "retired hacker", valjda, mada ko zna, da mi ipak "doziđemo"* još koji red "ciglje"* na "vatrozid" za svaki slučaj, zlu ne trebalo, možda se čovek naljuti pa krene redom.

Ako neko nije u toku sa "stručnim" terminima.
*nastaviti zidanje
*cigla, opeka