[ FF011 @ 11.11.2006. 22:23 ] @
| O "free mp3 download-u" po sajtovima se pisalo veoma, ali stvarno veoma malo. Znam da je free mp3 + internet = ILEGALA, ali sta je sa onim tekstovima "...muzika je u promotivne svrhe...posle slusanja izbrisite sa HDD-a...". Jel to cisto prebacivanje odgovornosti na krajnje korisnike ili sta... Isto tako me interesuje sta kaze zakon na sve ovo ...
Naravno, interesujem se iz istih tj. slicnih razloga. Sto da ne. AKO je sve stvarno tako jednostavno (mislim na prebacivanje odgovornosti na druge) pa sto da ne.....ocu i ja da brckam noge u tim vodama. |
[ pctel @ 11.11.2006. 23:12 ] @
Pre svega treba da platis licencu za javno emitovanje muzike, kao sto placaju radio stanice i slicni korisnici. Placa se godisnje nekom savezu estradnih umetnika (ne mogu da se setim tacnog naziva), posle toga ti prakticno radis isto sto i radio stanice - pustas muziku, ispunjavas muzicke zelje, a ako neko snimi i sacuva, sta ti tu mozes, nije tvoja odgovornost.
[ momsab @ 16.11.2006. 01:06 ] @
bese SOKOJ?
[ Nenad Vranjanac @ 16.11.2006. 12:33 ] @
@pctel nisam bas siguran da to tako radi. to sto si ti rekao vazi ali ako radis STREAMING (kao neki internet radio)
ali cim imas listu pesama i DOWNLOAD opcije, ne verujem da to moze. bar ne tako.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.