[ Archy Kash @ 23.10.2006. 00:19 ] @
Zanima me misljenje strucnjaka za oruzje o kvalitetima i manama zastavinog pistolja M88 Para 9mm. Naravno u ozir dolazi i misljenje svih poznavalaca oruzja.
[ spartak @ 23.10.2006. 08:39 ] @
U poslednje vreme u vezi ovakve teme mogu da preporucim samo jedno. Ukoliko kupujes pistolj da ti stoji kod kuce kao i 99.99% ljudi kod nas, mozes da kupis sta hoces. Ako hoces da pucas, cesto i dosta.. glock pa 5 mesta iza njega krecu berete i slicno. Zastava je tamo negde (nigde).
[ pecinjo @ 04.08.2009. 16:26 ] @
u principu to je stari tetejac koji je odrađen u drugom kalibru, princip rada je pomalo zastareo
[ germanchc @ 04.08.2009. 17:18 ] @
Citat:
spartak: U poslednje vreme u vezi ovakve teme mogu da preporucim samo jedno. Ukoliko kupujes pistolj da ti stoji kod kuce kao i 99.99% ljudi kod nas, mozes da kupis sta hoces. Ako hoces da pucas, cesto i dosta.. glock pa 5 mesta iza njega krecu berete i slicno. Zastava je tamo negde (nigde).

Iz glocka i berete nisam nikada pucao pa ne znam a zasto imas lose misljenje o zastavi... imao sam jedan CZ99 u JNA , nije bila nova...padala mi u vodu,blato bila i na debelim minusima,retko kad ciscena i kad jeste uglavnom wd-om :) i uvek je radila o.k. ispaljeno iz nje brdo municije, nismo imali hrane ali zato municije iz sfrj koliko oces ...
[ sasa022 @ 04.08.2009. 17:23 ] @
@pecinjo

Prvo pa musko - iskopo si temu staru 3 godine.
[ Srđan Pavlović @ 04.08.2009. 21:29 ] @
Da, tema je jako stara, ako autor jos ima interes, neka pokrene novu temu.