|
[ zaraza @ 25.10.2006. 18:07 ] @
| Juce je objavljenja informacija da ce u fanasnjem Glasu javnosti biti objavljena 'ispovest radovana karadzica'...
Danas, na njihovom sajtu osvane sledece:
Citat:
Živim mirno i spokojno, niko me ne juri i do sada nisam imao nekih posebnih problema.Nedavno sam bio u Beogradu u bolnici, gde sam operisan. Medicinska sestra ispričala je komšinici da u njenoj bolnici leži Radovan Karadžić, a ova odmah došla da me vidi. Nekako čuo i jedan sveštenik pa i on došao
sa porukom, u stilu "ostatak do kraja dana", i do kraja dana, stvarno bi prica
http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/R06102403.shtml
E sad, sto se mene tice, ovo je klasican primer prevare, obmanjivanja kupca, zavaravanje istog...stagod, ljudi su jednostavno povecali tiraz prodajuci ljudima maglu...
|
[ fanfon @ 25.10.2006. 18:19 ] @
To sve nije nista prema onom odvratnom Kuriru. Kad se setim onoga sta objavljuju i onog momka(novinara tog lista) kog je neko izmlatio pre par meseci zbog guranja nosa u intimnost(ne bukvalno) odredjene osobe, uopste mi ga nije nimalo zao. Sto se toga tice, Glas javnost je prema Kuriru-nista...
[ Deda_Mraz @ 25.10.2006. 18:25 ] @
Citat: Dok razne obaveštajne službe, vojne i policijske jedinice i belosvetski lovci na glave više od decenije bezuspešno tragaju za dr Radovanom Karadžićem, reporterima Glasa bio je potreban samo jedan dan da ga lociraju, ugovore susret i porazgovaraju sa njim.
- Živim mirno i spokojno, niko me ne juri i do sada nisam imao nekih posebnih problema. Čak sam doživeo više privilegija nego neprijatnosti. Kolege i studenti me uvažavaju i sasvim sam zadovoljan svojim životom - tvrdi u ekskluzivnom razgovoru za Glas javnosti dr Radovan Karadžić.
Za ovakve laži bi u iraku novinar dobio min. 180 godina robije i 6 smrtnih kazna bez kaucija i pomilovanja! Sramota!
[ SqlByte @ 25.10.2006. 18:45 ] @
Ovo je previše i za Mad Zone !
Ne krivim ja ni Glas javnosti ni kurir, u odnosu na druge novine oni imaju samo malo vishe mashte
[ ton_majstor @ 25.10.2006. 19:30 ] @
Kurir i Glas javnosti su:
Ima li sličnosti?
Pozdrav!
[ S_Kid @ 25.10.2006. 19:38 ] @
Zahvaljujući tome što je isti gazda, "Glas" su novine koje su prilično oslobodjene raznih idiotarija jer sve tog tipa odlazi direktno u Kurir.
Meni se ovo svidja, odličan trik :)
[ milanche @ 25.10.2006. 21:10 ] @
Super fora - svaka im cast na dovitljivosti.
Sto su obecali, to su i ispunili - nasli su Dr.Radovana Karadzica i objavili intervju sa njim.
Nigde nisu rekli da je to 'onaj' Radovan Karadzic.
:))))))))))
(...najbolji mi je sin iz Francuske koji salje pare ocu Radovanu, ...kako je zamalo "otkriven" finansijer Radovana Karadžića iz inostranstva...)
[ milanche @ 25.10.2006. 21:42 ] @
Sa druge strane, malo sam zaboravio da ima i sveta koji kupuje te novine na kiosku, koji je u sustini prevaren.
Zbog njih nije lepo.
Za ostatak raje koja 'Glas' uglavnom cita besplatno preko web-a, imajuci u vidu koliko se prasine diglo sa
'zvanicnih' strana, super je fora.
[ zaraza @ 25.10.2006. 22:19 ] @
@milanche
e upravo zbog tih drugih sam i postovao ovo...
mislim, novine nisu skupe, ali valjda treba da znas sta kupujes...
zamisli da kupis kola 'sa klimom', i na sedistu nadjes cedljuci na kojoj pise 'Klima'...
a fora - k'o fora nije losa...
[ pctel @ 26.10.2006. 01:08 ] @
Smisljanje takvih fora je u naj manju ruku neprijateljska delatnost, od koje svi mi mozemo imati velike stete. Znamo kako je CNN svojevremeno uspevao da nas zakopa a sada nam ne treba CNN - mi sad sami sebi jamu kopamo. Zamislite kakvu ce lepu sliku o Srbiji i Srbima steci bilo koji strani zvanicnik, kada se na njegovom stolu uredno prevedene na engleski jezik pojave recenice:
Citat: Dok razne obaveštajne službe, vojne i policijske jedinice i belosvetski lovci na glave više od decenije bezuspešno tragaju za dr Radovanom Karadžićem, reporterima Glasa bio je potreban samo jedan dan da ga lociraju, ugovore susret i porazgovaraju sa njim.
- Živim mirno i spokojno, niko me ne juri i do sada nisam imao nekih posebnih problema. Čak sam doživeo više privilegija nego neprijatnosti. Kolege i studenti me uvažavaju i sasvim sam zadovoljan svojim životom - tvrdi u ekskluzivnom razgovoru za Glas javnosti dr Radovan Karadžić.
[ zaraza @ 26.10.2006. 01:11 ] @
pctel, mislim da ni oni nisu budale, pa da ne prevedu ostatak teksta :)
uopste, moja ideja nema veze sa politikom sa radovanom, sa pericom ili milicom, nego jednstavno na takvom nacinu privlacenja citalaca...
[ mrkidivx @ 26.10.2006. 01:20 ] @
Zbog takvih tekstova ljudi sve manje veruju medijima...
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|