[ Lala22 @ 20.09.2006. 00:49 ] @
Ovo sam verovatno pogrešno definisao, ali ne znam kako drugačije da se izrazim. Znači, kao što postoji program koji pravi virtuelni CD drajv koji pušta sadržaj CD-a sa hard diska, da li postoji program koji može da, dok sam na internetu da "presluša" sve portove, snimi sve na hard i kasnije ih reprodukuje preko nekakvog "virtuelnog" modema?

[Ovu poruku je menjao Lala22 dana 20.09.2006. u 23:36 GMT+1]
[ djricky @ 20.09.2006. 00:57 ] @
hmm... ethereal?
[ Nemanja Avramović @ 20.09.2006. 11:24 ] @
Za ovo prvo: Nero-om prerežeš disk a kao source koristiš svoj CD rom (rezač, dvd, štagod) a kao destination izabereš Image Recorder. To će ti "narezati" disk u fajl. Posle možeš sa programom Google: "Daemon Tools" da napraviš virtualni CD rom i da učitaš taj fajl u njega.
Za ovo drugo ne znam, i ne kontam šta će ti, ali nema veze ...
[ spartak @ 20.09.2006. 11:24 ] @
Mislis da ti izkeshira sve sajtove na kojima si bio?
[ lord Vader @ 20.09.2006. 17:23 ] @
Misliš da skineš ceo internet na hard disk pa posle uz jednu kaficu da surfuješ? :)

Imam i ja jedno pitanje na koje odavno tražim odgovor.
Može li da se emulira LAN tako da se ja povežem sa drugim računarom preko DIAL IN konekcije a moj PC da takvu konekciju prepoznaje kao LAN?
[ nulled @ 20.09.2006. 18:42 ] @
@lord Vader
Probaj program Hamachi
www.hamachi.cc ;)
[ ton_majstor @ 20.09.2006. 19:15 ] @
http://www.webaroo.com/

[img][att_url][/img]

Ne može "virutelnije" od ovoga zasada...

Pozdrav!
[ lord Vader @ 20.09.2006. 19:16 ] @
@nulled
Hvala ti, ovo sam tražio!
[ dr.NPN @ 20.09.2006. 21:15 ] @
Mozda, ali naslov si TOTALNO pogresno formuslisao.
[ ton_majstor @ 20.09.2006. 22:12 ] @
Temu je postavio lala22, ne lord Vader.

Pozdrav!
[ Lala22 @ 20.09.2006. 22:22 ] @
hvala na odgovorima.
Najbolji nacin da vam bolje objasnim ovo sto mi treba je da vam dam konkretan primer:
Na ovom sajtu http://gofish.about.com/detail.html?gfid=10-236134 moguće je slušati komercijalnu muziku, ali ne i downloadovati je na hard disk. Probao sam da otvorim source pop-up prozora koji pušta muziku da bih pronašao path do fajla (kao sto bez problema uspevam sa swf fajlovima), probao sam svašta, ali nisam uspeo. Onda mi je palo napamet da, ukoliko bih pomoću nekog programa uhvatio sve pakete koji mi stignu, mogao da ih kasnije puštam na isti način preko lažne konekcije i tako da slušam off-line.
Downloadovao sam program koji ste mi preporučili (ethereal), nisam još pregledao sve mogućnosti, ali očigledno da on ne omogućava "emuliranje" konekcije. Da li mogu da nekako te pakete povežem i pretvorim u fajl, još ne znam.
[ miLOSm @ 20.09.2006. 23:34 ] @
jedna ideja koja nije najsrecnije resenje ali ako ne nadjes drugi nacin, a posto-poto zelis te pesme, i pri tom ne postoji drugi nacin da dodjes do njih, a pritom imas dosta slobodnog vremena, i ne brine te to sto su te pesme Copyright...

1.skini prog total sound recorder
2.instaliraj ga
3.poseti navedeni sajt
4.pokreni predhodno instaliran program i klikni REC
5. pusti pesmu sa doticnog sajta
6.snimljeni fajl sacuvaj u zeljenom formatu.

p.s. nije download te pesme slucajno onemogucen :)
[ dr.NPN @ 21.09.2006. 00:16 ] @
Citat:
ton_majstor: Temu je postavio lala22, ne lord Vader.

Pozdrav!
Uuuuu.. ja se izvinjavam :)