[ zaraza @ 25.10.2006. 12:07 ] @
pre 15 min... |
[ zaraza @ 25.10.2006. 12:07 ] @
[ DaChaS @ 25.10.2006. 12:35 ] @
Jaoooooo rucak.....
[ madamov @ 25.10.2006. 12:36 ] @
Možda "produvavaju" neku kotlarnicu. B)
[ zrachko @ 25.10.2006. 12:38 ] @
Ne, to su Vojvodjani doshli po svoje. :)
Shalim se, verovatno pale smece poshto djubretari ne prazne kontejnere. [ mizob @ 25.10.2006. 12:47 ] @
Ma to se sprema klopa u menzi :))
[ zaraza @ 25.10.2006. 12:58 ] @
bice da je ovo
http://www.b92.net/info/vesti/..._category=16&nav_id=216878 [ renne @ 25.10.2006. 15:34 ] @
Izgore IKL
[ Ivan Dimkovic @ 25.10.2006. 16:29 ] @
Citat: Do požara je došlo prilikom seljenja mašina i alata iz fabrike. Da bi se neke od mašina prenele, radnici su morali da režu pregrade i, tom prilikom je, prema rečima radnika, varnica pala na pod i zapalila ulje i piljevinu. Radnici su rekli da su pokušali da ugase požar protivpožarnim aparatom i drugim sredstvima, ali bezuspešno, jer je požar, kako su naveli, iznenada buknuo i raširio se. Klasicna neodgovornost - verovatno su im sefovi bili na nekoj prasetini, posto se o pridrzavanju sigurnosnih standarda vodi najmanje racuna. Cuj... cova rezao pregradu u prostoriji punoj ulja.... jbt, sta je sledece? Zavarivanje na benzinskoj pumpi? [ Deda_Mraz @ 25.10.2006. 18:21 ] @
Kao jedan moj komšija, švercovao benzin kada su bile vesele devedesete i u jednom buretu UPALJAČEM (bio je mrak) gledao još koliko benzina ima u buretu...
Naravno veeeeliki bum se desio, odnelo mu pola face (sagorelo) i izgorela mu kuća do temelja... a on je pitaj-boga-kako ostao živ...bez jednog dela face [ Slobodan Milivojevic @ 25.10.2006. 19:37 ] @
Bitno je da ima da se jede i pije, a sto je nesto izgorelo i ugrozilo mnogo objekata u blizini... Sta se moze, vatra je to
[ Marko_L @ 25.10.2006. 20:23 ] @
Mislim da smo postali jedina zemlja na svetu kojoj teroristi uopšte nisu potrebni. Mislim, naši nadležni organi svojom neodgovornošću sasvim lepo obavljaju njihov posao... skladišta municije koja se nalaze pored naseljenog mesta i auto-puta lete u vazduh, tramvaji se sudaraju na jednoj od najprometnijih trasa, fabrike se samozapaljuju u strogom centru glavnog grada... šta je sledeće ?
[ Boki4u @ 25.10.2006. 21:00 ] @
Sledece je to da cu ja da stavim rucak da se kuva koji ce da zaplai celu kuhinju jer cu se ja zacitati na forumu i zaboraviti na isti
Upravu si skroz za teroriste! [ hecky @ 25.10.2006. 21:06 ] @
Malo ga preceraste sa kritikom ...
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/4517962.stm Englez zaboravio da zavrne ventil i vidi vatrometa. "The fire chief described the incident at the Buncefield fuel depot near Hemel Hempstead, after 0600 GMT, as possibly the largest in peacetime Europe." [ burex @ 25.10.2006. 22:35 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Cuj... cova rezao pregradu u prostoriji punoj ulja... ...i piljevine... :( Ali najjače: Citat: Zaposleni tvrde i da je izbegnuta prava katastrofa u tom delu grada, s obzirom na to da se u podrumu fabrike nalaze uskladištene velike količine ulja za loženje i nafte. Mislim... Zamisli da to bukne u sred Beograda? (I sve to zbog nekog debila koji se latio da seče pregrade) [ zaraza @ 26.10.2006. 00:06 ] @
Citat: Ivan Dimkovic: Cuj... cova rezao pregradu u prostoriji punoj ulja.... jbt, sta je sledece? Zavarivanje na benzinskoj pumpi? hteo sam ovo da komentarisem jos ranije, ali su mi neke stvari odvukle paznju... jedan primer.... dok sam sluzio civilku, likovi su u bager sipali naftu...ali kako...jedan pusi cigaru, i drzi kanister, a drugi pridrzava neko crevo.... mislim... i jos jedna stvar, kojoj na svu srecu nisam prisustvovao... vozaci kamiona i autobusa imaju naviku da na -20C i kad im se zalede rezervoari naloze vatru ispod rezervoara da bi ga otopili !!! i upravo je zbog toga jedan od vozacca Galenika ostao invalid....normalno, to je radilo 10 puta, ali 11 put se nafta zapalila.... [ su27killeryu @ 26.10.2006. 00:25 ] @
Pa dobro nafta mnogo slabije gori od benzina, nisu soferi bas toliko mutavi.
[ zveckoo @ 26.10.2006. 08:55 ] @
Piljevina i nafta - dobitna kombinacija. Tako je i moj rodjak prosao... naime za vreme sverca nafte njegov blesavi komsija je u sklepanoj supi vodio "naftni biznis" .. a pod pun piljevine je bio natopljen naftom sto se prolivala prilikom presipanja... i bio je dovoljan samo jedan opusak...
Uglavnom zapalila se supa i prosirila na rodjakovu radionicu..( ganc nova hala i oprema za farbanje automobila ) steta 200.000 eura... Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|