[ biotech @ 15.09.2006. 20:12 ] @
poceo i veliki brat, evo gledam ko sve ulazi u kucu..he he likovi su dobri pogotovu medicinska sestra ha ha....moglo bi da bude i
dobro ali istripovani smo mi, postace nategnuto uskoro i bice dosta neprijatnih situacija he he...zasu tebra!
[ Nemanja Avramović @ 15.09.2006. 20:30 ] @
Q: Gledate li "Velikog Brata?"
A: Ne.
[ Silenoz @ 15.09.2006. 20:38 ] @
Ne, mislim da je to glup show
[ burex @ 15.09.2006. 20:51 ] @
Ne... "Veliki Brat" je običan "trač party material"...
[ Mikky @ 15.09.2006. 21:07 ] @
Samim tim sto je pokrenuta ova tema na kojoj ce svi da kazu "ne", pig brother je vec ispunio svoj cilj.
[ Nibble @ 15.09.2006. 21:10 ] @
Kad sam vidio onu babu smucilo mi se sve...
[ bokiss @ 15.09.2006. 21:14 ] @
Super baka!!
[ Mobtel @ 15.09.2006. 21:15 ] @
Dajte nemojte svi biti tako negativni..mislim da su likovi skroz ok i da ce biti zurka...mnogo su interesantniji od likova koji su na RTL-u..
[ djordje @ 15.09.2006. 21:21 ] @
Gledao pet minuta i ne planiram vise
[ Galle PIM @ 15.09.2006. 21:26 ] @
Kakva hiper aktivnost ljudi koji nisu gledali ne zele da gledaju i uopste misle da je show s*****, na postu koji se bavi tim istim programom!!!!
:)
Realno mislim da je prenaduvana i reklama i sam show.
[ Sasa_NS @ 15.09.2006. 21:31 ] @
Ma gledaju svi (ili bar virnu ponekad - kao ja), samo se prave fini...

Nije loš show, samo me nervira katastrofalan zvuk. Mogu da nauče dosta toga od RTL-a, bar što se tiče tehničkih detalja...
[ Vill @ 15.09.2006. 21:55 ] @
Ma meni to deluje kao pre Veliki Perverznjak nego brat. Da bar obecaju milion evra, a ne pisljivih 100000. Nije malo, ali za tako glupiranje za toliko dana moze i vise
[ Sasa_NS @ 15.09.2006. 22:26 ] @
Daj ih meni, kad su tebi pišljivi...

Šta im fali? Zajebavaće se besplatno tri meseca kao carevi i imaju pride šansu da zarade lepu lovu...
[ SupermenX @ 15.09.2006. 22:30 ] @
Onih 100.000 ne da je malo, nego je premalo,
ubedljivo najisplativija emisija (serija) koja se emituje (ne samo kod nas).

A onih ostalih 11 ce dobiti sta? Mobilni telefon i gajbu piva?
[ Sasa_NS @ 15.09.2006. 22:34 ] @
Malo? Na osnovu čega? Na osnovu toga koliko će oni zaraditi od sponzora i reklama? Pa tako to ide...

Ne znam za vas, ali za mene su to ipak velike pare...

p.s Samo se pobednici pamte. Ono "drugo i treće mesto" su izmislili gubitnici da im bude lakše....
[ Deda_Mraz @ 15.09.2006. 23:10 ] @
Prvo sam bio totalno odbojan prema tome... mada kada sam gledao one generalne probe od 7 dana...nije loše, ima zanimljivih stvari i nastaviću da gledam!

P.S. Samo mislim da su sve surali time što su kao 14-og člana ubacili onog leša od babe....
[ Deda_Mraz @ 15.09.2006. 23:13 ] @
Citat:
SupermenX: A onih ostalih 11 ce dobiti sta? Mobilni telefon i gajbu piva?

40% učesnika je tu zbog love a ostatak je zbog zezanja. Jer uvek je pobedjivao onaj kome nije stalo do love nego do dobrog zezanja, a onaj ko se uvek trudi da bude super, ok fin on usere nešto i izbace ga!

A inače tih ostalih 11 tj. 13 ukućana će biti najpoznatiji sledećiih godinu dana ako ne i više, popularnost, reklame, ponude za spotove i ostalo... Meni bi to recimo bilo dovoljno, pošto je u pitanju obična igra i extra zezanje!

Kome smeta ne mora da gleda niti da piše ovde!
[ pejcha @ 16.09.2006. 00:30 ] @
Znaci morao sam da se javim da pitam,
Da li i vi imate osecaj da znate onu malu iz eliminacija, dobru, sto pametno koristi telo da prodje dalje.Sedim sa ortacima i svi pricao kako je znamo od nekuda.Da nije sa tv-a?

Gledao sam eliminacije i tesko sr$%nje, ukljucim tv, tamo 4 feminizirana gej lika, smaraci i jedna dobra riba.Pih.
[ daywalkerzr @ 16.09.2006. 00:38 ] @
ja sam gledao danas "velikog brata"i nastavicu da gledam.sve ribe su mi nekako nafurane.nisu trebali da ubace onu babu od 57god,a ni ona dva lika od 40god.
[ BillyTheKid_79 @ 16.09.2006. 01:26 ] @
Citat:
daywalkerzr: ja sam gledao danas "velikog brata"i nastavicu da gledam.sve ribe su mi nekako nafurane.nisu trebali da ubace onu babu od 57god,a ni ona dva lika od 40god.

ovaj drugi ima 28 god! :),zna ga moja prijateljica(cini mi se da je iz Kupinova),kaze da ga celo selo gotivi-i ona kaze da je OK!
e da,i nisu likovi nego freakovi-mada se takvi traze!
pogledacu svremena na vreme!
[ mrkidivx @ 16.09.2006. 06:16 ] @
Televizija je nisko pala, to je odavno poznato...
Glupost!
[ Zoran Rodic @ 16.09.2006. 07:07 ] @
Tek je pocelo, polako

Ovde jos ima miljea na televizoru koji prekrivaju 1/3 ekrana.
Videcete kako ce se narod primiti.
Ovo je bre Srbija, brale
Samo polako, ima po autobusima da se svadjaju oko dogadjaja

Inace, nisam gledao, ali znam o cemu se radi, a opet, nemam nameru da gubim vreme gledajuci to s*****

Medjutim, ko zna , mozda se primim :D
[ Deda_Mraz @ 16.09.2006. 08:23 ] @
Onaj lik matoriji malo (Miroslav se valjda zove), što ga je veliki brat pozvao u ispovedaonicu zbog kofera (malo stvari je poneo).... vrištao sam dok sam ga gledao
[ ar nogard @ 16.09.2006. 11:05 ] @
vecina ljudi sa malo vise mozga to ne gledaju mislim pogledaju malo kao i sve ostalo sto se nudi ali brzo menjaju kanal a sto se tice tog bigbrothera tu je meni sve vestacko ono lazno zaljenje kada neko ode i foliranje a nesto neverujem da su bas svi onako prirodni sa ponasanjem jer im je svima zinula bulja za pare pa se trude sto vise mogu a to se odmah primeti.
[ Deda_Mraz @ 16.09.2006. 11:09 ] @
Citat:
ar nogard: vecina ljudi sa malo vise mozga to ne gledaju mislim pogledaju malo kao i sve ostalo sto se nudi ali brzo menjaju kanal

Vidi se da si dosta načitan i pametan čovek, verovatno si magistrirao filozofiju i psihologiju? Ili se varam?

P.S.... mislim pogledaju malo.... kralju
[ boccio @ 16.09.2006. 11:12 ] @
Meni je ta cela emisija lagani transfer neprijatnosti :) Sinoc sam vrteo kanale i naleteo na velikog brata, pa sam odgledao do kraja (ili do nekog bloka reklama, bem li ga sta je od ta dva...)

Neki lik je ulazio u kucu, i voditeljka je jedno cetri puta ponovila tokom predstavljanja kako je doticni izjavio nesto u fazonu da bi u kucu poneo samo kondome, i pritom onako opusteno dodala da nema potrebe za tim jer ih u kuci ima i vise nego dovoljno :)

To mi je bilo dovoljno da skapiram na cemu ce biti akcenat desavanja ta tri meseca. Zaista nemam nameru da sedim ispred TV-a sa kokicama i gledam ko je sa kim u kres shemi i ko ce kome da popusi posle dorucka za naklonost publike i konacnih 100K jevrica...

Taj veliki brat bi i mogao biti jaaaako zanimljiv kao reality show, da se vidi kako se u izolaciji ponasa grupa ljudi razlicitog socijalnog porekla, godina i obrazovanja, sa jasnim ciljem "there can be only one". Ali ovako... bruka...
[ Mobtel @ 16.09.2006. 13:53 ] @
moze biti...
ali nemora da znaci..inace miroslav je taj lik sto je sprco 28 godina i mislim da bi njemu dao kes...ko sto je rekaooo..kupio bi salas i povukao se iz javnog zivota..hehheeee
[ BillyTheKid_79 @ 16.09.2006. 18:22 ] @
Citat:

Taj veliki brat bi i mogao biti jaaaako zanimljiv kao reality show, da se vidi kako se u izolaciji ponasa grupa ljudi razlicitog socijalnog porekla, godina i obrazovanja, sa jasnim ciljem "there can be only one". Ali ovako... bruka...

mislim da bi se opet svodilo na isto,ko je koga :),jer to je ljudima najinteresantije....mada bi bilo bolje!
[ ar nogard @ 16.09.2006. 19:17 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Vidi se da si dosta načitan i pametan čovek, verovatno si magistrirao filozofiju i psihologiju? Ili se varam?

P.S.... mislim pogledaju malo.... kralju :D

pa ako treba da ti se nacrta to znaci da kad se pojavi nesto novo na TVu ti NORMALNO pogledas i vidis da li ti se svidja ili ne a ja sam verovatno po tebi trebao da s**** o necemu sto nisam ni pogledao ili STA kralju filozofije ili sam trebao da ti prevedem srpski na srpski pa da shvatis da to malo znaci jednu ili dve emisije.
[ simor @ 16.09.2006. 20:14 ] @
Tesko gubljenje vremena. Skupili neke luzere koji nista u zivotu ne rade a hoce na brzaka da skupe 100k evrica. I svako je od njih glumi neko ludilo. Sve u svemu odlican marketing, koji ce u pauzi isprati mozgove gledalaca reklamama za pampers, uloske, kredite banaka i ostalim sranjima.
[ dusanperic @ 16.09.2006. 21:31 ] @
Kakva televizija takva emisija,pogledajte joj samo crtace koje pusta ujutru deci,sa b-92 sigurnim koracima grabimo Evropi.
[ dr.NPN @ 16.09.2006. 22:32 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Onaj lik matoriji malo (Miroslav se valjda zove), što ga je veliki brat pozvao u ispovedaonicu zbog kofera (malo stvari je poneo).... vrištao sam dok sam ga gledao
Likcina!
Citat:

ar nogard jer im je svima zinula bulja za pare pa se trude sto vise mogu a to se odmah primeti.
Pa da, osim gorepomenutom liku koji je vise puta otvoreno rekao da su mu pare motiv i ja ga cenim zbog toga. Mrzim one fore kao druzenje, sve sto vole mladi i WORLD PEACE!
Citat:
ar nogard: vecina ljudi sa malo vise mozga to ne gledaju
Aha, intelektualci se ne opustaju uz tv, i ne gledaju ga? Sta, ako jednu dve epizode zato sto je novo? Pa i SP kada je poceo da se prikazuje i bio je "nov", pa sam gledao svaku... Glup ti je stav.

Citat:
ar nogard mislim pogledaju malo kao i sve ostalo sto se nudi ali brzo menjaju kanal
Pa sta UOPSTE gledaju? Vesti, dnevnik? Vremensku prognozu ili spanse sapunice?

Citat:
ar nogarda sto se tice tog bigbrothera tu je meni sve vestacko ono lazno zaljenje kada neko ode
Ovde se moram sloziti sa tobom[quote]
[ spartak @ 17.09.2006. 02:03 ] @
Necu gledati, ali ko po kuci hoce neka mu je sa srecom. Svakako me nece mrzeti da proverim program sta sve pametno ima na drugim kanalima da predlozim kao alternativu. Ako ne odoh ja.
[ mrkidivx @ 17.09.2006. 02:37 ] @
Citat:
Pa sta UOPSTE gledaju? Vesti, dnevnik? Vremensku prognozu ili spanse sapunice?

Pa recimo discovery, national geographic, explorer, history...
[ ar nogard @ 17.09.2006. 07:24 ] @
"Aha, intelektualci se ne opustaju uz tv, i ne gledaju ga? Sta, ako jednu dve epizode zato sto je novo? Pa i SP kada je poceo da se prikazuje i bio je "nov", pa sam gledao svaku... Glup ti je stav."

bravo sampione samo mi reci gde si procitao da sam napisao to o TV to je bilo za Bigbrother inace bravo za Mrkidivxa za odgovor uze mi rec iz usta.
[ Ave @ 17.09.2006. 08:33 ] @
Slikar je garantovano buljas.
Ipak je u pitanju 100k evrica i ljudi ce se folirati do bola za naklonost publike.
[ Kljajoni @ 17.09.2006. 08:47 ] @
Sta vam je, ovaj sou i nije toliko los koliko sam mislio u pocetku da ce biti krs, pokusajte odgledati 2,3 epizode malo da udjete u stos, videcete i sami. Meni se zasad ne svidja voditeljka (totalni promasaj), glas "Velikog Brata" (iritira), predugacke pauze za reklame + onaj derpe Italijan. Zna li neko koji je nadimak onog lika Srbe sto su ga vec izbacili posle jednog dana ? Po ugovoru je morao da pristane da ga ne sme spomenuti na televiziji :) Steta, izgledao mi zanimljiv za konflikte.
[ hakinen @ 17.09.2006. 09:45 ] @
Pa kako do sada nisi sam zakljucio koji mu je nadimak????
Pazi ako je posle izbacivanja bila tema "SRBA" i ako su pricali o sex-u, slobodno se moze zakljuciti da mu je nadimak
srba-je..c, aj da ne budemo mnogo vulgarni, al sam vam dosta pomogao :D
Inace nije lose toliko koliko ovde pojedini filozofi sole pamet, al dobro svako ima svoje misljenje i to treba ceniti, a za live pracenje velikog brata evo linkova:
High Quality
--------------
Levo oko: mms://212.200.190.24/k1bb/video/x-ms-wmv
Desno oko: mms://212.200.190.24/k2bb/video/x-ms-wmv

Low Quality
--------------

Levo oko: mms://212.200.190.24/k1lb/video/x-ms-wmv
Desno oko: mms://212.200.190.24/k2lb/video/x-ms-wmv

Neznam sta znaci ovo "levo" i "desno" ali mislim da su to polozaji kamera, nisam siguran :d
[ Sasa_NS @ 17.09.2006. 09:53 ] @
Citat:
Kljajoni:Meni se zasad ne svidja voditeljka (totalni promasaj), glas "Velikog Brata" (iritira)

E sad ga i ti pretera. Ta voditeljka je nešto najsimpatičnije u celoj toj emisiji. I dosta dobro se snalazi...

A šta tek reći za glas "Velikog brata" u onoj probnoj varijanti - "Veliki brat" govori a čuje se ženski glas, ha, ha... Bolje da su rekli "Velika sestra"...
[ k4rl0 @ 17.09.2006. 10:32 ] @
Ma ne gledam Big Brother vise,u pocetku,prva sezona mi je bila zanimljiva,
druga vec dosadna,a treca cisto trosenje vremena..
[ dr.NPN @ 17.09.2006. 12:36 ] @
Citat:
mrkidivx: Pa recimo discovery, national geographic, explorer, history...
Pa gledam i ja sve to, ali se ne zgrozavam kada neko pomene vb. Ali se zgrozavam na ono sto sam ja pomenuo.

[ Ricochet @ 17.09.2006. 12:58 ] @
Za one koji hoce da gledaju uzivo, posto sajt u glavnom ne radi

http://rapidshare.de/files/334..._24_dnevno_-_2_kamere.rar.html

24h dnevno UZIVO, obe kamere i oba strema LOW i HIGH.
[ M-84 AB1 @ 17.09.2006. 14:39 ] @
Ljudi ovo je pocetak tzv. REALITY SHOW-ova, u buducnosti ce biti jos gore i eksplicitnije, sve dok jednog dana ne bi dosli do toga da se ubijaju akteri uzivo (naravno tu ce biti pod ugovorom) i tako ce mo se svi lepo vratiti na Rim i Gladijatorske igre, koje ce gledati zatupljena masa miliona ljudi. I eto...
[ sadux @ 17.09.2006. 15:47 ] @
Gledam i nemam nista protiv toga...

p.s.I daj prestanimo vise sa nasim glupim 'najpametnijim srpstvom!' i kako se nama nista ne svidja i sve znamo..
[ mrkidivx @ 17.09.2006. 18:03 ] @
Nemojmo sad da generalizujemo, govorimo o konkretnoj stvari...
[ lpalfi @ 17.09.2006. 19:15 ] @
Jok.
[ sk300 @ 17.09.2006. 19:39 ] @
ne znam kako vama ali meni je taj BB taaaako dooooooosadan. mislim da bi to trebalo pustati umjesto smrtne kazne
svaki dan isto, spava-jede, jede-spava, spava-je8e... i tako 100 dana!

ne gledam... s*****!
[ Boki4u @ 17.09.2006. 20:37 ] @
Uspeva li neko preko neta da gleda?
Ja ni Low Stream ne mogu da gledam kako treba, a ne High...
Verovatno zbog preopterecenja?
[ Stole_sto_ljubi_zene_gole @ 17.09.2006. 20:44 ] @
Bas sam sad probao preko neta.. Low stream radi fino na obe kamere i zvuk nije los.. Za high stream treba 256 net a meni je trenutno 128 pa malo secka a slika je ekstra (full screan)... Moj favorit je Djankarlo.. Vristim od smeha kad on ucestvuje u nekoj diskusiji..
P.S Kad neko ubode neke eksplicitne scene neka javi..
[ Boki4u @ 17.09.2006. 21:30 ] @
Znaci da mene zeza net...
Imam 256, ali nema sanse da radi kako treba. Malo radi, pa stane, pa buffering, i opet u krug!
[ ghetto superstar @ 17.09.2006. 21:48 ] @
gledao sam sinoc i mogu samo da kazem>>>
pcelara za predsjednika!!!
[ Deda_Mraz @ 17.09.2006. 22:31 ] @
Radi savršeno na high i to kada su oba kanala uključena istovremeno, ne secka...512 mi je brzina
[ dr.NPN @ 17.09.2006. 22:58 ] @
Citat:
ghetto superstar: gledao sam sinoc i mogu samo da kazem>>>
pcelara za predsjednika!!!
E majke mi, lik je car... Mislim da je jedini koji se ne folira svo vreme...
[ anon28907 @ 17.09.2006. 23:32 ] @
Ja ga ne gledam i necu.
[ Ricochet @ 18.09.2006. 01:09 ] @
Na adresi

http://rapidshare.de/files/335..._24_dnevno_-_6_kamera.rar.html

nova verzija programa za pracenje LIVE kamera Velikog Brata iz Srbije (2 kamere) i iz Hrvatske (4 kamere).
Program je veliki 11KB i na sebi ima samo Windows Media Playere, tako da je olaksano pracenje vise kamera od jednom, sa mogucstvom prebacivanje odredjene kamere u FULL SCREEN.
[ broker @ 18.09.2006. 12:06 ] @
Ima li ko ideju kako bi mogao ovaj strim velikog brata da restrimujem u lokalnoj mrezi. Navalili ovi moji ko mutavi da gledaju pa pojedose ceo link. Znacilo bi ako bih moga da nemstim lokalni stream server koji bi reemitovao stim velikg brata u lokalu...

[ dr.NPN @ 18.09.2006. 23:58 ] @
U, ovo bi bilo extra. Protestujemo ispred provajdera trazeci HQ stream Velikog Brata 24h dnevno. Njega ne kosta puno, a nas nista. Pa gde ces bolje akcije
kao-dodatna usluga
[ BojanBG @ 19.09.2006. 01:49 ] @
Mene samo čudi kako pored onolikih kastinga nisu uspeli da pronađu zanimljivije likove. Osim Mikija, Ene i Đankarla ovi ostali izgledaju ko veštačko cveće.
[ staticInt @ 19.09.2006. 05:11 ] @
Citat:
broker: Ima li ko ideju kako bi mogao ovaj strim velikog brata da restrimujem u lokalnoj mrezi. Navalili ovi moji ko mutavi da gledaju pa pojedose ceo link. Znacilo bi ako bih moga da nemstim lokalni stream server koji bi reemitovao stim velikg brata u lokalu...

Pa napisi obican proxy koji ce da broadcastuje odande i daj ovima u lokalu adresu, to se napise za pola sata.
[ stevasrs @ 19.09.2006. 07:05 ] @
Strasno...sta nam servira ta antisrpska televizija...cist debilizam...ne gledam...niti cu gledati...a da mogu...ugasio bih BB...
[ sadux @ 19.09.2006. 09:13 ] @
@stevasrs

Strasno covece,ne mogu da poverujem da postoje ljudi koji razmisljaju tako jednolicno....uzas...
[ F.E.A.R @ 19.09.2006. 09:28 ] @
Totalno bolesna ideja...
[ Mitrović Srđan @ 19.09.2006. 09:43 ] @
sadux opusteno vidis da je decko "drug clan"
[ biotech @ 19.09.2006. 10:08 ] @
he he "antisrpska" televizija.... mislim....
[ deki77 @ 19.09.2006. 11:32 ] @
..ma NATO ispostava...Vatika + Izraelska tajna policija masoni i svetska zavera protiv Srba..
Daj bre zar postoje još uvek ovakve paljevine..
Uživajte ljudi...
[ Deda_Mraz @ 19.09.2006. 11:42 ] @
To da je (ANTI) B=92 antisprska (više se kunu u muslimane nego što poštuju Srbe i pravoslavlje) TV stanica stoji...ali na kraju ako niste primetili generalni sponzor im je PINK Televizija
[ Jelena Tasic @ 19.09.2006. 12:57 ] @
Citat:
deki77

Pa te paljevine nazalost cine najveci deo aktivnog birackog tela, blago nama....

da ne bude off topic totalni: BB ne gledam :)
[ biotech @ 19.09.2006. 13:34 ] @
Citat:
Deda_Mraz: To da je (ANTI) B=92 antisprska (više se kunu u muslimane nego što poštuju Srbe i pravoslavlje) TV stanica stoji...ali na kraju ako niste primetili generalni sponzor im je PINK Televizija :D

secas se mozda radija b292?
[ fanfon @ 19.09.2006. 14:41 ] @
Jedino im glupo sto se emituje svaki dan od 22h. bar da je od 21h. Kad su vec ulozili toliko u VB, mogli su da misle i malo na to kako ce povecati jos vise gledanost. Ovo emitovanje u 22h ne ide u prilog povecane gledanosti.RTL cini mi se emituje od 20h...
[ Nemanja Avramović @ 19.09.2006. 15:15 ] @
Citat:
deki77: ..ma NATO ispostava...Vatika + Izraelska tajna policija masoni i svetska zavera protiv Srba..
Uživajte ljudi...

pa... stevasrs...

Hm... ja još uvek nisam pogledao VB (BB, kako hoćete), niti ću, wahahahha
[ Deda_Mraz @ 19.09.2006. 16:15 ] @
Citat:
biotech: secas se mozda radija b292?

A poenta je?
[ biotech @ 19.09.2006. 16:47 ] @
Citat:
Deda_Mraz: A poenta je?

ma nista zaboravi

[Ovu poruku je menjao biotech dana 19.09.2006. u 19:14 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao biotech dana 19.09.2006. u 21:51 GMT+1]
[ srbin88 @ 19.09.2006. 16:55 ] @
joj brate kakavi ste vi nubovi sta se lozite koji ste vi k**** ovde pa da po svemu pljujete samo sedite ispred kompjutera igate igrice i mislite da ste neki k****
sta fali big brotheru nek se narod zabavlja
a sta bi vi to da gledate -DIGIMONE ili POKEMONE
kako vas nije sramota

P.S.Mrs u rupe misevi
[ burex @ 19.09.2006. 17:52 ] @
Ne "igamo igrice" već čitamo [ES] (dobro, [EM]...) i izražavamo svoje mišljenje jer je, gle čuda, zatraženo:
Citat:
Gledate li "Velikog Brata?"

Baš si nam ga uter'o, sad se idi raduj...

OnTopic:
Još uvek ga ne gledam (niti planiram), mada ga svi ukućani kod mene redovno prate (zato sam kupio slušalice )
[ N N @ 19.09.2006. 17:56 ] @
Citat:
ti dobre momke nazivas losim
Jesu li oni kauboji ili indijanci?
[ atinna @ 20.09.2006. 11:58 ] @
sve kao ne volim to, a ovamo stalno gledam..cak imam i favorite i omrazene:)
[ Black_eyed @ 20.09.2006. 12:46 ] @
Ma zajebi, to je complete waste of time...

Znaci, odgovor je NE!

[ Floyd @ 20.09.2006. 13:07 ] @
Citat:
srbin88: joj brate kakavi ste vi nubovi sta se lozite koji ste vi k**** ovde pa da po svemu pljujete samo sedite ispred kompjutera igate igrice i mislite da ste neki k****
kako vas nije sramota

P.S.Mrs u rupe misevi

Joj slusaj ovog sajber krimosa... Koga ti glumis majke ti? S kog si filma pokupio lik?
Zasto moderatori ne brisu ove poruke?

Inace ne gledam, uopste me ne interesuje. Video sam onaj hrvatski big brother i taj mi je bolji, ovde sve babe i dede jbt..

[Ovu poruku je menjao Floyd dana 20.09.2006. u 14:18 GMT+1]
[ lord_NIKON @ 20.09.2006. 13:30 ] @
Ne gledam BB jer mislim da je to velika komercijala. Samo sluzi za dobar marketing. U ostalom smara maximalno
[ time @ 20.09.2006. 13:34 ] @
meni ovaj BB izgleda kao veeelika namestaljka.svi glume neku opustenost a znaju da se snimaju i dok su u wc-u.ako na BB ne bi gledao kao na namestaljku mogao bih reci da mi se najvise svidja ponasanje onog debelog sa lutkom.mada opet se vracam na pocetak da mislim da je sve namestaljka(lik kao nasamo prica sa lutkom,hrani je i vodi da piski :s )svi se foliraju a glume spontanost.uzivo ih negledam nikad.jedino one izvestaje sto izabere televizija.cenim da ako ispadne ovaj debeli sa lutkom BB ode u qrac.ostali likovi mi uopste nisu zanimljivi.ups sta ja to pricam :o pa ja uopste negledam BB;)

pozdrav!!
[ Mitrović Srđan @ 21.09.2006. 07:06 ] @
Citat:

joj brate kakavi ste vi nubovi sta se lozite koji ste vi k**** ovde pa da po svemu pljujete samo sedite ispred kompjutera igate igrice i mislite da ste neki k****
kako vas nije sramota

P.S.Mrs u rupe misevi

Vidi Pinkija:)
Blago nama sa toliko mafijoza u Srbiji ih.
[ deki77 @ 21.09.2006. 08:18 ] @
Ako već niste pokušali.....
slaba konekcija :

Levo Oko
mms://212.200.190.24/k1lb

Desno Oko
mms://212.200.190.24/k2lb

Jaca konekcija:

Levo Oko
mms://212.200.190.24/k1bb

Desno Oko
mms://212.200.190.24/k2bb
[ BillyTheKid_79 @ 21.09.2006. 11:44 ] @
Stvarno steta ako izbace Mikija!
Prvo su mu dali zadatke da ih sve nervira,i logicno da ce dobiti koji glas vise nego sto je trebao!
Par puta sam okrenuo da gledam samo da bi mozda cuo neki njegov biser!
I stvarno,losa im je fora sa bakom!
[ ton_majstor @ 21.09.2006. 12:17 ] @
Ma, ona tetka će da nabode sto soma! Samo ćuti i "smrdi". Ove opajdare i ovi smarači su samo mamac!

Navijam za nju!

Pozdrav!
[ Boki4u @ 21.09.2006. 13:10 ] @
Ma miki leti 100%...
Jbg, zeznuo ga Veliki u startu :D

Nisam znao da je moguće kladiti se na VB. Na to ko će ispasti sledeći, i/ili na to da li će muško ili žensko prvo da leti!
To sam video na sajtu meridian kladionice.
[ lugomir @ 26.09.2006. 00:01 ] @
da apsolviramo:

daca sise:

Code:
http://rapidshare.de/files/34211559/Cap05.avi

Marko i daca se "maze"

http://rapidshare.de/files/34428616/Marko_i_Daliborka.rar

Prva noć - skidanje gaćica

http://rapidshare.de/files/34317623/prvano...danjegacica.asf

miki car se svađa sa jelenom:

http://rapidshare.de/files/34444289/miki_vs_jelena.avi

miki car se svađa sa markom:

http://rapidshare.de/files/34443681/miki_vs_marko.avi

viš kako se pripremam
[ lugomir @ 26.09.2006. 09:37 ] @

Madjari!

uopste se ne stide!

Oni svedjani su za njih potpuni amateri!

:P

http://rapidshare.de/files/344..._-_Hungarian_20_Minute_Fun.wmv
[ lugomir @ 27.09.2006. 18:53 ] @
Klipovi (uglavnom srpski VB)

(ako imate neki snimak koji nije na spisku, posaljite mail na [email protected])

Program za gledanje Srpskog i Hrvatskog Velikog Brata UZIVO

http://rapidshare.de/files/34488142/Veliki_Brat_v2.0.3_UZIVO.rar

http://rapidshare.de/files/34652150/Tamara_kupatilo.avi

http://rapidshare.de/files/34652002/plesanje.avi

http://rapidshare.de/files/34652000/Miki_u_ispovedaonici.avi

http://rapidshare.de/files/346...Miki_u_ispovedaonici_DAN_7.avi

http://rapidshare.de/files/346...uko_-_pljuje_emisiju_i_b92.avi

http://rapidshare.de/files/346...i_Pcelar_-_teka_na_Dorcolu.avi

http://rapidshare.de/files/34651995/Miki_Pcelar_-_Megaloman.avi

http://rapidshare.de/files/34651994/Miki_Pcelar_-_ludaci.avi

http://rapidshare.de/files/34651993/Miki_Pcelar_-_krezle.avi

http://rapidshare.de/files/346...Pcelar_-_da_sam_vam_ja_sin.avi