[ Radovan__III @ 20.09.2006. 14:22 ] @
Vec duze vreme besni rat na nasim malim ekranima tv prijemnika. Ovaj rat za razliku od mnogih dobijamo svakoga dana, mada uz gubitke. Prle i Tihi na prvom kanalu redovno zaprasuju nemce koji su okupirali srbiju a na pinku je malo raznovrsniji program, sa cerskom bitkom, drugom ofanzivom itd.

Pitanje je kada ce konacno ovo prestati.
[ Ranzo @ 20.09.2006. 14:29 ] @
smesno je sto sam i ja primetio druge banalne znake, pa vise iz sale rekao da se sprema neki rat

u jako kratkom vremenskom periodu je onaj artisari ili ko vec rekao da se srbi dizu na oruzje ili tako nesto, video sam klinca u gradu sa puskom (plasticnom naravno) kako sedi na stepeniku u sred bulevara i kao da ceka nesto, bilo ono predstavljanje vojske ispred skupstine, emisija o specijalnim jedinicama na b92 i isto primetih otpisane da su poceli da se prikazuju

mnogo mi nekako :)
[ time @ 20.09.2006. 14:47 ] @
Samo cekam da krene ona pesma na tv-u "volimo te otadzbino nasa..." sve je isto samo njega nema.Steta samo sto nam je moral mnogo visoko pa ce politicari morati da salju svoju decu da brane vec davno izgubljeno.Zelim im svu srecu!
[ ypow @ 22.09.2006. 01:27 ] @
evo danas na tv-u čujem i sadašnjeg predsednika kako izgovara reči ...suverenitet i teritorijalni integritet... Zbog zadnjeg koji je to izgovarao, Bog dušu da mu prosti, nismo se lepo proveli

Al nije loše pogledati po neki filmić, ja iskreno ni jedan takav nisam ceo odgledao, a čine mi se zanimljivim, isto koliko i američke pucačine...